Content

PM-et szeretne tanulni ismert szakértőktől? Szeretné az Easy Project teljes potenciálját kihasználni az alap, haladó és profi használatnál is?

Tanácsadóink rendelkezésére állnak, hogy megosszák széleskörű tapasztalataikat a fontosabb iparágakból. A szemináriumaink a projektmenedzsment alapjaiba engednek betekintést gyakorlatias és érthető módon. Segítünk képzésében, és projektjei leghatékonyabb megoldásában!

A regisztrációhoz csak kattintson a névre.

A közelgő projekt menedzsment webinárokat Easy-el

 • Hamarosan ütemezni fognak


A múlt projekt menedzsment webinárokat Easy-el

Ha elmulasztotta a témát, amit látni szeretne, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A lehető leghamarabb ütemezzük az ismétlést!

 • Easy Project 2019 (angolul, 27. 2. 2018)

  Növelje projektjeinek jövedelmezőségét az új és gazdag felszereléssel ellátott Easy Project 2019-nek köszönhetően. Új funkciók, mint például az Üzleti Intelligencia, a Ütemező, a Költségmegosztás szerkezete és így tovább. Most még könnyebb a Lite új verziójával kezdeni.
 • Erőforrás menedzsment (német, 29. 11. 2018)

  Az erőforrás-menedzsment az Easy Project 2019 kulcsfontosságú bővítése. Könnyen hozzárendelheti a feladatokat a felhasználókhoz, áttekintheti az összes felhasználó és projekt munkaterhét, és kezelheti a felhasználók terhelését a kompetenciák optimális kihasználásához.
 • Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (spanyol, 26. 10. 2018)

  Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő...
 • Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (német, 16. 10. 2018)

  Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő...
 • PRINCE2 az Easy Project-ben (angolul, 2. 10. 2018)

  Miért okozna vállalata ügyvitelében káoszt a különböző, egymással nem szinkronizáló, költséges szoftverekkel? Az Easy Project 'minden egyben megoldást' kínál, mellyel minden menedzsment szakaszban olyan eszközökkel támogatjuk projektjeit, melyek a PRINCE2 módszertani elvek alapján készültek.
 • Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (orosz, 25. 9. 2018)

  Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő...
 • Easy Project közösség (angol, 13. 9. 2018)

  Az Easy Community összegyűjti az Easy felhasználókat a világ minden tájáról egy helyen. Ideális tapasztalatok megosztására és információgyűjtésre az informatikai szakemberektől, rendszergazdáktól és rendszeres felhasználóktól.
 • Triple impératif (francia, 5. 9. 2018)

  Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő...
 • Egyszerű projektintegrációk (angol, 31. 7. 2018)

  Szeretne adatokat importálni az Easy Project-be, vagy szeretné integrálni egy olyan szoftverét, amelyet már használ az Easy Project-en? További információ az adattovábbításról és az integrációkról, mint például az API és a Zapier.
 • Partnerprogram Easy Project (angol, 3. 7. 2018)

  Csatlakozzon az Easy Project Affiliate Programhoz, és megtanulja, hogyan készítsek extra pénzt az Easy Projectnek az ügyfeleinek és a kapcsolattartóknak.
 • Gyorsgombok (angol, 19. 6. 2018)

  Csökkentse le a feladatfrissítéshez szükséges lépések számát. Csak nyissa meg a feladatok listáját és 'fogd és vidd' mozdulattal vigye azokat a már előkészített gombokra.
 • Tudásbázis (angol, 5. 6. 2018)

  Tartsa meg a projekt során gyűjtött tudást és használja később, ajánlja a felhasználóknak, ossza ki őket feladatokhoz.
 • Ügyfélszolgálat (angol, 22. 5. 2018)

  Miért is lenne szüksége külön megoldásra támogatási csoportja számára, ha ez az Easy Projectben már adott? Kéréseket e-mailben és közvetlenül, a fiókban adhatja át , amelyeket aztán a Help Desk projektben tárolnak SLA-val, előre kifizetett órákkal, stb.
 • Agilis - Scrum, Kanban (angol, 9. 5. 2018)

  Az Agilis tábla megjeleníti a feladatokat, és átlátható, adaptálható módját nyújtja a munka előrehaladás áttekintésének, menedzselésének és jelentésének. Válasszon a SCRUM vagy a KANBAN között, hogy egyedi előnyeikből és jellemzőikből részesülhessen.
 • Erőforrás menedzsment (angol, 24. 4. 2018)

  Az Easy Project segítségével azonosíthatja humán erőforrásainak teljes rendelkezésre állását, és a leghatékonyabban használhatja fel azokat.
 • Az Easy Project új verziója (angol, 10. 4. 2018)

  Ebben a videóban új funkciókat és változásokat fogunk bemutatni az Easy Project legújabb verziójában.
 • Vas háromszög - WBS, Gantt, Erőforrás menedzsment (angol, 27. 3. 2018)

  A vas háromszög valójában nagyon egyszerű ábrázolása a sikeres projekttervezéshez szükséges kulcselemeknek: hatókör, idő és költség/erőforrások.

 


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre