Content

A szoftverfejlesztés elővitele - Scrum és ami mögötte van az Easy Projecttel

Az agile metódológia, amely a Scrum hátterében áll manapság már mindenhol megtalálható.

A szoftverfejlesztés elővitele - Scrum és ami mögötte van az Easy Projecttel

A Scrum természetesen nem a fejlődés utolsó lépcsője. Mi lenne, ha kombinálhatnánk minden hathatós projekt kezelési praktikát egyetlen helyen és érezhetően megnövelhetnénk a sikerességüket? Ez az Easy Project célja a projektmenedzselési platformján keresztül. A platform alapja a Scrum tábla és a sprintek, de egy lépéssel tovább megy, és más eszközöket is bevet, hogy a csapat teljesítményét növelje az egész projekttartam alatt. Így javíthatja a szoftverek fejlesztésének folyamatát az Easy Projecttel.

Az agile management megközelítés

Láthatóan a Scrum a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb megközelítés manapság a szoftverfejlesztés terén. A Scrum menedzsmentet beépítettük az Easy Projectbe, így lehetővé válik megoldások fejlesztése a meglévő erőforrásokkal. Nem kell további munkatársakat felvenni, mivel az további kötelezettségekkel jár. Az Easy Projecttel szoftver repókat hozhat létre, kezelheti a kiadásokat és help deskeket  állíthat munkába a csapata részére.

Agile board for Scrum & Kanban

Agile táblák  Scrumhoz és Kanbanhoz

Az agile megközelítés mögötti világ

Az Easy Projecttel a legjobb praktikákat használhatjuk egy helyen, vizuálisan közelíthetjük meg a projektkezelést a lehető leghatékonyabban. A projektek feloszthatók egyszerű és záros időn belül végrehajtható feladatokra WBS-szel, illetve vizuális Gantt diagramokkal.

Mobil projektkezelés

A mobil eszközök életünk minden területén megtalálhatók , és ha egy szoftveres megoldás nem fut ilyen platformokon, akkor hatalmas hátránnyal indul. AZ Easy Projecttel bárhol és bármikor megbizonyosodhat arról hogyan is állnak dolgai és a menedzsment egyes szakaszait is elvégezheti. Jelentkezzen be a mobiljáról, ellenőrizze az előrehaladást, frissítse a feladatokat, és vizsgálja meg, hogy a csapatok elérték -e a kitűzött KPI-ket.

Easy project management for mobile devices

Easy Project menedzselés mobilon

Tervezés mozgás közben

Az agile megközelítés szerint a terméket állandóan tesztelni kell, és nem csak a befejezés után. Ezért is az  agile-hoz szükség van a szerepek gyors változásának megértéséhez és a feladatok kiosztásához a megfelelő személyeknek. Az Easy Project leegyszerűsíti ezt a folyamatot, mivel lehetővé teszi a feladatok kiosztását, továbbá a hatékony erőforrás és felelősség kiosztást bármely pillanatban. Gyűjtsön össze teljesítményekre vonatkozó adatokat  részletekbe menő jelentésekkel , így azonnal meggyőződhet arról, hogy döntései eléggé produktívak voltak-e.

Ingyenes feliratkozás

Nincs szükség bankkáryára Nincs szükség telepítésre vagy más elkötelezettségre

Gyors és vizuális jegykezelés

Senki sem garantálhatja a sikeres projektbefejezést, ha nem kap megfelelő visszajelzést a csapattagoktól és nem implementálja a kéréseket. Az Easy Project helpdesk modulja  a különböző beküldött kéréseket  megmutatja, majd lehetővé teszi, hogy szín alapján is megkülönböztesse a kritikusabbakat a halogathatóaktól. A kérések megoldását egyszerű fogd-és-húzd módszerrel kioszthatja a megfelelő személyeknek. A feladatokkal megbízott személyek munkáját is ellenőrizheti  z elérhető statisztikák segítségével.

Projektmenedzserként nem újdonság az, hogy a piacon nagyon erős a verseny a szoftverfejlesztés terén. Hogy az emberek az ön megoldását válasszák, meg kell győzni őket arról, hogy ez a legjobb megoldás a piacon. A „legjobb” megoldás elérése pedig sokban függ a projektkezelési megközelítéstől is. Optimizálja minden projektjét az Easy Project segítségével, és bizonyosodjon meg róla, hogy a kitűzött célokat időben érik el.

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre