Content

 

Új Easy Project 2019
Üzleti Intelligenciával

 

Érjen el még több profitot projektjein nagyszerű, új eszközökkel mint például
az Üzleti Intelligencia, Ütemező, Költséglebontási Struktúra (CBS), valamint egyéb funkciókkal.
A kezdés most még egyszerűbb az új Lite Verzióval.

Ingyenes próbaverzió

 

Best project management tools
A legjobb PM eszközök

Gantt, WBS, Megtermelt Érték, Kanban, SCRUM és még sok más - integráltan az Ön és csapata részére.

Best project management tools
Könnyen kezelhető

Minden üzlet számára alkalmazható 15 előre beállított szerepkör és vezérlőpult

Project management in cloud or server
Gyors elérhetőség

Az adatközpontok globálisan elérhetőek, így gyors válazidőt biztosítanak.

Project management in mobile
100% mobilis

Menedzselje projektjeit bármilyen mobileszközön, bárhonnan. Legyen szabad és teljesen hatékony egyszerre.


 

Új funkciók jelentek meg 2019. októberben

 • Új tervezési témák – 2 új tervezési téma a felhasználói igények kielégítéséhez - Kompakt és Sötét.
 • A feladatok modális megjelenítése – megtekintheti és/vagy szerkesztheti az összes fontos feladattal kapcsolatos adatot egy képernyő előugró ablakában.
 • Az erőforrások automatikus kiegyensúlyozása – az erőforrás-használat segítségével a felhasználók számára kijelölt összes látható feladat összes kiosztott óráját a rendelkezésre álló kapacitásuk alapján könnyen eloszthatja.
 • Jenkins CI – folyamatos integrációt kap, amely növeli a DevOps-ot.

Új funkciók jelentek meg 2019. májusban

 • Új Lite verzió – a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a professzionális projektmenedzsment indításának. A csupán 2 előre definiált szerepkör segít a gyors kezdésben és úgy tudja bővíteni, ahogy projektjei is nőnek
 • Új Globális Irányítópultok - Az új, vizuális Irányítópultok tökéletes áttekintést nyújtanak a projektjei, feladatai, mérföldkövei, sprintjei, erőforrásai, időkövetése, költségvetése, felhasználói és teszt esetei és egyéb projektmenedzsment területek haladásáról.
 • Üzleti Intelligencia - Az Üzleti Intelligencia (BI) manapság már nem csak egy üres szó. Az Easy Project Üzleti Intelligenciája hatékonyan jelenít meg kulcsinformációkat, mutatókat és KPI-okat a projektjeiről és üzletéről egy rendezett oldalon. Egy pillanat alatt átláthatja az összes információt, hogy megfelelő döntést hozhasson.
 • Ütemező – Az Ütemező lényegében egy újragondolt, továbbfejlesztett naptár. Az Ütemező irányítást ad a feladatok, értekezletek, jelenlét, CRM esetek, eladási aktivitások és az erőforrások felett egy egységes naptár ablakban. Bármilyen szintű vállalat számára megfelelő. A vezetők a munka kiosztására, a beosztottak pedig a napi munka menedzselésére használhatják.
 • Költséglebontási Struktúra – A legegyszerűbb módja a projekt költségvetésének vizualizációjára. Egyszerűen tekintse át a projektek költségeit, bevételeit, profitját (tervezett és tényleges megjelenítésben) egy vizuális elmetérképen. 
 • Erőforrás-menedzsment lekötések – A funkció, melyet a legtöbb felhasználónk igényelte. Hozzon létre lekötéseket az erőforrásaira fogd és vidd (drag & drop) módszerrel anélkül, hogy feladathoz vagy projekthez rendelje
 • Agilis fejlesztések –  intuitív fogd és vidd (drag & drop) kezelése a Scrum táblán és további frisstések a felhasználók visszajelzése alapján.
 • Diagramok –  Készítsen UML vagy más diagramokat a feladatokon, irányítópultokon, tudásbázisban, követelményekben, vagy teszt szcenáriókban. Szerkessze és frissítse a diagramokat más szoftver használata nélkül. Draw.io alternatíva elérhető az Easy Projecten belül.

 

 

 

Easy-Project-2019-ver-1-2 

Az RTL Rádió az Easy Projectet használja a támogatási feladatok, erőforrások, IT és szoftver projektjeinek ellenőrzésére. Szeretjük a komplexitást - a minden egyben megoldások egyszerűen gyönyörűek.

Easy Project Client - Timo Muller
Timo Muller
Chief Information Officer
RTL Radio Deutschland GmbH

Előnyök, melyeket az Easy Project felhasználók élveznek

 

Nagyobb 
hatékonyság

+ 56 %

 

Jobb 
csapatmunka

+ 75 %

 

Idő- 
megtakarítás

+ 32 %

 

Hatékonyság 
növekedés

+ 81 %

 

Erőforrás- 
megtakarítás

+ 57 %

 
 

40.000 Easy Project felhasználó körében végzett felmérés alapján.


 

Az Easy Project 2019 részletes ismertetője

Új tervezési témák

Az Easy Project két új tervezési témával rendelkezik, amelyek megfelelnek a felhasználói igényeknek - kompakt és sötét. Minden felhasználó válthat a profiljában szereplő témák között.

 • A kompakt téma egy élénk színű téma, sokkal kompaktabb grafikával, amely több adatot jelenít meg egyetlen képernyőn, csökkentve a görgetést.
 • A sötét téma a legtöbb felhasználói felületen sötét felületeket jelenít meg, elősegítve a vizuális ergonómia javítását azáltal, hogy csökkenti a szem igénybevételét, és megkönnyíti a képernyő megtekintését a sötét terekben.

További információ

Easy Project 2019 - Custom design themes 

A feladatok modális megjelenítése

A modális feladat nézet lehetővé teszi az összes fontos, a feladatokkal kapcsolatos adatok megtekintését és / vagy szerkesztését egy felbukkanó ablakban egyetlen képernyőn, elkerülve ezzel a feladat megnyitását egy külön lapon.

Olyan, mint egy kompakt nézet mindentől, amelyet általában különféle lapokon, oszlopokon vagy normál feladatnézet gombokon talál. A legfontosabb, hogy a modális kijelzés rendkívül gyors és egyszerűen használható, és fő célja, hogy időt takarítson meg a szokásos feladatkezelés végrehajtása során.

Természetesen a modális nézet nem passzív nézet, hanem teljesen interaktív, így gyorsan szerkesztheti a feladat bármely látható tulajdonságát, vagy hozzáadhat hiányzó szöveget, egyszerűen rákattintva a képernyő megfelelő területére.

További információ

Easy Redmine 2019 - Modal view of tasks 

Az erőforrások automatikus kiegyensúlyozása

Az erőforrás-kiegyenlítő egy erőforrás-hasznosítási szolgáltatás, amely automatikusan újraosztja a felhasználóknak kijelölt összes látható feladat összes elosztott óráját a teljes feladat időtartama alatt (kezdő dátum - befejezési dátum) a felhasználók szabad kapacitása alapján, figyelembe véve a napi munkaidőt, ünnepnapjaikat és egyéb hozzárendelt feladatokat.

A kiegyensúlyozási folyamatot mindig a feladatok prioritása szerint hajtják végre - ha a Prioritás oszlop megjelenik az erőforrás-kezelés bal oldalán, akkor a kiemelt prioritással bíró feladatok (az alacsonyabb prioritású feladatok előtt) kerülnek kiegyensúlyozásra. Ha a Prioritás oszlop nem jelenik meg, a feladatokat a bal oldali listában szereplő sorrendük kiegyensúlyozza. A fenntartások nem tartoznak az egyensúlyba.

További információ

Easy Redmine 2019 - Resource Balancer 

Jenkins CI

Integrálja Easy Projektjét a Jenkins és más CI / CD eszközökkel a folyamatos integrációért, amely fokozza a DevOps-ot. A Jenkins vezető nyílt forráskódú automatizálási kiszolgáló, amely támogatja minden projekt létrehozását, telepítését és automatizálását. Most már teljesen integrálva van az Easy Project platformon.

Hagyja, hogy Jenkins automatikusan futtassa a feladatot / folyamatot a feladatfrissítéssel, a saját feltételei alapján. A feladat / folyamat eredmények automatikusan regisztrálódnak a munkanaplóban. A munkanaplók ugyanolyan könnyen kapcsolódnak Jenkinshez. Ezenkívül a Jenkins feladatokat manuálisan is futtathatja a feladat részleteiből.

További információ

Easy Project 2019 - Jenkins CI 

Easy Project Lite verzió

Szeretné a projektjeit a lehető legrövidebb idő alatt megtervezni?
Nem szeretne időt pazarolni a beállításokra?
Remek! A Lite verzió megfelelő választás Önnek.

2 előre meghatározott felhasználói szerepkör segíti a gyors és egyszerű kezdést. Amint készen áll, úgy később 15 további szerepkört érhet el.

A Lite verzió segíti a gyors indulást, azonban lehetővé teszi a bővűlést Ön és csapata számára.

Tovább

Easy Project 2019 - Resource Management Reservations 

Új Globális Irányítópultok

Az Easy Projecten belül egy sor előre beállított vizuális irányítópult elérhető bármelyik projektmenedzsment területhez (projektek, feladatok, mérföldkövek, sprintek, erőforrások, időkövetés, költségvetés, felhasználók, teszt esetek, stb.).

Miért pazarolná az időt új irányítópultok létrehozására? Csak nyissa meg egy kattintással azt, amelyikre szüksége van a kezdőoldalán vagy az Adminisztrációs menüben

Az Easy Project Globális Irányítópultokkal csapata többé egyetlen fontos információt sem fog elmulasztani. Maradjon képben és hozzon informált projektmenedzseri döntéseket!

Easy Project 2019 - New Global Dashboards 

Üzleti Intelligencia

Az Üzleti Intelligencia (BI) fontos információkat és áttekintést nyújt a projektjei és vállalata teljesítményéről, így egyszerűbb lesz döntéseket hoznia valós adatok alapján.

Egy bizonyos üzleti szegmens legfontosabb megtérülését (ROI) termék, projekt és ország alapon lehet áttekinteni. Az összeget az alábbiak alapján kalkulálhatjuk:

 • bevételek és jövedelem (számlázás)
 • projekt bevételek
 • projekt kiadások
 • személyi kiadások (eltöltött idő szorozva az órabérrel)
 • egyéb kiadások
 • CRM adatok
 • hirdetési kampány kiadások (Google Ads integráció)

Tovább a cikkre

Easy Project 2019 - Business Intelligence 

Ütemező

Minden feladatot, értekezletet, jelenlétet, CRM esetet, értékesítői aktivitást és erőforrást egy könnyen áttekinthető ablakban felügyelhet. A tételek továbbbá könnyen eloszthatóak és szerkeszthetőek a fogd és vidd (drag & drop) funkcióval..

Az Ütemező jelentősen megkönnyíti a napi munkát a beosztottak és vezetők részére. A vezetők a munka delegálására is használhatják a kollégák és beosztottak felé, míg a projekt tagok felügyelhetik a saját feladataikat és egyéb tételeket. 

Tovább a cikkre

Easy Project 2019 - Scheduler 

Agilis frissítések

 

 • Új gyorstervező -  hozzon létre új feladatokat egyszerűen a backlogból
 • Kereső funkció elérhető a backlog menüben
 • Okos sprint kezelés - automata becsült idő és rendelkezésre álló erőforrás összehasonlítás
 • Intuitív fogd és vidd (drag & drop) funkció a Scrum táblán

   

Tovább a cikkre

Easy Project 2019 – Agile improvements 

Költséglebontási Struktúra (CBS)

Akár vizuális pénzügyi menedzsmentnek is nevezheti. A CBS mostantól integrált részét képezi a korábbi Munkalebontási Struktúra (WBS) funkciónak. Elmetérkép nézeten tekintheti és tervezheti meg a projektjei és feladatai költségvetését, megjelenítve a kiadásokat, bevételeket és profitot.

Hasonlítsa össze dinamikusan a tényleges kiadásokat a tervezettel és integrálja Költséglebontási Struktúrát a Költségvetés áttekintőbe.

Ezen felül akár az elmetérképen belül hozhat létre új bejegyzéseket.

Tovább a cikkre

Easy Project 2019 - Cost Breakdown Structure (CBS) 

Erőforrás-menedzsment Lekötések

A Lekötések segítségével akár projekteken vagy feladatokon kívül köthet le erőforrásokat. Egyszerűen fogd és vidd (drag & drop) funkcióval tervezheti meg a saját vagy csapata idejét. Könnyű, egyszerű és gyors.

Ezt az eszközt a felhasználóink visszajelzése alapján fejlesztettük. Használja ki és tervezze meg erőforrásai felhasználását a Lekötések használatával.

Tovább a cikkre

Easy Project 2019 - Resource Management Reservations 

Diagramok

Készítsen UML vagy más diagramokat más szoftverek felhasználása nélkül közvetlenül az Easy Projectben.

A diagramokat könnyen és gyorsan lehet elérni bármilyen HTLM szerkesztőből (feladatok, projektek, hirdetőtábla, stb.). Teljes szerkesztői felületet biztosítanak különböző vizualizációs eszközökkel, valamint akár verziókövetéssel és rollback funkcióval.

Könnyen importálhat vagy exportálhat diagramokat XML vagy egyéb képformátumban. A feladaton létrehozott diagramokat automatikusan képi mellékletként kerülnek elmentésre. A Draw.io alternatíva már elérhető - könnyen és egyszerűen. 

Tovább a cikkre

Easy Project 2019 - Diagrams 

Ingyenes próbaverzió


Világszerte több vezető vállalat használja megoldásainkat

Logo Lenovo

Logo Ogilvy

Logo Continental

Logo Bosch

Logo Lear

Logo Toyota

IPMA & PMI módszertan kompatibilitás

IPMA PMI standards compatible logo EasyProject.com 01 01

SHINE Consulting Ltd.- holder of accreditation of the Project Management Training Program “Project Management in Practice” (International Standard IPMA) and is also a member of the PMI R.E.P. Registered Education Provider. **The PMI Registered Education Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

 

 

 

100%-os GDPR megfelelés

Az Easy Software komolyan veszi a személyes adatvédelmet. Az európai törvényhozás (általánosan GDPR) egy sor kihívást jelent minden válllalat számára, ezzel pedig az egyik legvitatottabb üzleti témává vált.

Célunk, hogy minden Easy Project ügyfél és általánosan a projektmenedzsment közösség részére egy megbízható, adatkezelési szabályzatnak maximálisan megfelelő szoftvert fejlesszünk. Az Easy Project 100%-osan megfelel a GDPR szabályzatnak az 1.3-as verziótól kezdve (2018 május).

 

További információ

 

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre