Projektmenedzsment Önnel harmóniában

Az Easy Project egy olyan projektmenedzsment szoftver, mely adaptálódik Önhöz, a csapatához, vagy a teljes szervezetéhez.

A legjobbak bíznak benne

A projektmenedzsment az alkalmazkodóképességről szól

Ahogyan az Easy Project is. Tervezze, szervezze és kövesse projektjei előrehaladását egy olyan eszközzel, mely precízen hangolható az Ön és vállalata igényeihez. A csapattagok közötti valós idejű együttműködés felgyorsítja az egymástól független feladatokon történő munkát. Nézze a teljes projektet, vegye észre a hibákat, és ha szükséges, szervezze újra a munkaterhelést. Alkosson átlátható feljegyzéseket, melyek segítségével mindenki tudja, mikor ki és mit csinál. 

Ingyenes próbaverzió

Mit mondanak a felhasználók?

DAVID R. GROW

Manager
CompliancePoint, Inc.
Az Easy Project lehetővé tette a megfelelő ellenőrzést projektjeink felett , hatékonyabbá tette a munkát, és olyan belátást engedett, amellyel nem rendelkeztünk. Az Easy Project támogatási csoportja segítségünkre volt olyan megoldások fejlesztésében, amelyekkel jobban ki tudtuk elégíteni üzleti igényeinket.

VLADIMIR ZHAROV

Vezető tanácsadó
Awara IT Megoldások
Az Easy Project minden elvárásunknak megfelelt, hiszen sok funkcióval rendelkezik, méghozzá igen alacsony áron, más, hasonló tulajdonságokkal rendelkező termékekhez képest. Meg vagyunk elégedve az általa nyújtott teljesítménnyel és ha tehetnénk, ismét az Easy Projectet választanánk.

Tervezze, menedzselje és kövesse nyomon projektjeit

Az Easy Projecttel olyan eszközöket kap meg, mint a WBS, a Gantt-diagram, az Erőforrás- és feladatkezelés, az Időkövetés, a Kanban, a SCRUM, a Megtermelt érték menedzsment és a B2B CRM, melyek személyes és csoportos használatra is alkalmasak. Mindezek egyetlen, adaptálható megoldásba integrálva érhetők el, mely harmóniát teremt minden projektfázis során:Bontsuk darabjaira a projektet vagyis "egyszerűsítsük le"

 • A projekt előzetes fázisa, ötletelés
 • Projekt vizualizáció
 • Feladattervezés
 • Projekt végrehajtás és átadás
 • Kiértékelés

Váljon a projektmenedzsment körforgás mindegyik fázisának mesterévé! Tartsa pályán a projektjét idő- és feladatkövető funkciókkal, valamint értékelje a teljesítményt különböző riport eszközökkel.

Legyen győztese az ügyfélközpontú projektmenedzsment minden területének, úgy mint:

 • Projektmenedzsment
 • Agilis menedzsment
 • Időkövetés
 • Portfólió menedzsment
 • Projekt kontrolling és jelentéskészítés
 • Személyes kezdőképernyők
 • B2B CRM
 • HelpDesk

Projekt harmonizáció az iparágtól függetlenül

Az Easy Projectet úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljen a különböző területek -mint IT és szoftver, ipar, szolgáltatás, oktatás és önkormányzatok – sajátos követelményeinek. Az Easy Project használható személyes, csoportos vagy céges szinten, másszóval, ahogy legjobban megfelel az Ön szükségleteinek.

Hogyan segít az Easy Project felhasználóinknak

Felhasználóink az általános produktivitás jelentős fejlődéséről számoltak be nekünk, mindössze néhány hónapnyi, napi rendszerességű Easy Project használatot követően.

+ 56%

Nagyobb hatékonyság

+ 75%

Jobb csapatmunka

+ 32%

Idő- megtakarítás

+ 81%

Hatékonyság növekedés

+ 57%

Erőforrás- megtakarítás

Fedezze fel a WBS integrációk potenciálját:

Gantt-diagram

Tervezze és vizualizálja projektjeit fogd és vidd módszerrel.

Erőforrás kezelés

Delegálja és ossza fel erőforrásait a létrehozott feladatok között.

Agilis projektmenedzsment

Növelje csapata rugalmasságát és optimalizálja a fejlesztési folyamatokat.

Probléma-, idő- és pénzügyi követés

Kövesse nyomon aktuális előrehaladását, és hasonlítsa azt össze a tervvel.

IPMA & PMI módszertan kompatibilitás

SHINE Consulting Ltd.- holder of accreditation of the Project Management Training Program “Project Management in Practice” (International Standard IPMA) and is also a member of the PMI R.E.P. Registered Education Provider. **The PMI Registered Education Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések