Értekezlet naptár (v11 verziótól megszűnt)

Hogyan használja az Értekezlet naptárat (v11 verziótól megszűnt)

Bemutató videó

A naptárat a felső menüsáv bal oldalán lévő naptár ikonra kattintva nyithatja meg, vagy /easy_calendar url-t írja a domain név után.

Így néz ki az értekezlet naptár:

A bal felső sarokban megadhatja, hogy napi, heti vagy havi nézetet szeretne, és milyen adatok jelenjenek meg a naptárban. Nem csak értekezletet jeleníthet meg, hanem mérföldkövet, feladatot, jelenlétet is. A jobb felső sarokban kiválaszthatja, hogy melyik felhasználóra vonatkozó adatokat akarja megjeleníteni.

Ha egy kiválasztott értekezletre kattint, akkor a felugró ablakban áttekintheti a részletes adatokat.

Megnézheti kik a résztvevők, melyik projektet érinti és hol tartják az értekezletet.

 

Új értekezlet létrehozása

A naptárban kattintson a megfelelő üres részre, és a felugró ablakban adja meg az adatokat.

Adja meg az értekezlet nevét, dátumát és pontos idejét.

Adja meg a titkosítást:

  • Nyilvános: minden felhasználó, minden adatot lát róla
  • Privát: a többi felhasználó csak az értekezlet nevét és időpontját látja
  • Bizalmas: a többi felhasználó csak az értekezlet időpontját látja

Adja meg, hogy akarja-e ismételni az értekezletet, hol tartják majd, melyik tárgyalóteremben stb. Teljesítményi okokból a létrehozott ismétlések maximális száma 31. A sorozat folytatásához egy új ismételt értekezletet kell majd létrehoznia.

A résztvevők megadásánál kezdje beírni a kolléga nevét, a rendszer leszűkíti a listát a megfelelő találatokra. Jelölje meg az összes résztvevőt. Külsős résztvevőket is meghívhat az e-mail címük hozzáadásával. Adja meg, hogy a meghívót most küldi ki, vagy az értekezlet előtt 7 nappal? Ha a létrehozott értekezlet 7 napon belül esedékes, akkor mindkét esetben azonnal küld a rendszer értesítőt.

Az értekezlet-naptár alján található " iCal URL az események exportjához” funkció használatával gyorsan exportálhatja az értekezleteket és az irodán kívüli bejegyzéseket (például a szabadságot és a betegszabadságokat). A munkahelyi jelenléti bejegyzéseket (például irodai és home-officet) nem exportálja. A munkahelyi jelenlét minden jelenléti kategória esetében megváltoztatható az Adminisztráció> Jelenlét beállításai részben.

 

Megjegyzések

  • A globális értekezlet-naptár (/ easy_calendar) és a felhasználói Értekezlet naptár (személyes modul a kezdőoldalon) kissé eltérően viselkednek a felhasználók rendelkezésre állási beállításainak konfigurálásakor (azaz mely más felhasználókat kell megjeleníteni a naptárban). A globális naptárban ezek a beállítások minden felhasználó esetében egységesen jelennek meg. Amikor ugyanazokat a beállításokat konfigurálja a felhasználói naptárban (a személyes modul), ezek a beállítások csak az aktuális felhasználóra (a modul tulajdonosára) vonatkoznak. Példa: Ha a globális naptárban az A felhasználó kiválasztja az X és az Y felhasználó megjelenítését, akkor a B felhasználó is látni fogja az X és az Y felhasználó foglaltságát. Ha a B felhasználó eltávolítja az Y felhasználót a naptárból, az A felhasználó szintén nem fogja látni az Y felhasználót. A felhasználói naptárban (a személyes modulban) az egyik felhasználó által megadott beállítás egyáltalán nem érinti a többi felhasználót.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések