Easy Project webináriumok

Projektmenedzsmentet szeretne tanulni munkatársainktól? Szeretné az Easy Project maximális potenciálját kihasználni az alap, haladó és profi felhasználás során is?

Tanácsadóink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a főbb iparágak PM módszertani elvek alkalmazását illetően. A webináriumaink a projektmenedzsment alapjaiba engednek betekintést gyakorlatias és érthető módon. Segítünk a képzésben és projektjei leghatékonyabb leszállításában!

A regisztrációhoz csak kattintson a webinárium nevére.

KÖZELGŐ webináriumok:

Jelenleg nincs tervezett webinárium.


KORÁBBI webináriumok:

Hogyan hozza ki a legtöbbet az Easy Project 11+-ból? (magyar, 17. 11. 2021)

Megérkezett az Easy Project 11+, hogy még egy szinttel emeljen projektjei színvonalán. Tekintse meg felvételünket a webináriumról, és tudjon meg mindent az Easy Project 11+ újdonságairól.

Hogyan hozza ki a legtöbbet az Easy Project 11+-ból? (magyar, 4. 11. 2021)

Megérkezett az Easy Project 11+, hogy még egy szinttel emeljen projektjei színvonalán. Tekintse meg felvételünket a webináriumról, és tudjon meg mindent az Easy Project 11+ újdonságairól.

Miért váltson az új Easy Project 11-re? (magyar, 3. 8. 2021)

Megérkezett az Easy Project legújabb verziója korszerű interfésszel és hasznos funkciókkal. Nézze meg felvett webináriumunkat (lent), hogy gyorsan elsajátítsa kedvenc PM eszközének használatát, és megismerkedjen új mobilalkalmazásunkkal!

Megérkezett az Easy Project legújabb verziója! (magyar, 10. 6. 2021)

Megérkezett az Easy Project legújabb verziója korszerű interfésszel és hasznos funkciókkal. Nézze meg felvett webináriumunkat (lent), hogy gyorsan elsajátítsa kedvenc PM eszközének használatát, és megismerkedjen új mobilalkalmazásunkkal!

Easy Project 10.6 (őszi kiadás) - új funkciók, és hogyan hozhatja ki belőlük a legtöbbet (magyar, 22. 10. 2020): webinar felvétel

A legújabb Easy Project 10.6 jó néhány új funkciót és fejlesztést tartalmaz: az adott feladaton dolgozó munkatársak keresésétől, az erőforrás jelentéseken, a feladatlistában mutatott utolsó hozzászólásokba beépített felhasználói szerepkörökön és az adminisztráció gyorskeresésén át a Helpdesk új lehetőségeivel, a gyors feladatszerkesztővel és a DMS-el bezárólag. Van ám mit megismerni!

Milyen újdonságokat tartalmaz az új Easy Project 10 és hogyan hozhatja ki belőle a legtöbbet (angolul, 11. 6. 2020): webinar felvétel

Az új Easy Project 10 továbbgondolt designnal és felhasználói élménnyel érkezik, valamint tartalmazza a legkeresettebb projektmenedzsment funkciókat is. Ezenkívül több, mint 25 professzionális üzleti funkcióra számíthat, mint például az Erőforrás-menedzsment, az Agilis módszertan, Pénzügyek, Helpdesk, CRM, DevOps és egyéb eszközök.

Easy Project DevOps megoldások (angolul, 20. 11. 2019): webinar felvétel

Az Easy Project most már DevOps bővítményekkel is rendelkezik, mint például Követelménykezelés és Tesztesetek. Tekintse meg a webináriumunkat, hogy megismerje hogyan készíthet hatékony UML-t vagy más diagramokat közvetlenül a feladataihoz, irányítópultokhoz, a Tudásbázishoz, a Követelményekhez vagy a teszt forgatókönyvekhez. Szerkessze és frissítse a diagramokat anélkül, hogy bármilyen más szoftverre lenne szükség, a Draw.io alternatíva közvetlenül az Easy Projectből elérhető.

Easy Project Help Desk 2019 (angolul, 6. 11. 2019): webinar felvétel

Próbálja ki az Easy Project integrált ügyfélszolgálati megoldását a jobb ügyfélszolgálat és a simább feldolgozás érdekében. A jegyek létrehozásának két alapvető módja van - e-mailből vagy egyszerűsített felhasználói felületről. A jegyeket olyan projektekben tárolják, ahol meghatározhatják az SLA-kat, az előre fizetett órákat, átvihetik a „fel nem használt” órákat és egyszerűen készíthetnek jelentéseket.

Újdonságok az Easy Project 10-ben (angolul, 24. 10. 2019): webinar felvétel

Nézze meg webinar-rekordunkat, és megtudja, mi az új az Easy Project 10-ben! Ismerje meg a Balancer használatát - egy új, automatikus erőforrás-kiegyenlítő funkciót, amely segít az erőforrások kezelésében. Tudja meg, milyen témákat használhat az Easy Project programban - válasszon sötét vagy kompakt témát. És további információ a feladatkezelés fejlesztéséről. A feladatokon végzett munka még soha nem volt ilyen egyszerű!

Easy Project Resource Management 2019 (angolul, 15. 10. 2019): webinar felvétel

Az erőforrás-menedzsment egyszerűen és vizuálisan elérhetővé vált az Easy Project segítségével. Az erőforrás-menedzsment egy eszköz a professzionális tervezéshez és a munka kiosztásához az Easy Project programban. A vezetők a projektekkel kapcsolatos munkát tervezik a munkavállalók valós idejű kapacitása és a feladat végrehajtásának becsült ideje alapján. Az erőforrás-menedzsment lehetővé teszi a vezetőknek, hogy egyensúlyba hozzák az emberek munkaterhelését, miközben megtartják a projektek ütemezését.

Easy Project Gantt 2019 (angolul, 19. 9. 2019): webinar felvétel

A Gantt-diagram a projekt feladatait időben ábrázolja, és lehetővé teszi azok kényelmes tervezését - ez alapvető eszköz mind az egyszerű, mind az összetett projektekhez. Az alapvonalak, a kritikus útvonal, a cash flow, az erőforrások és még több eszköz közvetlenül megjeleníthetők az Easy Gantt alkalmazásban. Alkalmazhat kapcsolatokat, alfeladatokat és mérföldköveket hozhat létre. Tökéletes projektmegjelenítés és könnyebb tervezés.

Easy Project Business Intelligence 2019 (angolul, 28. 8. 2019): webinar felvétel

Az Business Intelligence most a tökéletességre irányul. Elemezze költségeit, bevételeit, hirdetési költségeit, értékesítési adatait és másokat, hogy valódi üzleti betekintést nyerjen. Mindez a vizuális műszerfalaknak köszönhetően, globális szűrőkkel és többdimenziós nézetekkel. Sőt, a trendmoduloknak köszönhetően könnyedén összehasonlíthatja jelenlegi üzleti adatait más időszakokkal (tavaly vagy előző időszak).

Easy Project Scheduler 2019 (angolul, 14. 8. 2019): webinar felvétel

Egyetlen naptár képernyőn ellenőrizheti feladatait, találkozóit, részvételét, CRM tevékenységeit és forrásait.

Easy Project 10 - Újdonságok, és hogyan lehetne a legtöbbet kiaknázni (angolul, 19. 6. 2019): webinar felvétel

Tudjon meg többet arról, hogy mi az új az Easy Project 10 programban, és hogyan tudja azt használni a projektek könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb végrehajtásához.

Újdonságok az Easy Project 10 programban (angolul, 7. 3. 2019): webinar felvétel

Növelje projektjeit jövedelmezőbbé az új, nagy teljesítményű Easy Project 10 segítségével. Új funkciók, mint például az üzleti intelligencia, az ütemező, a költségbontási struktúra és még sok más. Most még könnyebb elkezdeni az új Lite verzióval.

Újdonságok az Easy Project 10 programban (angolul, 27. 2. 2019): webinar felvétel

Növelje projektjeit jövedelmezőbbé az új, nagy teljesítményű Easy Project 10 segítségével. Új funkciók, mint például az üzleti intelligencia, az ütemező, a költségbontási struktúra és még sok más. Most még könnyebb elindítani az új Lite verziót.

Erőforrás-menedzsment (német, 29. 11. 2018): webinar felvétel

Az erőforrás-kezelés az Easy Project 10 kulcsfontosságú kiterjesztése. Könnyen hozzárendelheti a felhasználókat a feladatokhoz, áttekintést kaphat az összes felhasználó és a projekt terheléséről, és kezelheti a felhasználói munkaterhelést kompetenciáik optimális kihasználása érdekében.

Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (spanyol, 26. 10. 2018): webinar felvétel

Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő.

Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (német, 16. 10. 2018): webinar felvétel

Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő.

PRINCE2 az Easy Project-ben (angolul, 2. 10. 2018): webinar felvétel

Miért okozna vállalata ügyvitelében káoszt a különböző, egymással nem szinkronizáló, költséges szoftverekkel? Az Easy Project 'minden egyben megoldást' kínál, mellyel minden menedzsment szakaszban olyan eszközökkel támogatjuk projektjeit, melyek a PRINCE2 módszertani elvek alapján készültek.

Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (orosz, 25. 9. 2018): webinar felvétel

Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő.

Easy Project közösség (angol, 13. 9. 2018): webinar felvétel

Az Easy Community összegyűjti az Easy felhasználókat a világ minden tájáról egy helyen. Ideális tapasztalatok megosztására és információgyűjtésre az informatikai szakemberektől, rendszergazdáktól és rendszeres felhasználóktól.

Triple impératif (francia, 5. 9. 2018): webinar felvétel

Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő.

Egyszerű projektintegrációk (angol, 31. 7. 2018): webinar felvétel

Szeretne adatokat importálni az Easy Project-be, vagy szeretné integrálni egy olyan szoftverét, amelyet már használ az Easy Project-en? További információ az adattovábbításról és az integrációkról, mint például az API és a Zapier.

Partnerprogram Easy Project (angol, 3. 7. 2018): webinar felvétel

Csatlakozzon az Easy Project Affiliate Programhoz, és megtanulja, hogyan készítsek extra pénzt az Easy Projectnek az ügyfeleinek és a kapcsolattartóknak.

Gyorsgombok (angol, 19. 6. 2018): webinar felvétel

Csökkentse le a feladatfrissítéshez szükséges lépések számát. Csak nyissa meg a feladatok listáját és 'fogd és vidd' mozdulattal vigye azokat a már előkészített gombokra.

Tudásbázis (angol, 5. 6. 2018): webinar felvétel

Tartsa meg a projekt során gyűjtött tudást és használja később, ajánlja a felhasználóknak, ossza ki őket feladatokhoz.

Ügyfélszolgálat (angol, 22. 5. 2018): webinar felvétel

Miért is lenne szüksége külön megoldásra támogatási csoportja számára, ha ez az Easy Projectben már adott? Kéréseket e-mailben és közvetlenül, a fiókban adhatja át , amelyeket aztán a Help Desk projektben tárolnak SLA-val, előre kifizetett órákkal, stb.

Agilis - Scrum, Kanban (angol, 9. 5. 2018): webinar felvétel

Az Agilis tábla megjeleníti a feladatokat, és átlátható, adaptálható módját nyújtja a munka előrehaladás áttekintésének, menedzselésének és jelentésének. Válasszon a SCRUM vagy a KANBAN között, hogy egyedi előnyeikből és jellemzőikből részesülhessen.

Erőforrás menedzsment (angol, 24. 4. 2018): webinar felvétel

Az Easy Project segítségével azonosíthatja humán erőforrásainak teljes rendelkezésre állását, és a leghatékonyabban használhatja fel azokat.

Az Easy Project új verziója (angol, 10. 4. 2018): webinar felvétel

Ebben a videóban új funkciókat és változásokat fogunk bemutatni az Easy Project legújabb verziójában.

Vas háromszög - WBS, Gantt, Erőforrás menedzsment (angol, 27. 3. 2018): webinar felvétel

A vas háromszög valójában nagyon egyszerű ábrázolása a sikeres projekttervezéshez szükséges kulcselemeknek: hatókör, idő és költség/erőforrások.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések