Kockázatkezelés - egyszerűen. Az új Easy Projektben!

Minimalizálja kockázatait és tegye még jövedelmezőbbé projektjeit az új Easy Project-zel!

Ingyenes próbaverzió


A kockázatkezelés elengedhetetlen része a hatékony projektmenedzsmentnek. Pont emiatt egyesítettük ezeket egyetlen szoftverben.

Személyre szabható projekt és globális kockázatkezelés és közös munkamenedzsment a vezetők és csapattagok között.

Kockázatelemzés kvalitatív és kvantitatív analitika alapján.

Kockázatok regisztrálása és kategorizálása valószínűség, súlyosság, idő, projekt és további kritériumok szerint.

Vizuális riportok grafikonok és diagramok, például Kockázati mátrix. Gyorsriportok és export funkció.

Operatív funkciók a kockázatok azonosítására és kezelésére: kapcsolódó feladatok, kockázati válasz állapot, határidők és felelős.

Kompatibilis PMI, PRINCE2 és IPMA módszertannal.

Ingyenes próbaverzió

Azonosítás és professzionális értékelés

Kvantitatív és kvalitatívelemzési eszközök segítségével ismerhet fel a kockázatokat és ezek bekövetkezési valószínűségét és idejét, súlyosságát, illetve lehetséges hatását, így határozva meg az Ön készenléti tartalékait

Megfigyelés és kockázatmenedzsment

A Kockázati mátrix, vizuális figyelmeztetések és grafikonok remek eszközök az általános kockázatok áttekintéséhez. További szűrőket tud könnyen hozzáadni az irányítópultjaihoz, például projektek, súlyosság, kockázati kategória, időzítés vagy a szükséges reakció mértéke szerint, így egyszerűen prioritizálhatja a kockázatokat. 

Hatékony megoldás és végrehajtás

A kockázati adatok vizualizációja segítségével könnyen választhat megfelelő kockázati választ, mint például elkerülés, kezelés, elfogadás vagy átalakítás. Amint kiválasztásra került a szükséges válasz, úgy megkezdheti a kockázatmenedzsmenthez szükséges lépések leszállítását: feladatok létrehozása, felelős kiválasztása és határidők meghatározása. 

Kinek fejlesztettük a Kockázatmenedzsment modulunkat?

Projektmenedzserek és operatív munkatársak

részére, azon projekt és globális kockázatok kezelésére, melyek a projektek egészét vagy a vállalat működését veszélyeztetik.

  • Projekt és globális kockázati nyilvántartás, kategorizációval
  • Kockázatmenedzsment modulok - azonosítás, kvantitatív és kvalitatív elemzés, kockázati válaszok megtervezése
  • Kockázatok vizualizációja és szűrése projektek, kockázati típusok, súlyosság, dátum és egyéb kritériumok alapján
  • Hasznos eszközök a kockázatok kezelésére - feladatok, felelősök, határidők és egyéb funkciók
  • Riportok, XLS, PDF és CSV export

Ingyenes próbaverzió

Csatlakozzon a több, mint 300.000+ felhasználót számláló Easy Project Communityhez, ahol megoszthat és letölthet projekt sablonokat, irányítópultokat, illetve megismerhet tippeket és trükköket.

Az Easy Project Agilis módszertan bővíthető további PM funkciókkal

WBS, Gantt & erőforrás-menedzsment

A WBS elmetérképekben feloszhatja projektjeit könnyebben kezelhető feladatokra. A Gantt segít ütemezni a projekt lépéseket. 

Kockázatmenedzsment

Könnyen és egyszerűen kezelheti a potenciális vállalati kockázatokat azonosítással, értékeléssel és megfigyelési eszközökkel, illetve hatékonyan dolgozhat ki kockázati válaszokat.

Agilis Projektmenedzsment

Egyszerűen optimalizálhatja vállalati folyamatait és feladatait a folyamatos ellenőrzéssel. Kanban, Scrum és egyéb módszertani megközelítések is elérhetők az Easy Projectben.

Feladat, Idő és Pénzügyi kontrolling

Mindig elérhető áttekintés a feladatok állapotáról, követelményekről és pénzügyi adatokról, illetve könnyen hasonlíthatja össze ezek terv-tény megvalósulását.

Előnyök, melyeket az Easy Project felhasználók élveznek

+ 56%
Nagyobb hatékonyság
+ 75%
Jobb csapatmunka
+ 32%
Idő- megtakarítás
+ 81%
Hatékonyság növekedés
+ 57%
Erőforrás- megtakarítás

40.000 Easy Project felhasználó körében végzett felmérés alapján.

TIMO MULLER

Informatikai Igazgató GmbH
RTL Radio Deutschland
Az RTL Radio az Easy Projectet használja az Ügyfélszolgálat üzemeltetésére, erőforrás- és jelenlétkezelésre és persze minden IT- és szoftverprojektjéhez. Szeretjük, hogy ilyen komplex – minden megtalálható benne, és ez valami fantasztikus.

IPMA & PMI módszertan kompatibilitás


SHINE Consulting Ltd.- holder of accreditation of the Project Management Training Program “Project Management in Practice” (International Standard IPMA) and is also a member of the PMI R.E.P. Registered Education Provider. **The PMI Registered Education Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Easy Project számokban

+ 50 000
közösségi letöltés
+ 3 500
szervezet világszerte
+ 300 000
Easy Project üzleti felhasználó
85/26
21 forgalmazó partner 16 országban
70+
munkavállaló az Easy Software vállalatnál

A legjobb projektmenedzsment eszközök egy szoftverben

Az Easy Project működését a WBS, Gantt, Agilis módszerek, Megtermelt érték menedzsment (EVM) és sok más kiváló PM módszertan határozza meg. Tovább bővíthető Erőforrásmenedzsmenttel, Pénzügyi modulokkal, Ügyfélszolgálattal és CRM rendszerrel is. Folyamatosan fejlesztünk további hasznos modulokat is.

Az Easy Software csapat professzionális szoftvert és szolgáltatásokat biztosít - implementáció, támogatás, oktatás, e-learning hozzáférés.

Szeretné, hogy projektjei kezelése egyszerű és hatékony legyen? Fedezze fel a teljes Easy Project felhasználói útmutatót.

Ingyenes próbaverzió

Projektmenedzsment könnyedén - blog, tippek, információk

11/30/2021 | 4 minutes read

Miért legyen az értékesítő jó projektmenedzser is egyben?

Talán már hallotta a mondást: „A projektmenedzsment csak a projektmenedzsereknek jó, másnak nem.” Ez a vélekedés onnan eredhet, hogy sokan félnek új eszközöket kipróbálni, vagy félreértik a működésüket. Vajon az értékesítési csapat is kamatozhat a projektmenedzsment-technikákból? És hogyan használhatja ki azokat leginkább, ha nem Ön a projektmenedzser?

11/23/2021 | 5 minutes read

Hogyan szerezzünk több időt a valódi munkára?

Egy tucat megnyitott ablak különféle felhasználói felületekkel. Mérhetetlenül sok idő, ami azzal telik, hogy próbálunk rájönni, melyik feladatot hol kell megcsinálnunk, és éppen melyik felületen zajlik a megbeszélés. Ez a folyamatos váltogatás a különféle eszközök között ráadásul eltereli a figyelmünket az igazán fontos dolgokról.
11/16/2021 | 8 minutes read

A leggyakoribb hibák új projekt indításakor

Gondoljon azokra a problémákra, amelyekkel meg kellett küzdenie a legutóbbi projektje során! Egyetért azzal, hogy némelyikük magja már az induláskor jelen volt? Ha igen – és ha éppen a következő munkára készül –, ezek a bevált és megvalósítható tippek szolgáljanak útmutatóként egy új projekt megfelelő elindításához.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések