Easy Project webináriumok

Projektmenedzsmentet szeretne tanulni munkatársainktól? Szeretné az Easy Project maximális potenciálját kihasználni az alap, haladó és profi felhasználás során is?

Tanácsadóink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a főbb iparágak PM módszertani elvek alkalmazását illetően. A webináriumaink a projektmenedzsment alapjaiba engednek betekintést gyakorlatias és érthető módon. Segítünk a képzésben és projektjei leghatékonyabb leszállításában!

A regisztrációhoz csak kattintson a webinárium nevére.

KÖZELGŐ webináriumok:

Jelenleg nincsenek tervezett webináriumok.


KORÁBBI webináriumok:

Az erőforrások agilis kezelése (angol, 26. 10. 2022)

Ismerje meg, hogyan kezelheti az erőforrásokat egyszerűen, legfelső szintű nézetből és agilisan. Jan Pavera terméktulajdonosunk 30 percben megosztja Önnel tapasztalatait arról, hogyan használjuk az Agile Resource Management modult az Easy Software projektmenedzsmentjében, tippeket és trükköket a használatához, valamint a leghasznosabb funkciókat, amelyeket az Agile Resource Managementben talál az Easy Projectben (csapatok és felhasználók hozzárendelése, készségek kezelése, erőforrások kiosztása, munka alapvető dimenziókkal – projekt, csapatok, dolgozók és idő). A webináriumon minden kérdésedre válaszolunk.

Hogyan hozhatja ki a legtöbbet az Easy Project 12-ből? (magyar, 13. 9. 2022)

30 percben (kérdésekkel együtt) megtudhatja, hogyan egyensúlyozza ki a munkaterhelést az Agilis Erőforrás Kezeléssel, hozzon létre és frissítsen feladatokat egy szempillantás alatt az megújult Intuitív Feladat Űrlapokkal vagy takarítson meg időt a szükséges adatok lekérésével a Dinamikus Szűrőkkel.

Hogyan hozza ki a legtöbbet az Easy Project 11+-ból? (magyar, 4. 11. 2021)

Megérkezett az Easy Project 11+, hogy még egy szinttel emeljen projektjei színvonalán. Tekintse meg felvételünket a webináriumról, és tudjon meg mindent az Easy Project 11+ újdonságairól.

Miért váltson az új Easy Project 11-re? (magyar, 3. 8. 2021)

Megérkezett az Easy Project legújabb verziója korszerű interfésszel és hasznos funkciókkal. Nézze meg felvett webináriumunkat (lent), hogy gyorsan elsajátítsa kedvenc PM eszközének használatát, és megismerkedjen új mobilalkalmazásunkkal!

Megérkezett az Easy Project legújabb verziója! (magyar, 10. 6. 2021)

Megérkezett az Easy Project legújabb verziója korszerű interfésszel és hasznos funkciókkal. Nézze meg felvett webináriumunkat (lent), hogy gyorsan elsajátítsa kedvenc PM eszközének használatát, és megismerkedjen új mobilalkalmazásunkkal!

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések