Vezérigazgatóként mit szeretek legjobban az új Easy Project 11-ben?

Date:10/5/2021
Length:4 minutes
Author:Jan Hlavín, Jan Pop
Share:

Üdv, Filip Morávek vagyok, az Easy Project mögött álló cég, az Easy Software vezérigazgatója. 14 éve kapcsoljuk össze a technológia világát a legjobb projektmenedzsment-gyakorlatokkal. Az új Easy Project 11 pedig egy kulcsfontosságú mérföldkő ebben a folyamatban. Hadd áruljam el, miért.

Mindenki tudja, hogy a munkakörülmények nagyban befolyásolják a termelékenységünket. Manapság azonban nem a szép iroda és a kellemes munkahelyi környezet a legfontosabb szempont. A 21. században a munkateljesítmény elsődleges területe a virtuális környezet. Napjainkban a különböző tényezők csatlakozása, stabilitása, teljesítménye és használatának könnyedsége befolyásolják leginkább a teljesített munka mennyiségét. Az Easy Project pedig pontosan ezt kínálja.

 

„Napjainkban a különböző tényezők csatlakozása,
stabilitása, teljesítménye és használatának könnyedsége
befolyásolják leginkább a teljesített munka mennyiségét.”

 

Már az elejétől fogva azt valljuk, hogy a komplex projekteket korszerűsíteni kell. Ezúttal az a célunk, hogy magával az eszközzel optimalizáljuk az élményt: így könnyebben koncentrálhat a munkára anélkül, hogy kiesne a folyamatokból.

Az új verzió egy kiterjedt megújulás eredménye: az új technológiáknak köszönhetően gyorsabb, stabilabb, és bármilyen hektikus munkafolyamattal tartani tudja a lépést. Az új mobilalkalmazás pedig elérhetőbbé teszi. Az egyedi elemek nagyobb összekapcsoltságának hála minden kéznél van, amire csak szüksége lehet.

Hadd mutassam be az egész csapat nevében, hol fejlődött a leginkább az új verzió.

 

1. Új mobilalkalmazás

A cég vezérigazgatójaként tudom, hogy mit jelent folyton úton lenni. Gyakran ingázom a vidéki házam, különféle értekezletek és az iroda közt. Számomra fontos, hogy minden munkával kapcsolatos kulcsadat a kezem ügyében legyen anélkül, hogy kinyitnám a laptopomat. Az új verzióval elsősorban azoknak a projektmenedzsereknek szerettük volna kielégíteni az igényeit, akik gyakran menet közben dolgoznak.

Ezért jár az új verzióhoz egy finomhangolt mobilalkalmazás. Segítségével könnyedén kezelheti feladatait, és képben lehet a legújabb projekt munkaadataival, bárhol is tartózkodik épp. A kulcsjellemzőinek köszönhetően áttekintést kap a feladatokról és projektekről, emellett létrehozhat új feladatokat, szerkesztheti és kommentálhatja őket, illetve nyomon követheti a rajtuk töltött időt, és kinyerheti az idővel kapcsolatos statisztikákat.

 

2. Új technológiák

Célunk a projekt legjobb gyakorlatait a legújabb technológiákkal integrálni. Ezért büszkén jelenthetem ki, hogy a technológia terén a következő szintre emeltük az Easy Projectet. „Tizenegy” a legfejlettebb technológiákon alapszik: Rails 6.1, Sidekiq stb.

 

3. Gördülékeny élmény

Mit takarnak az új technológiák? Az új verzió gyorsasága, stabilitása és teljesítménye is tovább lett fejlesztve – mivel gyorsan reagál, több munkát tud elvégezni kevesebb idő alatt. Ahogy már a bevezetőben is utaltam rá, a munkakörnyezet nagyban befolyásolja a teljesítményünket. Ezért „Tizenegy” esetében mi is a szoftver teljesítményére helyeztük a hangsúlyt. Az új Easy Project gyorsabb, egyszerűbb interfésszel rendelkezik, és az egyes elemei jobban össze vannak kapcsolva. Minden úgy van megtervezve, hogy a felhasználó ne essen ki a ritmusból, és arra tudjon koncentrálni, ami tényleg fontos: a munkára.

Hogy a lehető leggördülékenyebbé tegyük az Easy Project élményt, továbbfejlesztettük a keresést dinamikus szűrőkkel, melyek segítségével azonnal pontosabb eredményeket kap, akár projektekre, akár feladatokra, akár az eltöltött időre keres rá. Az optimalizált értesítéseknek köszönhetően még könnyebben eligazodik majd projektjei között. Ez csupán egyet jelent: projektadatoktól túlfűtött e-mailekkel való szőnyegbombázás helyett most bizonyos időközönként küldünk egy áttekintést minden fontos információról.

 

"Napokig folytathatnám az újítások és fejlesztések
felsorolását, de nem szeretném elvenni az idejét a
projektektől. Biztosan állíthatom, hogy az Easy Project 11
hasznos lesz Önnek abban, hogy sikeresen leszállítsa őket."

Üdvözlettel,
Filip Morávek

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések