Content

A projektmenedzser-irányítópult segíti csapatát a pályán

Az Easy Project 2019 projektmenedzser dashboardja a projektmenedzser szerepének leghasznosabb funkcióit egyetlen képernyőn hozza. Minden modul teljes mértékben testre szabható. További információért tekintse meg a videó bemutatóját.

A projektmenedzser-irányítópult segíti csapatát a pályán

Gantt diagram a könnyű projekttervezéshez

Belefáradt a lejárt feladatok és az ügyetlen Excel táblázatok? Próbáljon ki egy Gantt-diagramot, bemutatja projektjeit, és megkönnyíti a tervezést, így gyorsabbá válik a folyamat, szinkronabbá válik és könnyen kommunikálható.

Easy Project - Gantt Chart - New Relation

Easy Project - Gantt diagram

Kanban – Személyes és Csoportos táblák

Az elvégzendő munkákról és a feladatok aktuális státuszáróláttekintést kaphat a személyes és csoportos Kanban tábla segítségével. Egyszerűen állítsa be személyes és csoportos Kanban tábláját, majd frissítse és rendelje újra hozzá a feladatokat „Fogd-és-vidd” tehnikával anélkül, hogy kilépne a táblából.

Easy Project - Kanban - Assignee Filter

Easy Project - Kanban

Projekt ütemterv

Gyors áttekintést kap projektcéljairól a mérföldkövek és az összes elvégzendő feladat formájában. A Project Roadmap segítségével azonnali áttekintést kap az egész projekttervről.

Easy Project - Roadmap

Easy Project - Projekt ütemterv

Gyors projekttervező

Tervezze meg gyorsan teljes projektjét az alap projektfeladat mezők bevitelével: megnevezés, időtartam és befejezési dátum. A projektoldal oldalsávján keresztül érhető el. Lehetővé teszi, hogy megjegyezze a feladatokat mind az ötletelés, mind pedig az előzetes projekttervezés során.

Easy Project - Quick Project Planner - Additional Attributes

Easy Project - Gyors projekttervező

Jelentéskészítő eszközök - Grafikonok és Diagramok

A rendelkezésre álló statisztikák megjelenítése a torta, a sáv és a vonaldiagramok segítségével. Készítsen diagramokat a bejegyzések listájából, és csak néhány kattintással készítsen jelentést a projekt teljesítményéről, és bemutassa, hogy mit kell javítani.

Easy Project - Graphs & Charts - Team statistics

Easy Project - Jelentéskészítő eszközök - Grafikonok és Diagramok

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre