Webinárium: Diagramok és DevOps az Easy Project kezeléséhez

Date:11/25/2019
Length:2 minutes
Share:

Az Easy Project beépülő modulokat vezet be az integrált DevOps-kezeléshez . A követelményektől a tesztesetekig és a folyamatos integrációig. Nézze meg webinar felvételünket, hogy megtudja, hogyan készíthet hatékony UML-t vagy más diagramokat közvetlenül a feladataiban, irányítópultokon, tudásbázisban, követelményekben vagy tesztelési esetekben.

Játsszon a webinárium felvételével
VAGY
Ingyenes próbaverzió

Ha még nem ismeri a DevOps-gyakorlatokat, vagy javítani szeretne a jelenlegi folyamatain, kihívást jelenthet rájönni, melyik eszközt válassza a csapata számára. Vagy talán már nem.

Az Easy Project 2019 bemutatja az új DevOps beépülőmodul-csomagot, amely magában foglalja a továbbfejlesztett követelményeket és tesztelési eseteket, a legkeresettebb Jira beépülőmodul-diagramokat, így közvetlenül az Easy Project alkalmazásban, valamint a szoftvertárakban és a GitLab Ci-ben hozhatja létre az intelligens diagramokat.

Tehát az Easy Project megoldással együtt mindent megkaphat, amire szüksége van a DevOps esetében. És ami még jobb, itt és most, ingyenesen fedezheti fel ezeket a funkciókat .

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések