Easy Project 13
Engedje áramlani a munkáját!

Vezesse magabiztosan projektjeit és üzleti műveleteit! Lépjen a projektmenedzsment következő szintjére az Easy Project 13 innovatív Scrum táblákkal és az Ugrás az irányítópultokra funkcióval!

Zökkenőmentes munka és lézerpontosságú termelékenység

  • Scrum táblák – 100%-ban Scrum, a Scrum.org minősített szakértője által jóváhagyva.
  • Tudásbázis és Eszköz- és konfiguráció menedzsment – eszközei egyetlen platformban konszolidálva.
  • Egyedi Kanban – segít folyamatai kezelésében, valamint a szűk keresztmetszetek azonosításában és gyors megoldásában.
  • Új kinézet – továbbfejlesztett keresés funkcióval, egyedi szűrőkkel, nézetekkel, irányítópultokkal és még többel.
  • A legjobb értékelést kapott funkciók – golyóálló biztonsággal és a Redmine világ legjobb teljesítményével.

Hogyan hozhatja ki a legtöbbet az Easy Project 13-ból?

Tekintse meg a webinárium felvételét, és fedezze fel a 13-as verzió legfontosabb újdonságait. Üzletfejlesztési menedzser-ünk, Horváth Ákos és meghívott vendége Adorján Kristóf minden szükséges tudnivalót elmondanak az Easy Project 13 funkcióiról és arról, hogyan tud velük harmóniát teremteni a projektmenedzsmentjében.

A projektmenedzsment következő szintje

Scrum táblák
Egyedi Kanban
Irányítópultok
Tudásbázis
Eszközök és konfigurációk
Kinézet

Tökéletes Scrum táblák

Kövesse a Scrum szabályait és rituáljait! Dolgozzon hatékonyan az átlátható termék backloggal és a jegyzetlapokkal ! Használja az offline munka legjobb praktikáit az online környezetben!

A Scrum.org™ együttműködésével alakítottuk ki, hogy elősegítsük a csapatmunkát és a kollektív felelősségvállalást. Az Easy Redmine 13-nak köszönhetően a Scrum bevezetése könnyű, hibátlan és hatékony.

Tudjon meg többet!

Kezeljen könnyedén bármilyen munkafolyamatot!

Az Egyedi Kanban nagyobb rugalmasságot kínál a Projekt Kanbannal szemben. A feladatok szűrésével és rendezésével ez felszabadítja Önt a projekt és a backlog megkötéseitől. Tapasztalja meg a javított csapatkommunikációt, az átláthatóságot és a szűk keresztmetszetek gyorsabb megoldását!

Tudjon meg többet!

Az irányítópultok csak egyetlen kattintásnyira vannak

Férjen hozzá könnyedén a legszükségesebb irányítópultokhoz! Akár egyedi irányítópultot hoz létre, akár egy sablon alapján készíti el, most már könnyedén elérheti azt. Egyszerűen csak ugorjon át rá, és adja a kedvenceihez! Legyen kéznél minden irányítópultja!

Tudjon meg többet!

Teljes know-how egy helyen

Kerülje el a céges know-how elvesztését – tároljon mindent egy helyen, és növelje a cég működésének hatékonyságát! Mindig kéznél van a megfelelő információ. A Tudásbázis a wikihez hasonlóan strukturált, a nyílt forráskódú MediaWiki technológián alapuló tartalmat, hatékony keresést, valamint vizuális szerkesztést használ, illetve összeköttetésben áll a feladatokkal.

Tudjon meg többet!

Eszköz- és konfiguráció menedzsment

Kezelje és rendszerezze eszközeit és konfigurációit egyetlen alkalmazásban! Hozzon létre egyedi adatmezőket és - típusokat, szűrőket, rendezéseket és nézeteket – mindezt bármilyen programozási tudás használata nélkül! Minden eszköze és konfigurációja naprakész és könnyen elérhető.

Tudjon meg többet!

Úgy terveztük, hogy megkönnyítse munkáját

Modern megközelítést alkalmaz, mégis a legjobb praktikákhoz ragaszkodik. Új kialakításunk az összes modult intuitív módon az egyik menüben csoportosítja, míg a projektek és az alap funkciók egy másikban érhetők el. A keresősávot és más fontos UI elemeket egyértelműen kiemeltünk. Az Ön kezdő irányítópultja teljes mértékben testre szabható. A megfelelően kiegyensúlyozott sötét mód zökkenőmentes élményt biztosít, mely remekül segíti a késő esti produktivitást.

Tudjon meg többet!

Merüljön el az Easy Project folyamataiban!

Vezető a vállalati nyílt forráskódú szoftverek között

Az Easy Project a JIRA egyik legjobb vállalati nyílt forráskódú alternatívája, mely egyesíti mindkét világ (vállalati kontra nyílt forráskódú) legjobb tulajdonságait. Alkalmazásával megkapja a nyílt forráskódú szoftver szabadságát és rugalmasságát, az üzleti megoldások robusztusságával és átfogó funkcionalitásával kombinálva.

Ügyfélsiker csapat

Ügyfélsiker csapatunk mély szakértelmével és személyre szabott támogatásával Ön megkapja az akadályok leküzdéséhez és céljai hatékony eléréséhez szükséges támogatást.

A felhőben vagy a helyszínen – az Ön döntése

Használja saját szerverén, vagy költöztesse privát, illetve lokáció alapú megosztott felhőre! Világszerte több mint 20 helyszínen lévő felhőnktől gyors válaszidőt és kiváló teljesítményt várhat el. Mi mindig helyben vagyunk, és támogatjuk az Ön választását.

Projektek a folyamatban

Egyszerűsítse projektmenedzsmentjét az Easy Projecttel! Kezelje zökkenőmentesen erőforrásait, csapatait, határidőit és a projektek költségvetését gond nélkül! Korszerűsítse erőforrás allokációit, működjön együtt csapataival megerőltetés nélkül, tartsa be határidőit könnyedén, és szabályozza hatékonyan a projektek költségvetését!

Adatmigráció

Tegye egyszerűbbé a migrációs folyamatot az Easy Project felhasználóbarát eszköze és professzionális támogatása segítségével, ezzel három egyszerű lépéssel biztosítva a zökkenőmentes és gyors átállást! Átfogó megoldásunkkal az Easy Project teljes mértékben fel van készítve arra, hogy teljes stackjét lecserélje – legyen az a Jira vagy bármi más.

Gyors projekt átadás

Használjon egy sor egyedi funkciót minden projektfázisban, felgyorsítva ezzel projektje megvalósítását az elejétől a végéig! Megnövelt sebességre és hatékonyságra számíthat, mivel az Easy Project által minden szakaszt maximális hatékonysággal navigálhat végig.

Hozzon harmóniát projektjeibe!

Scrum táblák a jobb csapat együttműködésért

Új Scrum tábláink követik a Scrum módszertan alapelveit, a csapatmunkát és a kollektív felelősségvállalást promotálva. A felhasználói élmény a valódi közös munkát emulálja, mintha csapata egy közös helyen dolgozna. A valós idejű szerkesztés lehetővé teszi a csapattagok számára egymás frissítéseinek azonnali megtekintését. Az intuitívan létrehozott kártyák leegyszerűsítik a feladatok kiosztását. A táblák megfelelnek a LeSS módszertannak, és képesek egy időben több csapat backlogjához is alkalmazkodni.

Az Egyedi Kanban mindenki számára működhet

Az Egyedi Kanban egy sokoldalú megoldás, mely az egy szervezeten belüli részlegek széles skáláját beragyogja. A QA-tól az IT-n át a Pénzügyig, a HR-rel bezárólag.

Egyedi értéke nagyszerű szűrési lehetőségeiben rejlik. Ez a funkció lehetővé teszi a feladatkezelés akadálytalan megközelítését, ami olyan csapatok számára hasznos, melyek feladatok és folyamatok nagy számával dolgoznak. Ideális választás bármilyen részleg, csapat vagy egyén számára, akinek szigorú, sorrend alapú munkafolyamatra van szüksége.

Az irányítópultok csak egy kattintásnyira vannak

Találja meg és szabja testre könnyedén az irányítópultokat, melyek útbaigazításként szolgálnak szervezetén belül! Legyen szó akár a csapat koordinációjáról, a hibakövetésről, a projekt leszállításának folyamatairól, a kontrollingról vagy a jelentéskészítésről, ezek az irányítópultok hatékonyan alkalmazkodnak az Ön egyéni igényeihez.

Igazi értéküket akkor mutatják meg, amikor kihasználja azon képességüket, mely szerint könnyedén válthat ezen irányítópultok között – az Ugrás az irányítópultokra funkcióval.

Egységesített dokumentáció és információ megosztás

Tárolja a fontos tudást egyetlen helyen, és ossza meg azt a szervezeten belül! Tudásbázisunk azzal emelkedik ki, hogy számos kézikönyvet, leírást és útmutatót tud befogadni. A Tudásbázis biztosítja, hogy minden csapattag hozzáférhet a fontos információkhoz, amikor szüksége van rájuk, ezzel időt és fáradságot megtakarítva.

Rendszerezett eszközök és konfigurációk

Kezelje hatékonyan a szoftverlicenc-szerződéseket, és egyesítse egyetlen központosított adattárban a hardver információkat! Eszköz- és konfiguráció menedzsmentünk az adatmezők, struktúrák, szűrők és nézetek testre szabását kínálja, amivel lehetővé teszi a rendszer adaptálását az Ön egyéni igényeihez. Az eszközök és feladatok közvetlen összekapcsolása leegyszerűsíti az eszközök adminisztrációját, és megnöveli az Ön hatékonyságát.

Intuitív kialakítás

Továbbfejlesztett dizájnunk a legfontosabb felhasználó – vagyis az Ön – igényeire fókuszál! A felhasználói felület intuitív navigációja jobb teljesítményt és fejlettebb sötét módot kínál, mely ideális az éjszakai munkára. Élvezze a gördülékeny és kellemes Easy Project felhasználói élményt!

Az Easy Project még ennél is több

Az Easy Project olyan eszköztárat kínál, mely mindent biztosít Önnek termékei fejlesztésére, leszállítására és további támogatására. Az Easy Projecttel egy integrált és egységesített platformot kap minden üzleti műveletéhez.

  • Tudásbázis
  • GitLab
  • HelpDesk
  • Erőforrás kezelés
  • Időkövetés

Lépjen a következő szintre!

Felhasználóink mindössze néhány hónapos, napi szintű Easy Project használatot követően az általános produktivitás jelentős fejlődéséről számoltak be.

+ 56%

Nagyobb hatékonyság

+ 75%

A csapatmunka fejlődése

+ 32%

Időmegtakarítás

+ 81%

A produktivitás növekedése

+ 57%

Erőforrások megtakarítása

Projektmenedzsment blog

5/21/2024
8 minutes read
Az öt leggyakoribb hiba a kockázatkezelésben

Ha projektmenedzserként dolgozik, akkor létfontosságú, hogy prioritásként kezelje a kockázatok azonosítását és kezelését is. Ha nem kezelik megfelelően a kockázatokat, akkor azok jelentős pénzügyi problémákat okozhatnak a vállalat számára. Ismerje fel a gyakori hibákat, hogy hatékonyan végezze a kockázatkezelést.

Olvass tovább
4/24/2024
9 minutes read
Hogyan hozzunk létre ügyfélközpontú projektmenedzsment rendszert?

A vállalatok még mindig próbálják kitalálni, hogyan kezeljenek rengeteg projektet az ügyfélközpontú stratégiai törekvéseik támogatása érdekében anélkül, hogy szervezeti szűk keresztmetszetet okoznának. A siker érdekében figyelembe kell vennie a projektminőséget, az irányítást és a főprojektet érintő egyéb döntő fontosságú döntéseket, mivel ezek a tényezők nagymértékben befolyásolják a vállalkozás bővülését.

Olvass tovább
3/28/2024
5 minutes read
Az Easy Project nyílt forráskódú Easy AI gondoskodik az adatok biztonságáról és megfelelőségéről

A mai gyors ütemű üzleti környezetben a mesterséges intelligencia (AI) integrálása a projektmenedzsment eszközökbe egyre inkább nélkülözhetetlenné válik a hatékonyság és a termelékenység szempontjából. Az Easy Project tisztában van az adatbiztonság és a titkosítás kritikus fontosságával, különösen az AI erejének kihasználásakor a hamarosan megjelenő funkciójuk, az Easy AI - egy biztonságos felhő- és helyben elérhető megoldás - révén. Miközben az AI forradalmasítani ígéri a projekt munkafolyamatokat, elengedhetetlen, hogy felismerjük és kezeljük az adatszivárgással járó potenciális kockázatokat, ha a biztonságot alábecsüljük.

Olvass tovább

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések