Content

Esettanulmány: Egységesített projektmenedzsment az IT szolgáltatási szektorban – Seidor Consulting


A Seidor Consulting egy multinacionális technológiai tanácsadó cég, mely szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve az alkalmazásfejlesztést és -karbantartást, az infrastruktúrákat és az IT-kiszervezést.

Esettanulmány: Egységesített projektmenedzsment az IT szolgáltatási szektorban – Seidor Consulting

 

A Seidor Consulting vállalati története

 

A Seidor 38 országban jelen van, és 81 irodával rendelkezik Európában, Latin-Amerikában, az USA-ban, Afrikában és Ázsiában. Több mint 5400 szakemberrel, és több mint 8500 ügyféllel Spanyolországban a 6. helyen áll az IT szolgáltató cégek között*, és az első számú, teljes egészében spanyol magántőkével rendelkező cég. (*Forrás: Ranking Empresas sector TIC, ChannelPartner 2020)

 

Az Easy Project előtt a Seidor az MS Projectet és más eszközöket használt egyszerre. A rendelkezésre álló eszközök sokfélesége miatt azonban nehezen kaptak egy világos, egységes képet a projekt állapotáról, a licencdíjak pedig túlságosan magasak voltak a havidíjak és a felhasználók nagy száma miatt.

 

A teljes esettanulmány itt található.

 

 

Hogyan hozza ki a legtöbbet projekt-
menedzsmentjéből? Easy.

Szerezze be az új Easy Project 11-et új, modern interfésszel, maximális teljesítménnyel és egy mobilalkalmazással karöltve.

 

Fedezze fel az Easy Projectet

 

 

 

Easy Project
 

 

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre