Projektmenedzsment szoftver az Ön igényeire adaptálva

Az Easy Project harmóniát hoz minden munkakörnyezetbe. Frissítse PM-jét Easy Project 13-re.

WBS, Gantt Chart, SCRUM, Kanban: az Easy Project mindezeket és még továbbiakat kínál

A jól végrehajtott projektmenedzsment harmóniához vezet a projekteken, csapatokon és az egész cégen belül.

Ezért alakítottuk ki az Easy Projectet úgy, mint egy "svájci bicska" projekt eszközt, mely az Ön igényeihez adaptálódik. Agilis? Vízesés? B2B CRM? HelpDesk? Csak nevezze meg!

Az Easy Project végig kíséri az összes projektfázison, és olyan professzionális szolgáltatásokkal érhető el, mint a projektmenedzsment bevezetés, a támogatás, a webináriumok és az e-learning.

Ingyenes próbaverzió     Tudjon meg többet

Hogyan segít az Easy Project felhasználóinknak

Felhasználóink ​​általános termelékenységének jelentős növekedését tapasztalták. Csak néhány hónappal az Easy Project mindennapi használata után.

+ 56%

Magasabb hatásfok

+ 75%

Jobb csapatmunka

+ 32%

Időmegtakarítás

+ 81%

Magasabb termelékenység

+ 57%

Erőforrások megtakarítása

Mit mondanak a felhasználók az Easy Projectről a Capterrán?

Projekt harmonizáció az iparágtól függetlenül

Az Easy Projectet úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljen a különböző területek -mint IT és szoftver, ipar, szolgáltatás, oktatás és közszolgáltatók - sajátos követelményeinek. Az Easy Project használható személyes, csoportos vagy céges szinten, másszóval, ahogy legjobban megfelel az Ön szükségleteinek.

Easy Project Zapier Integrations

Integrálja azokkal az eszközökkel, melyeket már használ!

Eszközünk nem csak az Ön menedzsment stílusához és ipari követelményeihez adaptálható, de a Zapier segítségével több, mint 1000 alkalmazással integrálható!

A számok magukért beszélnek

300 000+

Üzleti felhasználó

3 500+

Szervezet világszerte

85+

85 partner 26 országban

90+

Munkavállaló

Projektmenedzsment blog - cikkek, tippek és újdonságok

8/29/2023
1 minute read
Az Easy Project 13 felfedezése: Engedje áramlani a munkáját!

Megérkezett az Easy Project 13, egy sor továbbfejlesztett funkcióval, melyek javítják a projektmenedzsment hatékonyságát. Egy modern ráncfelvarrás, a Scrum táblák, egy wikialapú Tudásbázis, valamint fejlesztések az Eszköz- és konfiguráció menedzsmentben csak néhány az izgalmas frissítések közül, melyek Önre várnak a legújabb verzióban.

Olvass tovább
7/31/2023
6 minutes read
Az Easy Project alapjain túl: használja ki a Help Desk lehetőségeit!

Az Easy Project tele van olyan remek funkciókkal, melyek egyszerűbbé teszik munkafolyamatait, és segítenek Önnek a hatékonyságban. Néhány funkciót már a kezdetekkor megismer, de számos olyan van, mely nem látható, mégis jelentősen megváltoztathajta munkáját. Ebben a cikkben meg szeretnénk mutatni a Help Desk összes rejtett drágakövét, amik megnövelik hatékonyságát. Készen áll arra, hogy az Easy Project profi felhasználójává váljon? Ha igen, olvasson tovább!

Olvass tovább
6/26/2023
7 minutes read
Hogyan vezessen be egy PM szoftvert: tippek vezető tanácsadónktól

Egy projektmenedzsment szoftver bevezetése jelentősen javíthatja a vállalat hatékonyságát és eredményességét, és további előnyökkel is járhat. Egy új szoftver bevezetésének folyamata azonban megterhelő lehet, különösen akkor, ha ez az első alkalom, vagy egy már bevált eszközt cserél le. Tekintse meg tippjeinket, és biztosítsa cége számára a legharmonikusabb megvalósítást!

Olvass tovább

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések