Használja az új Easy Project 10.6 a valaha volt legjobb Gantt diagrammal!

Fedezzen fel olyan új erőteljes funkciókat, melyek segítenek a projektjei befejezésében. Könnyebben, gyorsabban és gördülékenyebben.

Ingyenes próbaverzió

PM eszközök és praktikák

Gantt Chart, WBS, Feladat- és Időkövetés, Kanban, SCRUM, Erőforrások és továbbiak.

Könnyen kezelhető

Minden üzlet számára alkalmazható 15 előre beállított szerepkör és vezérlőpult.

Gyors elérhetőség

Az adatközpontok globálisan elérhetőek, így gyors válazidőt biztosítanak.

100% mobil

Maradjon naprakész projektjei előrehaladásával bármikor, bárhol - mobilappunk segítségével!

Jobb Gantt diagram, Erőforrás menedzsment riportokkal és egy rakás UX fejlesztés a 25 legtöbbet keresett projektmenedzsment funkcióban

  • Új Gantt diagram – élvezze az új ráncfelvarrás előnyét, mely segít a feladatok gyorsabb beállításában, a tájékozódsban és a szervezésben

A fentieken kívül további 25 professzionális üzleti funkcióval bővültek az Agilis, Kockázatmenedzsment, Projekt Pénzügyek, Help Desk, CRM, DevOps és további modulok.

Spielen Sie eine 40-minütige Webinar-Aufzeichnung ab

"Hogyan hozhatja ki a legtöbbet az Easy Project 10.6?"

In 40 Minuten erfahren Sie alles über die neue Version und wie sie Ihren Projekten helfen kann.


TIMO MULLER

Informatikai Igazgató GmbH
RTL Radio Deutschland
Az RTL Radio az Easy Projectet használja az Ügyfélszolgálat üzemeltetésére, erőforrás- és jelenlétkezelésre és persze minden IT- és szoftverprojektjéhez. Szeretjük, hogy ilyen komplex – minden megtalálható benne, és ez valami fantasztikus.

Előnyök, melyeket az Easy Project felhasználók élveznek

+ 56%

Nagyobb hatékonyság

+ 75%

Jobb csapatmunka

+ 32%

Idő- megtakarítás

+ 81%

Hatékonyság növekedés

+ 57%

Erőforrás- megtakarítás

40.000 Easy Project felhasználó körében végzett felmérés alapján.

A projektjét támogató fejlesztések az Easy Project 10.6-ban

Könnyebb tervezés az új Gantt diagrammal

Napi szinten használja a Gantt diagrammal? Ez remek, mivel még kényelmesebbé tettük a munkát vele, köszönhetően a jelentős ráncfelvarrásnak! Most már fogd és vidd módszerrel átmozgathatja az olyan elemeket, mint a kezdés, a határidő, az előrehaladás vagy a reláció létrehozás. A sarkokat is lekerekítettük, így valóban könnyen elkülöníthetők egymástól a különböző feladatok. Ráadásul, az új navigációs vonalakkal jobban követhetők az egyes feladatok.

Próbálja ki ingyen!

Jobb irányítás erőforrásai fölött az Erőforrás Jelentésekkel

Mit szólna hozzá, ha még jobb vizuális áttekintése lehetne az erőforrásai kapacitása fölött? Az erőforrás jelentés az Erőforrás menedzsment kiegészítése, és bármilyen testre szabható oldalon (a Felhasználók szekció alatt) elérhető, és segít jobban átlátni és így tervezni a projektjeit. Ez az új oldalmodul a felhasználókat és szabad, illetve lefoglalt munkaóráikat mutatja táblázatosan, illetve halmozott oszlopdiagramokkal.

Próbálja ki ingyen!

Jelentős idő megtakarítás a vadonatúj beépített szerepkörökkel

Minden szervezetben vannak bizonyos személyek, akik munkájuk jellege (pl. felsővezetés vagy HR) miatt minden projektben részt kell venniük. Az ilyen felhasználók adminisztrációjának egyszerűsítése és az időspórolás céljából bevezetjük a beépített szerepkörök beállítását. Bizonyos felhasználókat automatikusan hozzáadhat minden projekthez, az időt vesztegető kézi beállítás helyett. A beépített szerepkörrel rendelkező felhasználók egy külön szakaszon kerülnek megjelenítésre.

Próbálja ki ingyen!

Tisztább DMS

Hisz abban, hogy a dokumentumok és mappák rendezésének és tárolásának a lehető legkönnyebbnek kell lennie? Ha igen, imádni fogja az új fogd és vidd áthelyezés funkciót. Egyszerűen ragadjon meg egy fájlt vagy egy mappát, és húzza át a célhelyre. Ráadásul ezzel megtekintheti a látható projektek összefoglaló struktúráját, valamint DMS fájlstruktúrájukat.

Próbálja ki ingyen!

Gyorsabb keresés az Adminisztrációban

Előfordul, hogy fárasztja az admin beállítások közötti keresgélésbe? Többé nem kell keresgélnie! Csak használja a gyorskeresést, és takarítson meg időt! A funkció az Adminisztráció, Pluging konfigurációs oldalak, a Globális Beállítások Szekciók, illetve Részletek beállításaiban, valamint a haladó funkciók Beállításai között keres.

Próbálja ki ingyen!

Munkatárs keresés az új feladat űrlapon

Létrehoz, ment, keres, hozzáad, ment? Nem, többé nem! Most már egyszerűen kereshet és azonnal hozzáadhat munkatársakat az új feladathoz a létrehozása pillanatában. Kezdje el gépelni a munkatárs nevét a keresőmezőbe, és könnyen megtalálja a keresett személyeket.

Próbálja ki ingyen!

Világszerte több vezető vállalat használja megoldásainkat

100%-ig távmunka képes

Az Easy Project mindent tartalmaz, amire szüksége lehet projektjei és csapatai irányítására, miközben távolról vagy otthonából dolgozik.

  • Egyszerű, online projektmenedzsment WBS elmetérképpel, Gantt-diagrammal, kritikus útvonallal, alaptervekkel, gyors ütemezővel, mérföldkövekkel, projekt sablonokkal és egyéb professzionális eszközökkel.
  • Hatékony csapatmunka egyetlen platformon audió- és videókonferenciák, chat és megosztott projekdokumentumok segítségével.
  • Professzionális agilis fejlesztés és projekt kezelés SCRUM, Kanban, scrumban, backlogok, burn-down és sebesség diagramok, sprintek, riportok és további eszközök.
  • Összefoglaló idő valamint hatékonyság követés és tervezés készültségi szint, ütemező és időmérés lehetőségével.
  • Egyszerű munka- és folyamatmenedzsment feladatokkal, ellenőrzőlistákkal, idő áttekintéssel, workflow-val, felhasználói szerepkörök és engedélyekkel, integrált naptárral és határidőkkel.
  • Teljes projekt áttekintés és riportolás megtermelt értékek, diagramok, tevékenység és időriportok, illetve figyelmeztetések használatával.

Ingyenes próbaverzió

vagy regisztráljon az ingyenes webelőadásra

A projektmenedzsment könnyen integrálható

Az Easy Project könnyen integrálható más szoftverekkel az egyszerű bevezetéshez. A Zapier szolgáltatásával több, mint 1000 alkalmazással lehet összekapcsolni.

IPMA & PMI módszertan kompatibilitás


SHINE Consulting Ltd.- holder of accreditation of the Project Management Training Program “Project Management in Practice” (International Standard IPMA) and is also a member of the PMI R.E.P. Registered Education Provider. **The PMI Registered Education Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések