Projektértesítések és projekt tevékenységfolyam

Projektértesítések és projekt tevékenységfolyam

Hogyan állítsa be a projektértesítéseket és azok opcióit

Szabályozhatja, hogy az Easy Project rendszerben miről kapjon értesítéseket. Az alapértelmezett működést a Több menü » Adminisztráció » Beállítások » E-mail értesítések menüben határozhatja meg. Adja meg a feladó e-mail címet, aminek a nevében a rendszer az üzeneteket küldi, ez jelenik majd meg a leveleken. Nem kell, hogy létező e-mail cím legyen, viszont helyes formátumot adjon meg: valaki@valami.com

Ezután megadhatja az alapértelmezett értesítési módot. Az új felhasználók létrehozásakor ez a beállítás jelenik meg alapértelmezettnek.

Megadhatja az e-mail formátumát, hogy különbözzön-e a levél a saját feladatok esetében.

Megadhatja a levél tárgy mezőjének tagolását.

Az opciókban pedig kiválaszthatja, hogy milyen típusú eseményekről akar e-mail értesítést kapni.

Lehetősége van arra, hogy a levél formátumot személyre szabja: meghatározhat egyedi fejlécet és láblécet.

A felhasználó módosíthatja, hogy miről szeretne értesítést kapni (ha megvan a jogosultsága a saját profil szerkesztéséhez).

Alapértelmezett események a projekt tevékenységfolyamban

Meghatározhatja, hogy milyen események jelenjenek meg a projekt tevékenységfolyamban: ehhez menjen a Több menü » Adminisztráció » Beállítások » Projektek » Alapértelmezett események a tevékenységfolyamban menübe, és válassza ki, hogy mik szerepeljenek a listában, majd mentse a módosításokat.

Ha a projektáttekintő lapon szeretné látni a tevékenységfolyamot, akkor tegye ki az oldalra a projektfigyelő modult, így bármikor rákattinthat a tevékenységfolyam gombra.

Az események az alapértelmezett beállítás szerint jelennek meg, viszont ezeket minden projekt esetében lehetősége van manuálisan felülírni.

A kezdőoldalra kiteheti különálló modulként is, amit összeköthet a globális szűrőkkel (Felhasználó), így a line menedzserek és csoportvezetők egy oldalon áttekinthetik a beosztottjaik tevékenységeit.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések