Content

Project management for III. Millenium

Easy Project is software for ocmplex Project management....

FREE TRIAL

Az Easy Project szoftvernek minden projektmenedzsment szakaszra van egy eszköze. Használja a WBS-t a projekt fő elemeinek rögzítéséhez és a leszállítandók meghatározásához. Ugorjon át az Easy Gantt modulra és ütemezze be a feladatokat pár kattintással. Készen áll a kivitelezésre? Rendelje a feladatokat könnyedén munkatársaihoz az Erőforrástervező eszközünkkel. A kivitelezés felügyeletéhez használja a feladatok követését, ellenőrizze a teljesítményadatokat a Gantt diagramban. Amikor a projekt elkészül, értékelje a teljesítményt a riporting eszközökkel, hogy kiszűrje az esetleges gyengepontokat, fejlődési lehetőségeket. 

Egy csapat menedzselése jól integrált és könnyen használható feladatkezelő rendszer nélkül gyakorlatilag lehetetlen. Egy csapat megfelelő kommunkáció és teljesítménymérés nélkül káoszra és eredménytelenségre van ítélve. Az Easy Project szoftverrel ezeket könnyedén kezelheti, köszönhetően az idő- és feladatkövetési funkcióknak, melyek lehetővé teszik hogy a felhasználók mindig az aktuális állapot alapján frissíthessék a feladatokat. A feladatkövetéssel a csapat mindig tájékozott maradhat, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik és a személyes Kanban tábla segíti a felhasználókat, hogy tudatában legyen a teendőiknek. 

 

A modern idők rugalmasságot és gyors adaptációt kívánnak, amelyek mindegyikét könnyebb az Agilis menedzsment segítségével elérni. Az Easy Project használható megoldást nyújt bármely agilis módszertanhoz, legyen az Scrum, Kanban, vagy a kettő kombinációja. Az Agilis menedzsment biztosítja a szoros együttműködést és a gyors adaptációt még a projektek késői szakaszaiban is az ügyfélelégedettség eléréséhez. Miközben az IT világban sok helyen hasznosítják, az Easy Project Agilis megoldása kiválóan alkalmazható bármilyen ügyfélorientált cég számára, amely egy termék hatékony leszállítására törekszik.

A projektmenedzsment valódi kiválósága a projektportfólió sikeres megszervezésében és megvalósításában rejlik. Az Easy Project segít központilag megtervezni a projekteket, áttekintést ad a projekt teljesítményéről, és beszámolókat nyújt a felhasznált erőforrásokról, az időről és a költségvetésről.

Do you have a reoccurring type of project? With Easy Project you can create templates from existing project, which will include tasks, milestones, team, documents,etc., or create one from scratch. Templates will save you lots of time and can be improved over time to insure better project delivery. With Easy Project we also offer you a list of project templates for typical company processes like HR, Support, Strategic, Event projects, which will save you time and provide you with a project structure derived from best practices.

Az Easy Project segítségével azonosíthatja humán erőforrásainak teljes rendelkezésre állását, és a leghatékonyabban használhatja fel azokat. Az Erőforrás kezelés modullal beazonosíthatja a felhasználók szaktudását, és biztosíthatja minden munkatárs optimális munkaterhelését. Az Easy Gantt modullal való integrációnak köszönhetően a feladatok hozzárendelése egy előre meghatározott idővonalon történik. A Jelenlét kezelés modullal való integrációnak köszönhetően az erőforrások kezelése a távollét típusok (pl. szabadság, betegszabadság) figyelembe vételével valósul meg.

A költségek meghatározása nélkülözhetetlen része a projekt koncepció megtervezésének, amely a Pénzügyek modul segítségével könnyedén kivitelezhető. A CRM és jelenléti ív integrációnak köszönhetően könnyen készíthet árajánlatokat, számlákat és bérszámfejtési kimutatásokat, amelyeket testre szabott PDF formátumban küldhet el Ügyfeleinek. Abból a célból, hogy belső pénzügyei szervezettek maradjanak, könnyen készíthet bérszámfejtési íveket, és beállíthat virtuális pénzügyi számlákat Ügyfeleinek.

Az Easy Project CRM megoldása lehetővé teszi, hogy potenciális ügyfeleit és partnereit regisztrálja, és nyomonkövesse minden kommunikációjukat, majd ezeket integrálhassa a potenciális ügyfél generáló megoldásába. Az Easy Project CRM az első kapcsolatfelvételtől az árajánlatig és a kifizetett számláig mindent lefed. 

Miért is lenne szüksége külön megoldásra támogatási csoportja számára, ha ez az Easy Projectben már adott? Kéréseket e-mailben és közvetlenül, a fiókban adhatja át , amelyeket aztán a Help Desk projektben tárolnak SLA-val, előre kifizetett órákkal, stb. A különböző gombokkal könnyen  oszthat ki eseteket a támogatási munkatársaknak fogd és húzd módszerrel. A Tudásbázis eléréssel könnyebbé válik a lényeges információk elérése, tárolása, valamint a gyakori kérdések megválaszolása. 

Find our partner close to you. They will provide with high quality consultation and support on every step from a trial to implementation.

Az első lépések a könnyebb projekt menedzselésben Ismerje meg az Easy Project alapjait, és tanulja meg használatát a Képzési központban!

Itt találhatja a legjobb eszközöket más rendszerekből való szinkronizáláshoz és migrációhoz az Easy Projectbe.

***ÚJ*** (2018 decemberében):
Érdekli, hogyan integrálja vagy migrálja az adatokat a harmadik féltől származó rendszerekről az Easy Project-be? Ezután használja a teljes Easy Project Integration Manual-t.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

or

nincs hitelkártya vagy telepítés nem szükséges