Content

Az Easy Software Ltd. története 2007-ben kezdődött bővítmények fejlesztésével belső használatra.

A belső igények fejlesztése során rájöttünk, hogy nagy szükség van rugalmas, nyílt forráskódú megoldásokra a projektmenedzsment eszközök terén. A terméket először Csehországban bocsátottuk piacra, majd nemsokára az egész világon elérhetővé vált. Azóta hatalmas növekedést értünk el az egész világon.

Ma már elkötelezett fejlesztői és támogató csapatként dolgozunk azon, hogy egységes projektmenedzsment megoldást biztosítsunk a vállalatoknak világszerte. Büszkék vagyunk arra, hogy minden nap tökéletesítjük a termékünket. 

Örömünkre szolgál Önökkel együtt dolgozni.

 

Péter sok tapasztalatot szerzett nemzetközi vállalatoknál, főleg IT projektekben. Jelenleg az Easy Software magyarországi területi vezetője, üzletfejlesztéssel, komplex bevezetési projektekkel foglalkozik, de sok szoftvertámogatási tevékenységet is végez. Szabadidejében szeret túrázni, kerékpározni, utazni. 

Herczeg Péter

 

Kristóf 2017-ben csatlakozott az Easy Software-hez Sales Account Managerként. Szinte minden korábbi munkatapasztalata valamilyen módon kapcsolódik pre-sales és telesales poziciókhoz, melyet nemzetközi vállalatoknál szerzett. Jelenlegi munkakörében leginkább key-account manageri és ügyfélkapcsolati, valamint az Easy Software magyarországi Channel Partner programjához kapcsolódó teendőket lát el. Szabadidejében szívesen utazik, főz, illetve tölti idejét társas- és videojátékokkal.

Adorján Kristóf

 

Krisztina szoftver tanácsadóként segíti ügyfeleinket a bevezetés, paraméterezés során, biztosítva a megrendelő folyamataihoz, igényeihez illeszkedő testreszabott rendszer kialakítását és gyors használatbavételét. 

 

easy websize

 

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre