Content

Az Easy Software Ltd. története 2007-ben kezdődött bővítmények fejlesztésével belső használatra.

A belső igények kielégítése során rájöttünk, hogy nagy szükség van rugalmas nyílt forráskódú megoldásokra a projektmenedzsment eszközök terén. A terméket először a Cseh Köztársaságban bocsátottuk piacra, majd nemsokára az egész világon elérhetővé vált. Azóta hatalmas növekedést értünk el az egész világon.

Ma már egy elkötelezett fejlesztői és támogatói csapat vagyunk, és azon dolgozunk, hogy egységes projektmenedzsment megoldást nyújthassunk a vállalatoknak világszerte. Büszkék vagyunk arra, hogy minden nap tökéletesítjük a termékünket. 

Örömünkre szolgál Önökkel együtt dolgozni.

Ki áll az Easy Project mögött?

Péter sok tapasztalatot szerzett nemzetközi vállalatoknál, főleg IT projektekben. Jelenleg az Easy Software magyarországi területi vezetője, üzletfejlesztéssel, komplex bevezetési projektekkel foglalkozik, de sok szoftvertámogatási tevékenységet is végez. Szabadidejében szeret túrázni, kerékpározni, utazni. 

Péter Herczeg


Kristóf 2017-ben csatlakozott az Easy Software-hez Sales Account Managerként. Szinte minden korábbi munkatapasztalata valamilyen módon kapcsolódik pre-sales és telesales poziciókhoz, melyet nemzetközi vállalatoknál szerzett. Jelenlegi munkakörében leginkább key-account manageri és ügyfélkapcsolati, valamint az Easy Software magyarországi Channel Partner programjához kapcsolódó teendőket lát el. Szabadidejében szívesen utazik, főz, illetve tölti idejét társas- és videojátékokkal.

Kristóf Adorján


Krisztina szoftver tanácsadóként segíti ügyfeleinket a bevezetés, paraméterezés során, biztosítva a megrendelő folyamataihoz, igényeihez illeszkedő testreszabott rendszer kialakítását és gyors használatbavételét. 

Krisztina Tomcsányi

 

Egy több mint 70 főből álló csapat vesz részt az Easy Project nevű sztori írásában - nézze meg a csapatot!

Additional information

Értékeink

About us backgroundCsapatszellem & Lojalitás

About us backgroundMinőség

About us backgroundTisztesség & Open Source Szoftver

About us backgroundFigyelem & Támogatás

About us backgroundEgyszerűség & Rugalmasság

"Az emberek mindig jó társaságot biztosítanak, ha azt csinálják, amit szeretnek." Samuel Butler (1835-1902)

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre