Content

Keresünk:

VISZONTELADÓKAT Rendszer integrálással foglalkozik nagyban és szeeretné kiterjeszteni a portfólióját? Egyik ügyfele az Easy Projectet használná, ön pedig biztos szeretne lenni abban, hogy az erőfeszítéseit megfelelően kompenzálják?

Regisztrálja a vállalatát viszonteladóként, ügyfelét, mi pedig támogatjuk az üzleltét. Ha magasabb szintű partnerségre tesz szert, akkor profitját is növelheti.

FELHŐSZOLGÁLTATÓK: Felhőszolgáltatásokat kínál és további értékes applikációkat szeretne az áruházában tudni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és a további együttműködést megbeszéljük.

KONZULTÁCIÓ ÉS SZOLGÁLTATÁSOK: A professzionális applikáció szállítással, implementációval és konzultációval foglalkozik? Lépjen kapcsolatba velünk a lehetséges együttműködés tárgyában.

 

Jaroslav Lizner
Sales Director
Easy Software Ltd.
Jaroslav Lizner

Mi, az Easy Project eladási részlegén azt valljuk, hogy a jó eladó tanácsadó és szakértője is az adott kérdésnek. Minden nap tanulunk valamit a termékről, hogyan lehet még hasznosabb a menedzsment és szervezés terén , a különböző folyamatokban, és figyeljük a legújabb trendeket. A mottónk: Értjük! Tanácsot adunk! Együtt győzünk!

 

Partner regisztráció

Partner belépés 
(a belépési információkat a regisztrációs részben adhatja meg)

Viszonteladó regisztráció
(ha még nem regisztrált partner, akkor kérjük, használja az űrlapot, vagy lépjen velünk személyesen kapcsolatba)

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre