Milyen hardveres és szoftveres követelményeket támaszt a kiszolgáló megoldás?

Az alábbiak az alapkövetelmények az Easy Project megfelelő futtatásához 25 konkurrens felhasználóval:

Hardver

Processzor: Intel Xeon E5440 @ 2,83 GHz

Memória: 4 GB

Lemezterület: 20 GB (3 GB az adatbázisfájlokhoz + elegendő GB a megosztott dokumentumokhoz, egyénileg)

Hálózati kártya szükséges

Szoftver (szerver)

Az Easy Project UNIX és Linux platformokon működik megfelelően - a hivatalosan támogatott disztribúció a Debian. Alább olvasható részletes információ az operációs rendszerekről. 

Az Easy Project NEM FUT Microsoft SQL szerveren.

Tudunk biztosítani komplett virtuális gépet (VMWare), így nem szükséges az alaprendszer telepítésével időt tölteni. 

További információ a telepítésről itt

Szoftver (kliens)

Egyéb böngészőkkel nem végeztünk intenzív tesztelést, de elképzelhető, hogy ugyanúgy működnek mint a fentiek. Biztonsági és stabilitási okokból mindig használja a legfrissebb elérhető verziót a választott böngészőből. 

Internetkapcsolat

A hálózati kapcsolat a felhasználó és az Easy Project szerver csatlakozási pontja között legalább 10Mbit sávszélességű legyen. Figyelembe kell venni a teljes hálózati útvonalat a felhasználó és a szerver között, földrajzilag távol eső szervereknél a szerver válaszideje lassabb lehet, függetlenül a felhasználó számára biztosított szolgáltatói sávszélességtől. Természetesen a szerver saját hálózati sávszélessége is fontos tényező. 

Operációs rendszerek

Debian Hivatalosan támogatott
CentOS
Ubuntu
Tesztelt, de aktívan nem támogatott
Other Linux distributions Nem tesztelt, speciális követelmények felmerülhetnek - nem támogatott
Windows Server Nem támogatott
OS X Nem támogatott

Abban az eseben, ha valamely nem támogatott rendszeren szeretné futtatni, a virtuális gép (VM) megoldást javasoljuk, előre telepített Easy Project-tel, Debian szerver, .OVA formátumban. Ebben a formában bármilyen operációs rendszeren futtathatja az Easy Project-et, ha az adott rendszer képes VM gépek futtatására. VM igényléséhez kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélkapcsolati menedzserével vagy a Support csapattal. 

A Debian az egyetlen támogatott operációs rendszer az Easy Project direkt (virtualizáció nélküli) futtatásához. A telepítési lépések az Easy Project telepítőcsomagjában megtalálhatók a /doc/INSTALL dokumentumban. 

A CentOS és Ubuntu megfelelő az Easy Project futtatására (széleskörűen használt Linux disztribúciók). Azonban néhány jellemzőjük különböző problémákhoz vezetnek. Ezen esetekben az Easy Software csak best-effornt alapú támogatást tud biztosítani, garanciák nélkül.  

Egyéb Linux disztribúciók mint a Red Hat Enterprise Linux (RHEL), OpenSUSE, SELinux, Mint és hasonló disztribúciók előreláthatatlan és nehezen dokumentálható nehézségeket okozhatnak az Easy Project telepítése és üzemeltetése során. Támogatása best-effort alapon és garanciák nélkül történik. Ilyen esetekben is örömmel biztonsítunk inkább egy előre elkészített VM képfájlt. 

Az Easy Project futtatása Windows Server-en vagy OS X-en kizárólag VM (.ova formátum, Debian operációs rendszerrel) lehetséges. Ezen rendszerek olyan műveletek manuális beállítását igénylik, melyek a Linux rendszereken automatikusak, így sokkal nagyobb az emberi vagy technikai hibalehetőség. 

Docker

Tudjuk, hogy számos vállalat stabilan futtatja Docker-ben az Easy Project-et. Azonban ezen vállalatok a technikai támogatásunk nélkül teszik ezt vállalva a teljes felelősséget a felmerülő problémákért. Az Easy Software technikai kapacitása teljes mértékben a funkcionális stabilitás és az alkalmazás minősége számára van fenntartva, így nem tudjuk vállalni harmadik féltől származó technológiák - mint a Docket - támogatását. 

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések