Content

Az Easy Project IT support megoldásának bevezetése kisvállalati környezetbe

Cégünk legjelentősebb partnere a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., ahol 2010. év óta használatos komplex számlázási és ügyfélszolgálati rendszerének KASSZA alrendszerével kapcsolatos továbbfejlesztési és támogatási feladatokat látjuk el.


Projekt portfólió menedzsment az energetikai iparban az Easy Project használatával - innogy, Cseh Köztársaság

Az Innogy fogyasztói számára elsősorban a földgáz, elektromosság és fűtés szolgáltatásra, ezen kívül pedig a távhőművek kombinált hő- és energiatermelésére, valamint a tiszta mobilitási megoldásokra fókuszál.


Smart Home megoldások szállításának előmozdítása projektkezelő szoftverrel

A myComfort egy kis cseh vállalat, amely otthoni felhasználókat és üzleteket is Smart Home megoldásokkal, valamint ezek integrálásával és implementációjával látja el.


Teljes életciklus menedzsment a bankszektorban - PPF Banka

Az Easy Project előtt a PPF Banka klasszikus Microsoft Office programokat használt, mint MS Excel (mérföldkövek számontartására, feladatokhoz, költségvetésre és erőforrásokra), a MS PowerPointot (státusjelentések elkészítésére), illetve MS Projectet (mérföldkövek és időbeosztás).


Változások kezelése a termelési ágazatban - Schneider Electric esettanulmány

A Schneider Electric olyan  összekapcsolt technológiákat és megoldásokat fejleszt az energia és folyamatok kezelésére, amelyek biztonságosak, megbízhatóak, hatékonyak és fenntarthatóak. A csoport jelentős befektetéseket eszközölt az R&D-ben, azért, hogy előmozdítsa az újító szellemet és a differenciációt. Ez mellett szem előtt tartják a fenntartható energiák felhasználásának terjesztését is.


Projekt portfólió menedzsment a pénzügyi szektorban az Easy Project használatával - AXA Cseh Köztársaság és Szlovákia

Az AXA Csoport a világ vezető cégei között szerepel a biztosításban és eszközkezelésben. A világ 63 országában több, mint 171 ezer alkalmazott szolgál ki 105 millió ügyfelet. A csoport szerepel a legfontosabb nemzetközi SRI indexekben, mint a Dow Jones Fenntarthatósági Index (DJSI) és az FTSE4GOOD. Alapító tagja az Egyesült Nemzetek Pénzügyi Kezdeményezésének (UNEP FI), az Egyesült Nemzetek Fenntartható Biztosítási Alapelveinek (PSI), és aláírója az Egyesült Nemzetek Felelős Befektetési Alapelveinek.


Projekt portfólió kezelés a termelési ágazatban - Bosch Diesel esettanulmány

Bosch Diesel s.r.o  Jihlavában  Bosch csoport része, és egy olyan telepet üzemeltet, amelynek fenntartási költségei 700 millió eurót is elérik. 1994-ben 160 munkást foglalkoztattak, majd fokozatos fejlődéssel ma már a csoport egyik legnagyobb termelési egysége a dízelbefecskendezéses rendszerek számára.


Támogatási rendszerek nehéz gépezetek előállítására - Wirtgen America esettanulmány

A Wirtgen America szolgáltatásokat nyújt 250 helyen az Egyesült Államokban és Kanadában, elosztóhálózatuk 35 képviselőt számlál. Az eladási hálózat építőipari berendezéseket ad el és szállít ki a tradícionálisan ismert termékmárkákból: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN, és BENNINGHOVEN.


Az Easy Project által támogatott projektkezelési innovációk - JIRI models

Cseh vállalat piseki székhellyel A vállalat termékek kiadásával és népszerűsítésével foglalkozik, főleg érdekes és kreatív gyermekkönyvekkel. Hosszú ideje dolgoznak együtt hazai és külföldi licencgazdákkal (Walt Disney, Star Wars, Hello Kitty, Krtek, etc...).


Interfész menedzsment a tömegközlekedésben - Odense Letbane esettanulmány

Az Odense Letbane (helyiérdekű vasút) egy tervezett közlekedési rendszer Odenseben, Dániában. A projektben a 14.5 vasútvonalat fektetnek le 2020-ig. Több alvállalkozó dolgozik a megvalósításon. A különböző működéseik koordinálásához egy interfész menedzsment eszközt kell használniuk.


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre