Harmónia a projektekben, a csapatmunkában és a együttműködésben? Easy!

Innovatív Agilis erőforrás kezelés, intuitív feladat űrlap, ergonomikusan használható Dinamikus filterek. Az Easy Project 12 különleges projektmenedzsment funkciókat tartalmaz, megoldásaink révén a munkavégzés áttekinthető és könnyen irányítás alatt tartható.

Bemutatjuk az Easy Project 12-t, az Ön igényei szerint személyre szabható projektmenedzsment eszközt.

  • Simítsa a terhelést az Agilis erőforrásmenedzsmentünk használatával
  • Hozzon létre és frissítsen feladatokat egy szempillantás alatt az új, intuitív feladat űrlap segítségével
  • Takarítson meg időt a könnyen kezelhető adatlekérdezések révén a Dinamikus szűrők használatával

Hogyan hozhatja ki a legtöbbet az Easy Project 12-ből?

Tekintse meg a webinárium felvételét, és fedezze fel a 12-es verzió összes új funkcióját. Üzletfejlesztési menedzser-ünk, Ákos Horváth minden szükséges tudnivalót elmond az Easy Project 12 funkcióiról és arról, hogyan tud velük harmóniát teremteni a projektmenedzsmentjében.

A hatékony projektmenedzsment adaptálható eszközökkel kezdődik

Intsen búcsút a kiegyensúlyozatlan terhelésnek

Az agilis erőforrás kezelés segítségével tiszta képet kap arról, hogy mennyire elfoglaltak a csapattagjai. Ily módon egyenletesen oszthatja fel a munkát, megelőzheti az esetleges konfliktusokat, és biztosíthatja, hogy a projekt mindig zökkenőmentesen fusson.

Hogy érthetőek vagyunk-e? Jobban, mint valaha.

Nyerjen felülnézeti áttekintést anélkül, hogy bele kellene mennie a részletekbe, és minden egyes feladatot át kellene néznie! Az agilis erőforrás kezelés átláthatóságot és egyszerűséget kínálva teszi ezt lehetővé. Végül is az egyszerűség a komplexitás legmagasabb szintje.

Kevesebb mikromenedzsment, több bizalom

Az agilis erőforrás menedzsment segít megnövelni csapatai motivációját és egyéni felelősségérzetét azzal, hogy teret ad nekik napi munkaterhelésük megtervezéséhez, miközben továbbra is az Ön kezében van az irányítás. Ugyanakkor hatékonyan kamatoztathatod vele a csapat képességeit.

Klikk. Feladat létrehozva.

A feladatok létrehozása és frissítése most minden korábbinál gyorsabban lehetséges a megújult, intuitív feladat űrlap segítségével. Az alapvető napi űrlapokkal végzett munka tisztább, egyszerűbb és intuitívabb lett.

Találja meg gyorsan a szükséges adatokat

Használja a Dinamikus szűrőket, hogy másodpercek alatt megtalálja a szükséges adatokat, és tegye átláthatóvá a képet az adatok rendezésével és a színkódokkal!

Friss vizualizációk és betűtípusok, melyek bármilyen képernyőhöz illeszkednek

Az Inter egy nagy gondossággal készített és számítógépes képernyőkre tervezett betűtípus. Élvezze a jobb láthatóságot és a kevésbé fárasztó képernyőt frissített felhasználói felületünkkel.

Az Easy Projecttel egy eszközben menedzselheti projektjeit

Az Easy Projecttel olyan eszközökhöz lehet hozzáférése, mint a WBS, az Erőforrás- és feladatkezelés, az Időkövetés, a Kanban és a Megtermelt érték menedzsment – akár személyes, akár csoportos felhasználásról legyen szó. Mindezek egyetlen megoldásba integrálva érhetők el, az Easy Projektmenedzsment Filozófiájának megfelelően:

  • Egyszerűsítse a projektet, vagyis "make it Easy"!
  • Vizualizálja
  • Tervezze
  • Kezelje a feladatokat
  • Értékelje

Hogyan segít az Easy Project felhasználóinknak

Felhasználóink az általános produktivitás jelentős fejlődéséről számoltak be nekünk, mindössze néhány hónapnyi, napi rendszerességű Easy Project használatot követően.

+ 56%

Nagyobb hatékonyság

+ 75%

Fejlettebb csapatmunka

+ 32%

Idő megtakarítás

+ 81%

Megnövekedett produktivitás

+ 57%

Erőforrás megtakarítás

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések