Content

Állítsa be saját kezűleg az Easy Projectet ezzel az új bevezetési útmutatóval!

Az új bevezetési útmutatónk végigviszi Önt az ESSENTIAL és BUSINESS csomag gyors és fájdalommentes adaptációjához szükséges alapvető tudnivalókon. Ennek az útmutatónak a célja, hogy olyan állapotra hozhassa alkalmazását, melyben rövid idő alatt valódi emberekkel egyszerű, valós projektek menedzselését tudja elkezdeni.

Állítsa be saját kezűleg az Easy Projectet ezzel az új bevezetési útmutatóval!

Olvassa el a bevezetési útmutatót

VAGY

Ingyenes próbaverzió

 

Ez a dokumentum nem tartalmazza a PLATFORM csomagot, mivel a PLATFORM csomag mellé erősen ajánljuk egy bevezetés megrendelését. A részletes információk, dokumentációk és minden videós képzés megtalálható a Képzési központ, illetve Dokumentáció részen.

Tegye meg első lépéseit a könnyedebb projektmenedzsment felé! Ismerje meg az Easy Project funkcionalitását és annak valós alkalmazási lehetőségeit!

Az Easy Project 2019 egy professzionális projektmenedzsment software Önnek, csapatának és az egész cégének. A legjobb PM módszertanokra épül, mint a WBS, Gantt diagram, Scrum, Kanban. Olyan modulokkal bővíthető, mint az Erőforrások, Pénzügyek, Help Desk, Üzleti intelligencia, valamint a DevOps eszköztár.

Tegye projektjeit könnyűvé és hatékonnyá már az indulástól, az Easy Projecttel.

 

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre