Content

Megszűnik a Debian 8 támogatása

Tájékoztatni szeretnénk arról, hogy hamarosan véget ér a Debian 8 operációs rendszer támogatása, ami hatással lehet az Easy Project alkalmazásra. A Debian 8-ra nem adnak ki több biztonsági frissítést 2020. június 30-tól.

Megszűnik a Debian 8 támogatása

Mit jelent ez az Ön számára?

Ha az alkalmazást másik operációs rendszeren futtatja, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja az alábbiakat.

Ha az alkalmazása az Easy Software által biztosított VM-en (virtuális számítógépen) vagy az Ön saját Debian környezetén fut, kérjük, ellenőrizze a Debian verzióját.

Az Easy Project frissítések továbbra is elérhetők lesznek (ha előfizetéssel rendelkezik), de a harmadik féllel való függőségek miatt a korábban említett dátum után nem tudjuk garantálni, hogy telepíteni is tudja majd ezeket.

 

Hogyan tud Önnek segíteni az Easy Software a probléma megoldásában?

1. Küldhetünk Önnek egy teljesen új VM-et ingyenesen, mely Debian 10-et tartalmaz. Ha szükséges, az adatmigrációban is tudunk segíteni. Ez utóbbi szolgáltatás az egyedi igények alapján díjat vonhat maga után.

2. Küldhetünk Önnak árajánlatot a jelenlegi környezetének frissítéséről az operációs rendszer legújabb verziójára (Debian 10).

3. Segíteni tudunk az alkalmazásának Easy Felhőbe való áthelyezésébe, ahol soha többé nem kell foglalkoznia ilyen problémákkal. A munkatársaink feladata az Ön alkalmazásának folyamatos felügyelete.

 

Az Easy Software csapata nevében szeretném megköszönni Önnek, hogy biztonsággal kezeli szoftverünket. Kérem, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. az Önnek megfelelő időpontban, hogy egyeztethessünk vállalatának leginkább megfelelő megoldásról.

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre