Content

Segítünk,  hogy az Easy Project az Ön igényei alapján kerüljön beállításra, testreszabásra.  Oktatjuk, elvégezzük az adatimportot, beállítjuk a rendszert, és követjük első önálló lépéseit a szoftverrel.

Easy Project Tanácsadóink: 

Péter sok tapasztalatot szerzett nemzetközi vállalatoknál, főleg IT projektekben. Jelenleg az Easy Software magyarországi területi vezetője, üzletfejlesztéssel, komplex bevezetési projektekkel foglalkozik, de sok szoftvertámogatási tevékenységet is végez. Szabadidejében szeret túrázni, kerékpározni, utazni. 

Péter Herczeg

Krisztina szoftver tanácsadóként segíti ügyfeleinket a bevezetés, paraméterezés során, biztosítva a megrendelő folyamataihoz, igényeihez illeszkedő testreszabott rendszer kialakítását és gyors használatbavételét. 

Krisztina Tomcsányi


Jan International Management szakértőnk, és diplomáját is ebből szerezte meg. A manufaktúrás termelés a szakterülete, sok tapasztalattal rendelkezik az alap projekt menedzselési implementációkban, adatok vizualizációjában, és teljesítmény mutatók meghatározásában. 

Beszél: EN ,  RU , CZ
EP szakterülete: Alap projekt menedzselés és adatok vizualizációja

Easy Project - Jan Rericha

Eliska Easy Project konzultánsunk, sok-sok tapasztalattal minden kontinensről különböző vállalatokból. Mint akadémiai, mint praktikus tapasztalatai vannak a projekt menedzselés terén. Eliska NGO-kkal és manufaktúrákkal dolgozott együtt, ezért jól ismeri az erőforrás és pénzügyi menedzsment minden aspektusát. 

Beszél: EN ,  ESP , CZ
EP szakterülete: Kontextus analízis és egyedi megoldások 

Dagmar kiterjedt tapasztalatokat szerzett pénzügyi vállalatokban. PhD tanulmányai alatt az adat analízis és szintézis szakértője lett. Most fő szakterületei az IT megoldások és kutatóintézetek. Élvezi a egyéni problémák megoldását és a leghatékonyabb megoldások megtalálását az ügyfelek számára.

Beszél: EN, ESP, CZ
EP szakterület:  Project management és CRM

Easy Project - Dagmar Kusnirova

Gabriela szakterülete a logisztikai és mérnöki feladatokkal foglalkozó vállalatok. Nagyon jól ismeri az IPMA/PMI és PRINCE 2 projekt menedzselési technikákat, és segíthet ezeket integrálni a napi rutinba. Gabriela kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik NGO és oktatási projektek terén. 

Beszél: EN ,  ESP , CZ
EP szakterülete: Help Desk és CRM

Gabriela Hynkova - Easy Project

Roman több mint ötéves tapasztalattal rendelkezik ügyfélorientált konzultációk és szerepek terén. Elsődlegesen az energia és a közművek, a kutatás és fejlesztés, valamint az élettudományok területére összpontosít. Számos nemzetközi projektben is részt vett a múltban. Roman a mesterképzést numerikus modellezésben végzi.

Beszél: EN, CZ
A bővítmények szakértői: WBS, Agile, CRM
Szakterület: szoftverfejlesztés, tanácsadás, energia, közművek, élettudományok, kutatás és fejlesztés

Roman Šigut - Easy Software

David egy tapasztalt projektmenedzser PMP (PMI) és PRINCE2 minősítésekkel. Tíz éves tapasztalattal rendelkezik projektmenedzserként különböző belső és ügyfélprojekteken, elsősorban az IKT területén.

Beszél: EN, ESP, CZ
Szakterület: marketing, távközlés, közüzemi szolgáltatások

David Pavlíček - Easy Software

 

Rólunk

Az Easy Project implementációs szolgáltatás célja, hogy a kliens igényeihez igazítsa a szoftvert, ezzel a maximális értéket tudja kihozni a projektekből. A konzultánsaink ismerik a gyakran alkalmazott PM metódusokat, különösen a PMI-t, IPMA-t és a PRINCE2-t. Minden konzultáns legalább tucatnyi, de jó részük több száz implementációban vett részt különböző profilú, különböző nagyságú vállalatokban. Mindig a leginkább kvalifikált konzultánst osztjuk ki, tekintettel az iparágra, kihívásokra és nyelvtudásra.

 

Miért válasszam az Easy Project szakértői bevezetését?

Ismert tény, hogy az új szoftver sikere egy vállalatban kevésbé függ a funkcióktól, hanem inkább az emberi tényezőtől, vagyis attól, mennyire képesek a dolgozók mindennapi munkájuk során alkalmazni a szoftvert. Ugyanakkor a jól elvégzett implementáció ügyfeleknek

  • rövidebb bevezetési időt és teljes funkcionalitást biztosít.

  • Tanuljon a PM technikákról konzultánsainktól, és adaptálja ezeket a csapataiban és folyamataiban.

  • Gyorsabb és fájdalommentesebb szoftveradaptáció az eszközök megfelelő használatával.

  • A terv megvalósítása (időben és a költségvetésnek megfelelően)

  • A csapata képzésével elérhetővé válik a folyékony adaptáció az üzleti élet állandó változásaihoz.

A helyben végzett munkákhoz megfelelő partnereket találhatunk önnek. Lépjen velünk kapcsolatba.

 

Egyedi célok

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megvitathassuk projektjei részleteit , és megfelelő ajánlásokat tudjunk megfogalmazni.

Az órabérünk 69 euró.

Lépjen velünk kapcsolatba a részletekért

Általános feltételek

"- Minden találkozót virtuálisan bonyolítunk. -Minden jelentkezőnek részt kell vennie, és viselnie kell a fülhallgatóját."

"- Minden csomag meghatározott idővel jár. Az Easy Project konzultánsai az eltöltött időről jelentést készíthetnek kérésre."

"- Ha másképpen nem rendelkeznek az implementáció angolul történik, valamint a dokumentáció is angolul lelhető föl."

 

Kérjük, töltse ki a kérdőívet, hogy optimalizálni tudjuk a bevezetési tanácsadást az Ön igényei szerint.

 

 
Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre