Content

Keresünk:

VISZONTELADÓKAT Rendszer integrálással foglalkozik nagyban és szeeretné kiterjeszteni a portfólióját? Egyik ügyfele az Easy Projectet használná, ön pedig biztos szeretne lenni abban, hogy az erőfeszítéseit megfelelően kompenzálják?

Regisztrálja a vállalatát viszonteladóként, ügyfelét, mi pedig támogatjuk az üzleltét. Ha magasabb szintű partnerségre tesz szert, akkor profitját is növelheti.

FELHŐSZOLGÁLTATÓK: Felhőszolgáltatásokat kínál és további értékes applikációkat szeretne az áruházában tudni? Töltse ki az alábbi űrlapot, és a további együttműködést megbeszéljük.

KONZULTÁCIÓ ÉS SZOLGÁLTATÁSOK: A professzionális applikáció szállítással, implementációval és konzultációval foglalkozik? Lépjen kapcsolatba velünk a lehetséges együttműködés tárgyában.

 

Dušan tapasztalt Csatornaigazgató és marketingügynök, aki 18 éve dolgozik az eladások, marketing, csatornafejlesztés és disztribúció terén vezető ICT vállalatokban (IBM, Cisco, Hewlett-Packard, Xerox, Comparex, DNS/eD’system – Microsoft LSPs). Nős, kétgyermek apja. Legkedvesebb hobbija a családdal való időtöltés. Kedveli a kültéri sportokat, különösen a mountain bikot, síelést, úszást, túrázást és ejtőernyőzést. 

Easy Project - Ing. Dušan Kolínek

 

Partner regisztráció

Partner belépés 
(a belépési információkat a regisztrációs részben adhatja meg)

Viszonteladó regisztráció
(ha még nem regisztrált partner, akkor kérjük, használja az űrlapot, vagy lépjen velünk személyesen kapcsolatba)

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

or

nincs hitelkártya vagy telepítés nem szükséges