Content

FG Forrest -megoldások az effektív projekt menedzselésre

A vállalatok 18 éve működik, több száz sikeresen befejezett projektet tudhat maga mögött a web design és digitális média világában. A vállalat az Easy Projectet főleg az erőforrások és projektek kezelésére alkalmazza. Ezen felül örömmel vették az előző Is-szel való integrációt is.


Internet Projekt a.s. - IT projekt menedzsment

Internet Projekt, a.s. internet portálokat és applikációkat készít. Az egyik legnagyobb webes vállalat a Cseh Köztársaságban. Az Easy Projectet főleg  a projektek ellenőrzésére és a támogatás javítására használják.


PeckaDesign -projekt menedzselés a webtervezésben

„Szeméyre szabott webes megoldásokat hozunk létre a PeckaDesignban . Szeretjük ezt a munkát. Már 10 éve sikerül a lehető legjobb minőséget nyújtani.” Basecampről váltottak Easy Projectre, mivel az előző termék túl egyszerű volt igényeik kielégítésére.


A megfelelő szoftver kiválasztása (interjú a Become s.r.o. vezérigazgatójával)

A Become s.r.o. dinamikus vállalat, amely a nagyvállalati információs technológiákban érdekelt. Robert Zavacký-t kérdeztük a szlovák vállalat vezérigazgatóját , hogyan is választották ki a projekt menedzselési szoftverüket, és miért döntöttek az Easy Project mellett.


Transporeon - effektív erőforráskezelés a logisztikában

A TRANSPOREON csoport 3 SaaS megoldást ajánl, amelyek jelenleg több, mint 1000 szállítóval, 45 000 szállítmánnyal, valamint 100 000 felhasználóval állnak kapcsolatban 85 országból. Az Easy Project lehetővé teszi  az effektívebb erőforráskezelést.


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre