Content

Az Easy Project IT support megoldásának bevezetése kisvállalati környezetbe

Cégünk legjelentősebb partnere a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., ahol 2010. év óta használatos komplex számlázási és ügyfélszolgálati rendszerének KASSZA alrendszerével kapcsolatos továbbfejlesztési és támogatási feladatokat látjuk el.


Smart Home megoldások szállításának előmozdítása projektkezelő szoftverrel

A myComfort egy kis cseh vállalat, amely otthoni felhasználókat és üzleteket is Smart Home megoldásokkal, valamint ezek integrálásával és implementációjával látja el.


Teljes életciklus menedzsment a bankszektorban - PPF Banka

Az Easy Project előtt a PPF Banka klasszikus Microsoft Office programokat használt, mint MS Excel (mérföldkövek számontartására, feladatokhoz, költségvetésre és erőforrásokra), a MS PowerPointot (státusjelentések elkészítésére), illetve MS Projectet (mérföldkövek és időbeosztás).


Változások kezelése a termelési ágazatban - Schneider Electric esettanulmány

A Schneider Electric olyan  összekapcsolt technológiákat és megoldásokat fejleszt az energia és folyamatok kezelésére, amelyek biztonságosak, megbízhatóak, hatékonyak és fenntarthatóak. A csoport jelentős befektetéseket eszközölt az R&D-ben, azért, hogy előmozdítsa az újító szellemet és a differenciációt. Ez mellett szem előtt tartják a fenntartható energiák felhasználásának terjesztését is.


Projekt portfólió kezelés a termelési ágazatban - Bosch Diesel esettanulmány

Bosch Diesel s.r.o  Jihlavában  Bosch csoport része, és egy olyan telepet üzemeltet, amelynek fenntartási költségei 700 millió eurót is elérik. 1994-ben 160 munkást foglalkoztattak, majd fokozatos fejlődéssel ma már a csoport egyik legnagyobb termelési egysége a dízelbefecskendezéses rendszerek számára.


Támogatási rendszerek nehéz gépezetek előállítására - Wirtgen America esettanulmány

A Wirtgen America szolgáltatásokat nyújt 250 helyen az Egyesült Államokban és Kanadában, elosztóhálózatuk 35 képviselőt számlál. Az eladási hálózat építőipari berendezéseket ad el és szállít ki a tradícionálisan ismert termékmárkákból: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN, és BENNINGHOVEN.


Az Easy Project által támogatott projektkezelési innovációk - JIRI models

Cseh vállalat piseki székhellyel A vállalat termékek kiadásával és népszerűsítésével foglalkozik, főleg érdekes és kreatív gyermekkönyvekkel. Hosszú ideje dolgoznak együtt hazai és külföldi licencgazdákkal (Walt Disney, Star Wars, Hello Kitty, Krtek, etc...).


Interfész menedzsment a tömegközlekedésben - Odense Letbane esettanulmány

Az Odense Letbane (helyiérdekű vasút) egy tervezett közlekedési rendszer Odenseben, Dániában. A projektben a 14.5 vasútvonalat fektetnek le 2020-ig. Több alvállalkozó dolgozik a megvalósításon. A különböző működéseik koordinálásához egy interfész menedzsment eszközt kell használniuk.


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre