Content

Új: Easy Project 11 – Funkciók áttekintése

Az Easy Project felturbózásának eredményeképp létrejött a „11-es” verzió. Hogyan kamatoztathatja mindennapi munkája során? Ebben a cikkben megmutatjuk: ismerje meg a nyolc funkciót, mely hatékonyabbá teszi projektmenedzsmentjét.

Új: Easy Project 11 – Funkciók áttekintése

 

Próbálja ki az Easy Project 11-et most!

vagy játssza le a webinar felvételt

 

Megjegyzés: A régebbi verziók frissítése a 11-es verzióra opcionális lesz az elkövetkezendő hónapokban (még a felhőben is). Mielőtt úgy dönt, hogy vált erre a felturbózott verzióra, kérjük, hogy figyelmesen olvassa el változásnaplót.

 

 

Maximális teljesítmény, fejlett technológiával

 

Mind a projektek és portfóliók kezelése, mind pedig egy cég irányítása gyors és hatékony válaszokat kíván, így a PM szoftvertől is elvárható, hogy 100%-ban igazodjon ehhez a feszített tempóhoz. Mindezt szem előtt tartva, az új verzió gyorsasága, stabilitása és teljesítménye is tovább lett fejlesztve – mivel gyorsan reagál, több munkát tud elvégezni kevesebb idő alatt. Mi a titok? Az Easy Project 11 a legfejlettebb technológiákon alapszik: Rails 6, Ruby 3.0, Sidekiq stb.

 

Easy Project – Dashboard

Easy Project – Dashboard

 

Gördülékenyebb munka az új interfészen

 

Az új Easy Project interfész pedig azon felül, hogy gyors és reszponzív, még jobban is néz ki, mint valaha. A kék és szürke élénk árnyalataiba öltöztetett arculat leegyszerűsödött és átláthatóbb.  Most már sokkal gyorsabban hozzáférhet a legfontosabb elemekhez, mint pl. a főoldal gomb, az Értekezlettervező, a keresősáv, a kijelentkezés gomb, a felhasználói profil és az Egyéb menü.

 

Easy Project 11 – WBS

Easy Project 11 – WBS

 

100% rugalmasság az új mobilalkalmazással

 

Tisztában vagyunk vele, hogy a projektmenedzsmentre használt mobilalkalmazásoktól elsődlegesen elvárt tulajdonság, hogy bárhonnan kezelhesse velük projektjeit. Az új Easy Project alkalmazással menet közben kezelheti feladatait, és gyors áttekintést kaphat a projekteken elvégzett munkákról. Így könnyedén foglalkozhat bármilyen sürgős feladattal (vagy ügyféllel) bárhol és bármikor.

 

A legfőbb funkciók lehetővé teszik, hogy:

 

  • Áttekintést kapjon a feladatokról és projektekről

  • Feladatokat hozzon létre, szerkessze vagy kommentálja őket

  • Rögzítse eltöltött óráit adott feladatokon és projekteken

  • Megtekintse az eltöltött idejéből készült statisztikát

 

Easy Project mobilalkalmazás

Easy Project mobilalkalmazás

 

Get it on Google PlayGet it on iTunes

 

Kevesebb zavaró tényező az okosértesítéseknek köszönhetően

 

Fogadni mernénk, hogy nem szereti több tucat e-mailen átrágni magát, csak hogy megtalálja a legfontosabbakat. Bizonyára örömmel fogadja majd e-mailes okosértesítéseinket. A folyamatos értesítések helyett ezentúl megadott időközönként küldünk Önnek egy áttekintő e-mailt a projekten végzett munkáról. Hiszen tapasztalataink szerint a kevesebb zavaró tényező = hatékonyabb munkavégzés. Emellett továbbfejlesztettük alkalmazásában a tevékenységfolyamot, hogy egy kattintással szűrhesse értesítéseit.

 

Easy Project 11 – Okos értesítések

Easy Project 11 – Okos értesítések

 

Gyors keresési eredmények a dinamikus szűrők használatával

 

Nem kell többé tűt keresnie a szénakazalban Alkalmazza az új dinamikus szűrőket, bármennyi adatot kell is átnéznie projektjei, feladatai, vagy rögzített idejének megtalálásához. A pontosabb találatok egy szempillantás alatt megjelennek képernyőjén.

 

Easy Project 11 – Dinamikus szűrők

Easy Project 11 – Dinamikus szűrők

 

Hatékonyabb írás az új szövegszerkesztővel

 

Tudja, hogy melyik tevékenység veszi el a legtöbb idejét? Az írás. Ha összeadjuk a létrehozott feladatok és az azokra írt kommentek mennyiségét, a projektmenedzser naponta legépelt szavainak száma kb. 10 ezerre tehető. Miért ne tehetnénk egy kicsit élvezetesebbé ezt a folyamatot? Az Easy Project 11 új szövegszerkesztőjében (CKEditor 5) élvezet lesz új feladatokat írni, hiszen sokkal felhasználóbarátabb és gyorsabb.

 

Easy Project 11 – Új szövegszerkesztő

Easy Project 11 – Új szövegszerkesztő

 

Mielőtt az utolsó két fejlesztésről olvasna: nem szeretne mindent megtudni a legújabb verzióról csupán 30 percben?

 

Felturbózott DevOps egykattintásos GitLab integrációval

 

Szívesen tenné boldoggá fejlesztőit? Ha a GitLabet használják (ami igen valószínű), itt a megoldás. Most csupán egy kattintással integrálhatják a GitLabet az Easy Projecttel. Csak két mező kitöltésével minden fontos elemet importálhat, melyeket utána nyomon követhet, szűrhet és jelentéseket készíthet belőlük.

 

 

Hogyan hozza ki a legtöbbet projekt-
menedzsmentjéből? Easy.

Szerezze be az új Easy Project 11-et új, modern interfésszel, maximális teljesítménnyel és egy mobilalkalmazással karöltve.

 

Fedezze fel az Easy Projectet

 

 

 

Easy Project
 

 

Microsoft Azure Active Directory kompatibilitás

 

Ha MS eszközökkel dolgozik és digitális biztonsága fejlesztésével meg szeretné óvni vállalkozását, használja ki az Azure Active Directory Enterprise szolgáltatás (Azure AD) előnyeit. Egyszeri bejelentkezéssel és többfaktoros azonosítással védi az Easy Project felhasználókat a kibertámadások 99,9%-ától.

 

Easy Project 11 – GitLab és Azure kompatibilitás

Easy Project 11 – GitLab és Azure kompatibilitás

 

Miért, hogyan, és mikor váltson Easy Project 11-re?

 

Miért? Az új „11-es” verzió gyorsabb, stabilabb, biztonságosabb, és élvezetesebbé teszi mindennapi munkáját. Tekintse meg az Easy Project 11 összes előnyét egy helyen.

 

Hogyan? Az egyszerű frissítés lépéseit megtekintheti a dokumentációban. Ha bármiben segítségre lenne szüksége, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

 

Mikor? Bármelyik korábbi verziót frissítheti az elkövetkezendő hónapokban – még a felhőben is. Frissítés előtt azonban mindenképp olvassa el a változásnaplót.

 

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre