firmy

IT & SZOFTVER

Több mint agilis

Foto Industry

IPARI

Legyen pontosabb és tartson kézben mindent

Foto Education

OKTATÁS

Oktatásból is jeles

Foto Public

NYILVÁNOS

Nagyszámú nyilvános és önkéntes projekt

Foto Services

SZOLGÁLTATÁS

Nyújtson első osztályú szolgáltatást

Mit mondanak a felhasználók az Easy Projectről

 

Végre könnyen és szervezetten dolgozhatunk. A szoftver nagy segítségünkre volt a projektjeink kezelésében és gyorsabb leszállításában a SCRUM-nak köszönhetően, melynek használatát könnyedén elsajátítottuk a szoftverben.

Easy Project Client -  Wilfred IJsveld
WILFRED IJSVELD
Vezérigazgató
Pygmalion

Az RTL Radio az Easy Projectet használja az Ügyfélszolgálat üzemeltetésére, erőforrás- és jelenlétkezelésre és persze minden IT- és szoftverprojektjéhez. Szeretjük, hogy ilyen komplex – minden megtalálható benne, és ez valami fantasztikus.

Easy Project Client -  Timo Muller
Timo Muller
Informatikai Igazgató
RTL Radio Deutschland GmbH

Az Easy Project minden elvárásunknak megfelelt, hiszen sok funkcióval rendelkezik, méghozzá igen alacsony áron, más, hasonló tulajdonságokkal rendelkező termékekhez képest. Meg vagyunk elégedve az általa nyújtott teljesítménnyel és ha tehetnénk, ismét az Easy Projectet választanánk.

Easy Project Client -  Vladimir Zharov
Vladimir Zharov
Vezető tanácsadó
Awara IT Megoldások

 

Felhasználói ajánlások

Esettanulmányok az Easy Project bevezetéséről

 

 

myComfort logo

 

myComfort

A myComfort egy kis cseh vállalat, mely okosotthon megoldások és technológiák integrálását és bevezetését kínálja egyéni és vállalati felhasználóknak egyaránt.

 

Bővebben

 

 

PPF Banka Logo

 

PPF Banka

Az Easy Project bevezetése előtt a PPF Banka olyan klasszikus Microsoft Office programokat használt, mint a MS Excel (mérföldkövek, feladatok, költségvetés és erőforrások nyomon követésére), a MS PowerPoint (állapotjelentések elkészítésére), illetve a MS Project (mérföldkövek és projektütemterv nyomon követésére).

 

Bővebben

 

 

Schneider Electric Logo

 

Schneider Electric

A Schneider Electric olyan összekapcsolt technológiákat és megoldásokat fejleszt az energia és a folyamatok kezelésére, amelyek biztonságosak, megbízhatóak, hatékonyak és fenntarthatóak. A vállalat mélyen elköteleződött a fenntartható fejlődés mellett, és fontosnak tartja a K+F-be való befektetést, hogy megőrizze innovációs készségét és egyediségét.

 

Bővebben

 

Minden esettanulmány

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre