Projektmenedzsment könnyedén – blog, tippek, információk

11/30/2021 | 4 minutes read

Miért legyen az értékesítő jó projektmenedzser is egyben?

Talán már hallotta a mondást: „A projektmenedzsment csak a projektmenedzsereknek jó, másnak nem.” Ez a vélekedés onnan eredhet, hogy sokan félnek új eszközöket kipróbálni, vagy félreértik a működésüket. Vajon az értékesítési csapat is kamatozhat a projektmenedzsment-technikákból? És hogyan használhatja ki azokat leginkább, ha nem Ön a projektmenedzser?

11/23/2021 | 5 minutes read

Hogyan szerezzünk több időt a valódi munkára?

Egy tucat megnyitott ablak különféle felhasználói felületekkel. Mérhetetlenül sok idő, ami azzal telik, hogy próbálunk rájönni, melyik feladatot hol kell megcsinálnunk, és éppen melyik felületen zajlik a megbeszélés. Ez a folyamatos váltogatás a különféle eszközök között ráadásul eltereli a figyelmünket az igazán fontos dolgokról.
11/16/2021 | 8 minutes read

A leggyakoribb hibák új projekt indításakor

Gondoljon azokra a problémákra, amelyekkel meg kellett küzdenie a legutóbbi projektje során! Egyetért azzal, hogy némelyikük magja már az induláskor jelen volt? Ha igen – és ha éppen a következő munkára készül –, ezek a bevált és megvalósítható tippek szolgáljanak útmutatóként egy új projekt megfelelő elindításához.
11/9/2021 | 6 minutes read

Indítsa el projektjeit okosabban, gondolattérképek használatával!

Minden projekt elején nagy a nyüzsgés – különösen gondolatban. Ön és kollégái ötleteket, látomásokat és sok apró részt alkotnak, amelyekből létrehozható az egész projekt. Ezért létezik egy okos módszer, ami segít kihasználni ezt – a gondolattérkép.

11/2/2021 | 1 minute read

Webinar felvétel: Hogyan hozza ki a legtöbbet az Easy Project 11+-ból?

Megérkezett az Easy Project 11+, hogy még egy szinttel emeljen projektjei színvonalán. Tekintse meg felvételünket a webináriumról, és tudjon meg mindent az Easy Project 11+ újdonságairól.

10/26/2021 | 5 minutes read

Vezérigazgatóként mit szeretek legjobban az új Easy Project 11+-ben?

Üdv, Filip Morávek vagyok, az Easy Project mögött álló cég, az Easy Software vezérigazgatója. 14 éve kapcsoljuk össze a technológia világát a legjobb projektmenedzsment-gyakorlatokkal. Az új Easy Project 11+ pedig egy kulcsfontosságú mérföldkő ebben a folyamatban. Hadd áruljam el, miért.

10/12/2021 | 7 minutes read

Fogadja sok szeretettel az új Easy Project 11+-t! (Funkciók áttekintése)

Új elmetérképek, B2B CRM, kibővített HelpDesk ügyfelei számára, Keresés 2.0 és kontrasztos megjelenítési mód. Készen áll egy jó adag újdonságra az Easy Project 11+, a népszerű PM-megoldás továbbfejlesztett verziójával kapcsolatban? Olvasson tovább, hogy megismerje egy alkalmazásban a legújabb projektmenedzsment-funkciókat és egyéb fontos üzleti igényeket!

9/28/2021 | 4 minutes read

Hogyan segíti elő az Easy Project a hatékonyabb ügyfélszolgálat biztosítását?

A szolgáltatóknak valószínűleg az ügyfélélmény nyújtja az egyik legnagyobb kihívást. Bár a vásárlóknak nem okoz problémát egyik terméket a másikra lecserélni, szolgáltatások esetén kevésbé valószínű, hogy váltanak.

9/14/2021 | 7 minutes read

Miért fontos a jó projektmenedzser?

Projektmenedzser – akinek mindig vitatják a költségvetési becslésben megadott óráit. Aki „semmihez nem ért eléggé, de megmondja másoknak, mit csináljanak”, és az egész csapatot kikészíti a munkaóráik nyomon követésével.

8/31/2021 | 8 minutes read

Hogyan lehet sikeresen áttérni az agilis projektmenedzsmentre? Íme néhány tanács, hogy mit (ne) tegyen az átállás megkönnyítéséhez

Mivel az agilis stratégia divatszóvá vált, az erre való átállás is csábítóan hangozhat – jogosan. Nagyobb vevői elégedettséget, gyorsabb piacra kerülési időt és magasabb bevételeket ígér alacsonyabb költségek mellett.

8/17/2021 | 4 minutes read

Az Easy Project alkalmazásának előnyei a közszolgáltatók számára

A közszolgáltatók különleges helyet foglalnak el a gazdaságban. Lakossági felhasználásra szánt javakat állítanak elő, anélkül, hogy bárkit kizárnának a felhasználásból, ez pedig jelentősen megnöveli megoldásaik méretét.

8/10/2021 | 5 minutes read

Különféle kockázatok és a projektmenedzsment buktatói, avagy miként könnyíti meg kockázatkezelésünket a hatékonyabb kockázatmegosztás

Hogyan ne akadjon el a projektjével járó megannyi buktatóban – különösen 2021-ben? A megoldás a kockázatok rangsorolása. Hogyan? A pontos azonosítás és kategorizálás által.

8/3/2021 | 7 minutes read

Hogyan alakíthatja át a megfelelő erőforráskezelő eszköz az otthoni munkavégzést?

Google, Microsoft, Apple, Amazon, Twitter, Hitachi, Chevron, Salesforce és Spotify. Hozzájuk hasonló globális vállalatok vezettek be szerte a világon a távmunkára vonatkozó kötelező szabályokat a COVID-19 nyomán.

7/27/2021 | 6 minutes read

Működő projektköltségvetés létrehozása: 3 konkrét ötlet és eszköz a költségvetés egyszerű létrehozására és nyomon követésére

Pénz. Valószínűleg túlzás lenne azt állítani, hogy minden csak körülötte forog. Másrészt viszont ritkán okoz örömet egy olyan projekt, amely még a maximális erőbefektetés ellenére is minimális haszonnal jár, vagy akár mínuszban ér véget. De hogyan lehet megszabadulni a költségvetéstől való félelemtől, és örülni annak, hogy a beruházásoknak van értelme és eredményeket hoznak?

7/20/2021 | 6 minutes read

Dolgozzon okosan: Hogyan találhatja meg a megfelelő egyensúlyt a rövid távú igények és a hosszú távú projektek között?

rövid és hosszú távú célok és igények megkülönböztetése az egyik legrégebbi kihívás az egyének és vállalatok körében. Mindennap nyomás jelentkezik minden irányból, amely úgy ringatja előre-hátra, mintha egy vitorláson ülne a hullámzó vízen.

7/13/2021 | 6 minutes read

A digitális projektmenedzsment legjobb eszközei (2. rész): Hogyan kezeljük a kockázatokat, a pénzügyeket és az embereket?

Gratulálunk! Ha elolvasta az első részt, akkor már elvégezte a digitális projektek kezeléséhez szükséges „felkészülés” felét. A blogbejegyzés második részében megvizsgáljuk, hogy milyen kockázatok várnak Önre az ilyen típusú projektek kezelése során, és hogyan lehet hatékonyan kezelni azokat az Easy Project eszközeinek felhasználásával. A tervezéstől a kockázatkezelésen át a hatékony kommunikáció művészetéig.

7/6/2021 | 4 minutes read

Hogyan támogatja a Scrum az agilis szoftverfejlesztést?

Manapság minden cég szerte a világon alkalmaz valamilyen agilis eszközt - elsősorban Scrum-táblát -, ezzel megalapozva szoftverfejlesztését. Magának a Scrumnak azonban nem kell kiaknáznia az agilis megközelítés összes lehetőségét.

6/29/2021 | 6 minutes read

Bővítse ki Easy Projectjét a BlueSpice vállalati wiki szoftverrel!

Az Easy Software csapata örömmel jelenti be, hogy stratégiai partnerségbe lépett a Hallo Welt! GmbH.-val! Ennek keretein belül kombináljuk az Easy Project vezető projektmenedzsment-szoftvert a BlueSpice vállalati kollaboratív szoftverrel, mely a Wikipedia szoftverére, a MediaWikire épült.

6/22/2021 | 1 minute read

Esettanulmány: Egységesített projektmenedzsment az IT szolgáltatási szektorban – Seidor Consulting

A Seidor Consulting egy multinacionális technológiai tanácsadó cég, mely szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve az alkalmazásfejlesztést és -karbantartást, az infrastruktúrákat és az IT-kiszervezést.

6/15/2021 | 5 minutes read

3 szituáció, ahol a PM mobilalkalmazás használatával jobban jár

Ha a „projektmenedzsment mobilalkalmazás” szavakat hallja, elég sok minden eszébe juthat. Egy bonyolult PM szoftver másolatától kezdve (melyet valahogy belepréseltek egy okostelefon kijelzőjébe) egy egyszerű, de szinte használhatatlan üzenetküldő alkalmazásig. Van egyáltalán értelme egy PM mobilalkalmazásnak? Nézzük meg, hogyan teljesít három tipikus PM szituációban!

6/1/2021 | 2 minutes read

Webinárium: Az új Easy Project 11 leghatékonyabb alkalmazása vállalkozásában

Megérkezett az Easy Project legújabb verziója korszerű interfésszel és hasznos funkciókkal. Nézze meg felvett webináriumunkat (lent), hogy gyorsan elsajátítsa kedvenc PM eszközének használatát, és megismerkedjen új mobilalkalmazásunkkal!

5/25/2021 | 6 minutes read

Az új Easy Project 11 legfőbb előnyei a projektmenedzserek számára

A projektmenedzsment kemény dolog, mi? Minden oldalról kérdésekkel, panaszokkal és határidőkkel támadják. Így hát fontos, hogy legyen mellettünk egy jó partner: egy hatékony projektmenedzsment szoftver, melyben minden munkánkhoz szükséges eszköz megtalálható.

New Easy Project 11 – Feature Overview
5/19/2021 | 6 minutes read

Új: Easy Project 11 – Funkciók áttekintése

Az Easy Project  felturbózásának eredményeképp létrejött a „11-es” verzió. Hogyan kamatoztathatja mindennapi munkája során? Ebben a cikkben megmutatjuk: ismerje meg a nyolc funkciót, mely hatékonyabbá teszi projektmenedzsmentjét.

Best Tools for Digital Project Management (Part 1)
5/5/2021 | 7 minutes read

A digitális projektmenedzsment legjobb eszközei (1. rész): Miben tér el a digitális projektmenedzsment a klasszikustól, és hogyan tartsunk kézben mindent?

Számos különbség van a „klasszikus” és a digitális projektek között, amelyek a projektmenedzsmentben is megmutatkoznak.A digitális projektmenedzsernek itt is kibővített szerepe van – át kell látnia a felhasználói felületet (UI) és a felhasználói élményt (UX), a grafikai tervezést, a programkódot és az adatokat.

Take Greater Control of Your Project Management Through Workflow
4/21/2021 | 6 minutes read

Kezelje projektjeit hatékonyabban a Munkafolyamat segítségével!

A munkafolyamat a projektmenedzsment egyik alapvető építőelemének tekinthető. Az Easy Project Munkafolyamat beállításainak használatával egyszerűen irányíthatja az állapotátmeneteket és a mezőengedélyeket. A funkció az admin felületről érhető el, ezért csak adminisztrátor kezelheti.

How Should Businesses Prepare Their Workers for Remote Work in This Era of Social Distancing
4/11/2021 | 3 minutes read

Hogyan tudják a vállalatok a leginkább felkészíteni alkalmazottjaikat a távmunkára a közösségi távolságtartás korában?

Amikor a COVID-19 vírusból világjárvány lett, sok különböző ágazatban ténykedő vállalat alkalmazottjai millióit küldte haza, hogy otthonról dolgozzanak. A koronavírus nem kürtölte világgá érkezését, így a legtöbb esetben a vállalatoknak kevés ideje volt felkészülni. Jelenleg a vezetők azzal a kihívással néznek szembe, hogy miként irányítsák virtuális csapataikat, hiszen sokan közülük még nem voltak hasonló helyzetben ezelőtt.

How Does Easy Project Help You Manage Project Finances in a Visual Way?
4/7/2021 | 7 minutes read

Hogyan segít az Easy Project a projektpénzügyek kezelésében vizuális eszközökkel?

Jó hír, hogy az Easy Project sokat segíthet a projektpénzügyek kezelésében vizuális eszközökkel, világos képet adva a teljes költségvetésről. Az alábbiakban bemutatunk néhány pénzügyi funkciót és eszközt az Easy Projecten belül, melyekkel vizuálisan megjelenítheti a projekt pénzügyeit azok kezelése közben.

4+1 Ways to Learn to Manage Projects With Easy Project: Basic Tips for Project Management and Where
4/4/2021 | 4 minutes read

4+1 módszer a projektek kezelésére az Easy Project segítségével: Tippek és trükkök a sikeres projektmenedzsmenthez

Tudja már, mi lesz a következő projektje? Valami kisebbre számít, vagy olyan "nagyszabású dolgot" tervez, mint egy új kampány vagy termék elindítása, netán a jövő évi költségvetés kidolgozása? Vessünk egy pillantást arra, hogyan segíthet az Easy Project  abban, hogy jobb projektmenedzserré váljon, és gyorsabban leszállítsa a projektjét.

Warum es für Vermarkter*innen wichtig ist, Easy Project zu implementieren, um agil zu bleiben
3/31/2021 | 3 minutes read

Miért fontos a marketingesek számára az Easy Project telepítése, hogy agilisak maradjanak?

Marketing szakemberként érthető, ha nem a projektmenedzsmentet tekinti munkája legkritikusabb részének. Elvégre egy projekt hatékony menedzselése kiszámíthatóságot és iránymutatást igényel. Egy tipikus projektmenedzsment-megoldás merev jellege tehát nemigen illeszkedik bele a marketing gyors és innovatív világába.

New Easy Project Mobile App Is Here! Discover Top 3 Features for Everyday Situations
3/24/2021 | 4 minutes read

Megérkezett az új Easy Project mobilalkalmazás! Fedezze fel a 3 legjobb funkciót a mindennapi helyzetekre!

Üdvözöljük a projektmendezsment új világában! Az új Easy Project mobilalkalmazásunk segítségével végre elszabadulhat az íróasztalától, és menet közben hozhat létre új feladatokat és adhat hozzá gyors megjegyzéseket, hogy mozgásban tartsa a dolgokat és néhány kattintással nyomon kövesse és rendszerezze a munkaidejét! Az alábbiakban közelebbi betekintést nyújtunk az alkalmazás működésébe.

The Joys and Sorrows of a Project Manager’s Work
3/17/2021 | 3 minutes read

A projektmenedzser munkájának örömei és bánatai

Itt az ideje egy kis önelemzésnek. Gondolja át velünk, mi az, amit projektmenedzserként szeret a munkájában, és mi az, ami teljesen kikészíti. Abban megegyezhetünk, hogy a projektmenedzser munkája távol áll az egyszerűségtől.

Sollten Sie bei einer vorhandenen Vor-Ort-Lösung bleiben oder wechseln? 6 zu bedenkende Faktoren
3/10/2021 | 2 minutes read

Maradjon a jelenlegi szerveres megoldásnál, vagy váltson? 6 megfontolandó szempont

Mivel az Atlassian bejelentette a Jira Server kivezetését, sokan most döntésre kényszerülnek, hogyan folytassák – maradjanak a jelenlegi szerveres megoldás mellett, vagy áttérjenek egy újra? Ismerje meg a 6 legfontosabb szempontot, ami segít a jó döntés meghozatalában!

Zeit für Veränderungen? Warum Sie sich jetzt nach einer neuen Projektmanagementlösung umsehen sollte
3/7/2021 | 2 minutes read

Eljött a változás ideje Miért kellene most új projektmenedzsment megoldást keresnie

Néha annyira megszokjuk egy bizonyos módon csinálni dolgokat, hogy szinte elfelejtjük, van más út is. Ez életünk minden területére vonatkozik - a táplálkozástól kezdve a személyes kapcsolatokig, valamint a szakmai életünkig és a karrierünkig.

So verfolgen Sie Ausgaben richtig und verwalten Projektbudgets
3/3/2021 | 2 minutes read

A kiadások megfelelő nyomon követése és a projekt költségvetésének kezelése

Ne keressen pénzt a projektjeivel! Vessen egy pillantást a pénzügyi projektmenedzsment alapelveire, és ellenőrizze bevételeit, kiadásait és a projekt teljes költségvetését.

Einige schöne Dinge, die das Jahr 2020 für Easy Software bereitgehalten hat - und wie Sie in Ihrem U
2/28/2021 | 2 minutes read

Néhány jó dolog, amit 2020 elhozott az Easy Software számára – hogyan profitálhat belőle vállalatában?

Bemutatjuk 2020 legfontosabb mérföldköveit, valamint néhány kevésbé fontos szórakoztató tényt.

Warum sollten Sie sich für eine Vor-Ort-Lösung für Ihre Projektmanagementsoftware entscheiden?
2/24/2021 | 2 minutes read

Miért válasszon helyi szerveres megoldást a projektmenedzsment szoftverének?

A felhős kontra szerveres hosting már egyébként is örök vitatéma volt, de most még inkább az - amióta a Jira bejelentette a Jira server kivezetését.

Wie Easy Project Remote-Mitarbeitern/innen helfen kann, ihre Produktivität aufrechtzuerhalten
2/17/2021 | 4 minutes read

Hogyan segít az Easy Project a távolról dolgozóknak a termelékenység fenntartásában?

A COVID-19-nek köszönhetően világszerte több millió ember épített ki irodát otthon. A távmunka nem új keletű, de a járvány kezdete óta a fizikai iroda alternatívájából egy szükséges körülménnyé fejlődött.

Migration From Jira Server – Easy-Peasy, or a Nightmare?
2/14/2021 | 2 minutes read

Migráció Jira szerverről – ujjgyakorlat vagy rémálom?

Migrációra készül Jira szerverről egy másik szerveres megoldásra? Íme, mire számíthat, ha ezt az utat választja. Mivel az Atlassian bejelentette a Jira szerveres megoldásának végét, sok felhasználónak döntést kell hoznia arról, hogy mi lesz a következő lépés.

Project Management Software – Which One to Choose
2/10/2021 | 1 minute read

Projektmenedzsment szoftverek – Melyiket válassza

A sok különböző projektmenedzsment eszköz között kimerítő lehet annak kutatása, hogy melyik az Ön számára a legjobb. Mégse kell aggódnia, hiszen segítünk- elvégeztük Ön helyett a házi feladatot! Tekintse meg a legnépszerűbb projektmenedzsment szoftverek előnyeit és hátrányait!

Server Solutions Going Extinct?
2/3/2021 | 2 minutes read

A kihalás fenyegeti a szerveres megoldásokat?

Amióta az Atlassian – a projektmenedzser piac egyik fontos résztvevője – bejelentette a Jira Szerver megoldás kivezetését (a folyamat 2021-ben kezdődik el), mind azt kérdezzük magunktól: „Vajon ez a szerveres megoldások végének kezdete?”

...

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések