Content

Hogyan kezelhetjük az ügyfelek követelményeit az Easy Projectben

Az ügyfelek követelményeinek megfelelő kezelése lényeges a jól implementált projektek során. Ezt nehéz kétségbe vonni. Szerencsére nincs szüksége más eszközökre, ha már rendelkezik az Easy Projecttel.

Hogyan kezelhetjük az ügyfelek követelményeit az Easy Projectben

A követelmények modult bármely projektben aktiválhatjuk sok kulcsfontosságú fázisban, mint az összegyűjtés, analízis, finomítás és prioritizálás. A fenti sorrend alkalmazásával a gyakorlatban  könnyedén  ellenőrizheti és értékelheti az új követelményeket különböző iparágakban, hatékonyan dolgozhat a változtatásokkal, és mindenek felett tiszta képet alkothat az elvárásokról.

Terjessze ki a watervallt V-modellel

Egy jó példa erre az ISO 26262 vagy másképpen az Automotive Spice standards. Ezek a professzionális minőség alapvető mérföldkövei, például  az autótervezésnél vagy alkatrészeknél. Ezek a szabványok egy specifikus és bizonyítottan hasznos konnekciós elemet kérnek az ügyfél követelményei és a kész termék közt. A V-modellnek nevezett diagram arra lett tervezve, hogy a kért követést  nem csak az implementációs feladatok és a követelmények közt mutassuk be, hanem a projekt lefolyásának minden részlete között.

Easy Project 2017 - Requirements management - V-model

Easy Project 2017 - Követelmények kezelése- V-modell

Az említett szabványok gyors és egyszerű implementálásához csak az Easy Projectre és néhány bővítményre van szükség. Használja a Követelmények bővítményt, ahol a névvel megegyezően a követelényeket definiálhatja, továbbá biztonsági kockázataikat részleteiben az ASIL szinteknek megfelelően (A-D), majd összekötheti őket az implementációs feladatokkal és követheti megvalósulásukat. Ez a részletekbe menő áttekintés elérhető a végfelhasználó számára is, akiknek a felhőaplikációja csak a projekt aktuális státusát figyeli az előre meghatározott követelmények függvényében.

Easy Project 2017 - Requirements management - requirement overview

Easy Project 2017 - Követelmények kezelése- követelmények áttekintése

Ezenfelül több bővítmény áll rendelkezésre az Easy Projectben, amelyek teljességgewl támogatják az ISO 26262 vagy Automotive Spice szabványt a V-modellre alapozva, és már több ügyfél sikeresen használja ezt az eszköztárat.

Easy Project bővítmény

ISO26262/Automotive spice fázis V-modellre alapozva

Követelmények A biztonsági követelmények megadása
Integráció a repókkal Egységimplementáció
Folyamatos integráció (például Jenkins) Automatizált tesztelés
Tesztesetek Integrációtesztek + a biztonsági követelmények ellenőrzése
 
Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre