Beszámolók az Easy Project

JANN-PHILIP WEDEMEYER

Process Manager
FuG GmbH
Az Easy Projectet könnyen telepítettük , és igazán hasznos program. Az alapfunkciók gond nélkül működnek. A mobilapplikációt lehetne még tovább fejleszteni, de a céloknak megfelel. A német fordításon is lehetne még dolgozni, de ez a használatot nem akadályozza. Az árfekvése is megfelel. Ha vannak is jobb programok a piacon, akkor is bizonyára sokkal többe kerülnek.

CHRISTOPHER CARUK

CTO
Pegasus Consultancy Services
Már jópár éve használjuk különböző projektekben, jelenleg mindegyiket integrálni szeretnénk az Easy Projectbe. Használat közben akadtak kisebb gondjaink, de az Easy Project támogatási csoportja nagyon gyorsan reagált, és megoldotta őket. Az új verziók új funkciókat és könnyebb kezelhetőséget is hoznak. Folytassam még? Próbálják ki! Nem fogják megbánni.

JUDY RATLIFF

Projektmenedzser
University of Tennessee
Az Easy Projectet többféle projektben használjuk (működési, pénzügyi, szoftverfejlesztés, BI). A rendszer rugalmas és könnyen konfigurálható. Az implementációs és adatmigrációs fázis könnyen ment, és a támogatással is nagyon meg voltunk elégedve. Az Easy Projecttel sokkal jobban átlátjuk projektjeinket (állapot, késések, hol van szükség több erőforrásra, stb.). Annak ellenére, hogy az eleéjn kértünk pár személyre szabott változtatást, az Easy Project alapban minden elvárásunknak megfelelt. A termék sok funkcióval rendelkezik, és eléggé olcsó a hasonló tulajdonságokkal rendelkező megoldásokkal ellentétben. Meg vagyunk elégedve a nyújtott teljesítménnyel, és a jövőben is ezt kívánjuk használni..

TIMO MULLER

Informatikai Igazgató GmbH
RTL Radio Deutschland
Az RTL Radio az Easy Projectet használja az Ügyfélszolgálat üzemeltetésére, erőforrás- és jelenlétkezelésre és persze minden IT- és szoftverprojektjéhez. Szeretjük, hogy ilyen komplex – minden megtalálható benne, és ez valami fantasztikus.

ELMAR BRANCH

Managing Director
Minkenberg Medien GmbH
Az Easy Projectet a projektkezelési szükségleteink kielégítésére használjuk. A szoftver nyílt forráskódú, ezért mi is végrehajthattunk pár változtatást. Mindenképpen meg vagyunk elégedve.

WILFRED IJSVELD

Vezérigazgató
Pygmalion
Végre könnyen és szervezetten dolgozhatunk. A szoftver nagy segítségünkre volt a projektjeink kezelésében és gyorsabb leszállításában a SCRUM-nak köszönhetően, melynek használatát könnyedén elsajátítottuk a szoftverben.

ANNA LOJEWSKA

Project Manager
STER
Mi 10 hónappal, bizonyos frissítések publikálása előtt kezdtük az Easy Projectet használni. Sok szoftverhibával találkoztunk, ezért nem voltunk biztosak benne, hogy végül is ez mellett döntünk -e. Gondjainkat jeleztük a támogatási csoportnak, és a frissítésekkel ezek a kellemetlenségek eltűntek. Jelennleg céljainkra nézve a termék hibamentes, nagyon felhasználóbarát, és igényeinknek megfelel.

PAUL PIETERS

IT Manager
Syntra AB
Egy onláj PM megoldást kerestünk IT oszályunk számára, amellyel meg tudtuk volna oldani a tervezést,erőforrás kiosztást és help desket, minden gonddal és kérelemmel együtt. Az Easy Project minden ilyen igényünknek megfelel, sőt még olyanoknak is, amelyekre az első körben nem is gondoltunk. Az Easy Project moduláris felépítésű , kevés költséggel sokféle bővítményt tudunk az alaprendszerhez adni. Sokféle PM eszközt próbáltam ki a múltban (teamwork, Jira, Attask), de az Easy Project mindezek funkcionalitásainak megfelel, töredék áron. A megoldásokat sokféleképpen testre lehet szabni(ajánlanám, hogy ezeket a munkákat bízzák a szakemberekre, de a magad uram is járható út ). A szoftvert állandóan fejlesztik, és idővel egyre több és több új bővítménnyel lesz gazdagabb. Minden IT osztálynak és konzultációs csoportnak ajánlom működési és ügyfél munkái számontartására. A belső átláthatóság nagyban növekszik, a működés hatékonyabbá válik, miközben a szolgáltatás minősége is nő.

STEPHAN NACHTSHEM

iMi digital GmbH
Az Easy Project ticket rendszerét már négy éve használjuk, megfelel minden elvárásunknak mind funkcionalitás, mind a dokumentáció terén. Pro: + könnyű telepítés és frissítés + szerteágazó funkcionalitás + a ticket rendszer teljes személyre szabása + gyors válaszadás a felhasználói kérdésekre Kontra: - nem lehetséges a saját funkcionalitás fejlesztés - a frissítések közt túl sok a felület változtatás, amely megzavarhatja a felhasználót - lassú szöveg keresés - nincsenek gyorsbillentyűk

VLADIMIR ZHAROV

Vezető tanácsadó
Awara IT Megoldások
Az Easy Project minden elvárásunknak megfelelt, hiszen sok funkcióval rendelkezik, méghozzá igen alacsony áron, más, hasonló tulajdonságokkal rendelkező termékekhez képest. Meg vagyunk elégedve az általa nyújtott teljesítménnyel és ha tehetnénk, ismét az Easy Projectet választanánk.

STEFAN WINTERBERG

Head of IT
Netstal-Maschinen AG
Az Easy Project Help Desk bővítményét használjuk felhasználói interakcióink kezelésére. A bővítmény ticketing megoldást is kínál, amely igazán hasznos, mivel automatikusan feladatokat hoz létre előre elrendelt attribútumokkal az átett postából.

SAKSHI SOLANKI

Manager
Crisil
Erőssége a rendszernek a sokféle bővítmény, amely jól integrált projekt menedzselési megoldást hoz létre. Szeretem az Agile bővítményt és a hozzá tartozó dokumentációt. A feladatsor használatát is csak ajánlani tudom. Az Erőforrás-kezelés és költség előrejelzés szintén nagyon hasznos, mivel erre nem kell külön Excel táblát nyitni. Lehetne még javítani a támogatáson, néha ez lassú, és szükség van további megkeresésre, amelyet el lehetne kerülni.

DAVID R. GROW

Manager
CompliancePoint, Inc.
Az Easy Project lehetővé tette a megfelelő ellenőrzést projektjeink felett , hatékonyabbá tette a munkát, és olyan belátást engedett, amellyel nem rendelkeztünk. Az Easy Project támogatási csoportja segítségünkre volt olyan megoldások fejlesztésében, amelyekkel jobban ki tudtuk elégíteni üzleti igényeinket.

CYRIL LÉCOT

Operations Manager
Netquarks
Hat hónappal ez előtt állítottuk munkába az Easy Projectet webes munkáink ellenőrzésére. Örülünk, hogy sokkal jobban átlátjuk a költségeket és az erőforrások elosztását, továbbá kiváló eszköeink vannak a felhasználókkal való kommunikációhoz.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések