Content

Segítünk,  hogy az Easy Project az Ön igényei alapján kerüljön beállításra, testreszabásra.  Oktatjuk, elvégezzük az adatimportot, beállítjuk a rendszert, és követjük első önálló lépéseit a szoftverrel.

Találkozzon az Easy Project implementációs csoportjával

Jan International Management szakértőnk, és diplomáját is ebből szerezte meg. A manufaktúrás termelés a szakterülete, sok tapasztalattal rendelkezik az alap projekt menedzselési implementációkban, adatok vizualizációjában, és teljesítmény mutatók meghatározásában. 

Beszél: EN ,  RU , CZ
EP szakterülete: Alap projekt menedzselés és adatok vizualizációja

Easy Project - Jan Rericha


Eliska Easy Project konzultánsunk, sok-sok tapasztalattal minden kontinensről különböző vállalatokból. Mint akadémiai, mint praktikus tapasztalatai vannak a projekt menedzselés terén. Eliska NGO-kkal és manufaktúrákkal dolgozott együtt, ezért jól ismeri az erőforrás és pénzügyi menedzsment minden aspektusát. 

Beszél: EN ,  ESP , CZ
EP szakterülete: Kontextus analízis és egyedi megoldások Stana   a legtapasztaltabb Easy Project konzultánsunk, legalább 10 év tapasztalattal. Mindenféle implementációval, különböző vállalatokkal dolgozott együtt. Stana jól ismeri az oktatási, non-profit és üzleti szektort, kiváló analitikai képességekkel rendelkezik és saját publikációkat is is elkészített,  mint  a „Project Management according to IPMA”.

Beszél: EN
EP szakterülete: Projekt menedzselés IPMA/PMI szerint
Érdeklődési köre: Team leader és partner menedzselés

Easy Project - Stana Salkova Nechvilova


Lilia az egyik legtapasztaltabb konzultánsunk. Közelről ismeri a bonyolult beállításokat is és gyakran belső konzultánsként dolgozik. Lilia IT-s diplomával rendelkezik,és jelenleg a termékfejlesztéssel foglalkozik.

Beszél: EN ,  RU , CZ
EP szakterülete: Személyre szabott fejlesztés

Easy Project - Lilia Schmidt


Dagmar kiterjedt tapasztalatokat szerzett pénzügyi vállalatokban. PhD tanulmányai alatt az adat analízis és szintézis szakértője lett. Most fő szakterületei az IT megoldások és kutatóintézetek. Élvezi a egyéni problémák megoldását és a leghatékonyabb megoldások megtalálását az ügyfelek számára.

Beszél: EN, ESP, CZ
EP szakterület:  Project management és CRM

Easy Project - Dagmar Kusnirova


Gabriela szakterülete a logisztikai és mérnöki feladatokkal foglalkozó vállalatok. Nagyon jól ismeri az IPMA/PMI és PRINCE 2 projekt menedzselési technikákat, és segíthet ezeket integrálni a napi rutinba. Gabriela kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik NGO és oktatási projektek terén. 

Beszél: EN ,  ESP , CZ
EP szakterülete: Help Desk és CRM

Gabriela Hynkova - Easy Project


Roman több mint ötéves tapasztalattal rendelkezik ügyfélorientált konzultációk és szerepek terén. Elsődlegesen az energia és a közművek, a kutatás és fejlesztés, valamint az élettudományok területére összpontosít. Számos nemzetközi projektben is részt vett a múltban. Roman a mesterképzést numerikus modellezésben végzi.

Beszél: EN, CZ
A bővítmények szakértői: WBS, Agile, CRM
Szakterület: szoftverfejlesztés, tanácsadás, energia, közművek, élettudományok, kutatás és fejlesztés

Roman Šigut - Easy Software


David egy tapasztalt projektmenedzser PMP (PMI) és PRINCE2 minősítésekkel. Tíz éves tapasztalattal rendelkezik projektmenedzserként különböző belső és ügyfélprojekteken, elsősorban az IKT területén.

Beszél: EN, ESP, CZ
Szakterület: marketing, távközlés, közüzemi szolgáltatások

David Pavlíček - Easy Software


Rólunk

Az Easy Project implementációs szolgáltatás célja, hogy a kliens igényeihez igazítsa a szoftvert, ezzel a maximális értéket tudja kihozni a projektekből. A konzultánsaink ismerik a gyakran alkalmazott PM metódusokat, különösen a PMI-t, IPMA-t és a PRINCE2-t. Minden konzultáns legalább tucatnyi, de jó részük több száz implementációban vett részt különböző profilú, különböző nagyságú vállalatokban. Mindig a leginkább kvalifikált konzultánst osztjuk ki, tekintettel az iparágra, kihívásokra és nyelvtudásra.

 

Miért válasszam az Easy Project profi implementációját?

Ismert tény, hogy az új szoftver sikere egy vállalatban kevésbé függ a funkcióktól, hanem inkább az emberi tényezőtől, vagyis attól, mennyire képesek a dolgozók mindennapi munkájuk során alkalmazni a szoftvert. Ugyanakkor a jól elvégzett implementáció ügyfeleknek

  • rövidebb bevezetési időt és teljes funkcionalitást biztosít.

  • Tanuljon a PM technikákról konzultánsainktól, és adaptálja ezeket a csapataiban és folyamataiban.

  • Gyorsabb és fájdalommentesebb szoftveradaptáció az eszközök megfelelő használatával.

  • A terv megvalósítása (időben és a költségvetésnek megfelelően)

  • A csapata képzésével elérhetővé válik a folyékony adaptáció az üzleti élet állandó változásaihoz.

A helyben végzett munkákhoz megfelelő partnereket találhatunk önnek. Lépjen velünk kapcsolatba.

 

Egyedi célok

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megvitathassuk projektjei részleteit , és megfelelő ajánlásokat tudjunk megfogalmazni.

Az órabérünk 69 euró.

Lépjen velünk kapcsolatba a részletekért

Általános feltételek

"- Minden találkozót virtuálisan bonyolítunk. -Minden jelentkezőnek részt kell vennie, és viselnie kell a fülhallgatóját."

"- Minden csomag meghatározott idővel jár. Az Easy Project konzultánsai az eltöltött időről jelentést készíthetnek kérésre."

"- Ha másképpen nem rendelkeznek az implementáció angolul történik, valamint a dokumentáció is angolul lelhető föl."

 

Kérjük, töltse ki a kérdőívet, hogy optimalizálni tudjuk a bevezetési tanácsadást az Ön igényei szerint.

 

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre