Webinárium: Erőforrás-menedzsment 2019 az Easy Projectben

Date:10/18/2019
Length:4 minutes
Share:

Az erőforrás menedzsment könnyű és átlátható az Easy Project 2019 -ben. Ez egy olyan eszköz, amivel professzionális szinten tervezhető és kiosztható a munka. A menedzserek a munkatársak valós idejű kapacitása és a feladat megoldásához szükséges becsült idő alapján tervezik meg a projektek által igényelt munkát. Tekintse meg az alábbi webes előadást felvételről, hogy többet tudjon meg a témáról.

Az erőforrás menedzsment segítségével a menedzserek egyenlően oszthatják el a munkát a munkatársak között, miközben betartják a projektek időtervét is. Könnyedén megtekintheti, hogy emberei kapacitása mennyire van kihasználva a jövőben – azt is, ha túlterheltek, és azt is, ha tudnak vállalni egy kiosztatlan feladatot.

Tekintse meg webes előadásunkat arról, hogyan hozhatják ki a legtöbbet az Easy Project Erőforrás Menedzsmentjéből a kapacitások tervezésére, az idő- és költségigény becslésére, valamint az erőforrás menedzsment átláthatóvá és áttekinthetővé tételére.

Tekintse meg a webes előadás felvételét

VAGY

Ingyenes próbaverzió

Az Erőforrás menedzsment 2019 újdonságai

Az Erőforrás menedzsment 2019 legkedveltebb új funkciói többek között:

  • Erőforrás foglalás – Egyedi foglalások az adott feladat vagy projekt hozzárendelése nélkül. Egyszerű fogd és vidd módszerrel tervezheti meg az Ön vagy csapata idejét – gyorsan és könnyedén. Ez a funkció a felhasználóink visszajelzése alapján a leginkább várt fejlesztés – tervezze meg és kezelje erőforrásait olyan hatékonyan, mint még sohasem!
  • Foglalások egy projekten – Hasonlóan egyszerűen foglalhatja le a felhasználók kapacitását egy adott projekten és annak feladatain. Ezért a projekt végrehajtása sokkal megbízhatóbban biztosítható, mint ha nem az adott projekten vagy feladaton történnek a foglalások. A foglalások nagyságrendekkel megkönnyítik az erőforrás tervezést.
  • A felhasználók kapacitásának százalékos foglalása – Engedélyezze a felhasználók munkaóráinak foglalását. Ezeken a munkaórákon belül nem rendelhetők feladatok a felhasználóhoz, amíg aktív a foglalás. A foglalás törölhető vagy szerkeszthető jobb egérgombbal kattintva, majd a megfelelő opciót kiválasztva.
  • Erőforrás elosztás – A funkció segítségével egyszerűen, a felhasználók kapacitása alapján újraoszthatók az összes látható, felhasználóhoz rendelt feladatra allokált órák.
  • Továbbfejlesztett erőforrás jelentések – A fentieken kívül, a tervezett erőforrások egyszerűen riportálhatók különböző grafikonok és diagramok segítségével – trendek, mutatók, kör- és oszlopdiagramok vagy idősorozatos ábrák segítségével. Lényegében minden típusú diagramon megtekintheti az allokációkat.

Tudjon meg többet a 2019-es verzió újdonságairól! Tekintse meg az alábbi bemutató videót, és próbálja ki a funkciót 30 napos ingyenes próbaverziónkban.

Erőforrások – allokálva, munkatársak képességei - kamatoztatva

Belefáradt abba, hogy a túlterhelt munkatársak folyamatosan projekt csúszást okoznak? Vegye kézbe erőforrásait az Easy Erőforrás Menedzsmenttel, projekt és globális szinten is!

Az Easy Project erőforrás menedzsment funkciójának egyedisége a projekteken történő vizuális tervezés, mely figyelembe veszi a kollégák valós idejű kapacitásait és kompetenciáit, valamint a fogd és vidd felhasználói felület.

A menedzserek időt spórolhatnak, köszönhetően a könnyen használható munkatervezésnek. Minden munka optimálisan tervezhető, az emberek munkaterhelése egyensúlyba hozható. A menedzserek pedig teljes képet kapnak az emberek munkaterheléséről.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések