Content

Projektmenedzsmentet szeretne tanulni munkatársainktól? Szeretné az Easy Project maximális potenciálját kihasználni az alap, haladó és profi felhasználás során is?

Tanácsadóink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a főbb iparágak PM módszertani elvek alkalmazását illetően. A webináriumaink a projektmenedzsment alapjaiba engednek betekintést gyakorlatias és érthető módon. Segítünk a képzésben és projektjei leghatékonyabb leszállításában!

A regisztrációhoz csak kattintson a webinárium nevére. 

Közelgő Easy projektmenedzsment webináriumok

 • Nincs ütemezett webinárium

  Hamarosan hozzáadunk néhányat


Korábbi Easy projektmenedzsment webináriumok

Ha lemaradt egy webináriumról és szeretne többet tudni egy témáról, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.! Igyekszünk ütemezni egy újabb alkalmat minél előbb. 

 • Easy Project 10.6 (őszi kiadás) - új funkciók, és hogyan hozhatja ki belőlük a legtöbbet (magyar, 22. 10. 2020)

  A legújabb Easy Project 10.6 jó néhány új funkciót és fejlesztést tartalmaz: az adott feladaton dolgozó munkatársak keresésétől, az erőforrás jelentéseken, a feladatlistában mutatott utolsó hozzászólásokba beépített felhasználói szerepkörökön és az adminisztráció gyorskeresésén át a Helpdesk új lehetőségeivel, a gyors feladatszerkesztővel és a DMS-el bezárólag. Van ám mit megismerni!

 • Milyen újdonságokat tartalmaz az új Easy Project 10 és hogyan hozhatja ki belőle a legtöbbet (angolul, 11. 6. 2020)

  Az új Easy Project 10 továbbgondolt designnal és felhasználói élménnyel érkezik, valamint tartalmazza a legkeresettebb projektmenedzsment funkciókat is. Ezenkívül több, mint 25 professzionális üzleti funkcióra számíthat, mint például az Erőforrás-menedzsment, az Agilis módszertan, Pénzügyek, Helpdesk, CRM, DevOps és egyéb eszközök.

 • Easy Project DevOps megoldások (angolul, 20. 11. 2019)

  Az Easy Project most már DevOps bővítményekkel is rendelkezik, mint például Követelménykezelés és Tesztesetek. Tekintse meg a webináriumunkat, hogy megismerje hogyan készíthet hatékony UML-t vagy más diagramokat közvetlenül a feladataihoz, irányítópultokhoz, a Tudásbázishoz, a Követelményekhez vagy a teszt forgatókönyvekhez. Szerkessze és frissítse a diagramokat anélkül, hogy bármilyen más szoftverre lenne szükség, a Draw.io alternatíva közvetlenül az Easy Projectből elérhető.
 • Easy Project Help Desk 2019 (angolul, 6. 11. 2019)

  Próbálja ki az Easy Project integrált ügyfélszolgálati megoldását a jobb ügyfélszolgálat és a simább feldolgozás érdekében. A jegyek létrehozásának két alapvető módja van - e-mailből vagy egyszerűsített felhasználói felületről. A jegyeket olyan projektekben tárolják, ahol meghatározhatják az SLA-kat, az előre fizetett órákat, átvihetik a „fel nem használt” órákat és egyszerűen készíthetnek jelentéseket.
 • Újdonságok az Easy Project 10-ben (angolul, 24. 10. 2019)

  Nézze meg webinar-rekordunkat, és megtudja, mi az új az Easy Project 10-ben! Ismerje meg a Balancer használatát - egy új, automatikus erőforrás-kiegyenlítő funkciót, amely segít az erőforrások kezelésében. Tudja meg, milyen témákat használhat az Easy Project programban - válasszon sötét vagy kompakt témát. És további információ a feladatkezelés fejlesztéséről. A feladatokon végzett munka még soha nem volt ilyen egyszerű!
 • Easy Project Resource Management 2019 (angolul, 15. 10. 2019)

  Az erőforrás-menedzsment egyszerűen és vizuálisan elérhetővé vált az Easy Project segítségével. Az erőforrás-menedzsment egy eszköz a professzionális tervezéshez és a munka kiosztásához az Easy Project programban. A vezetők a projektekkel kapcsolatos munkát tervezik a munkavállalók valós idejű kapacitása és a feladat végrehajtásának becsült ideje alapján. Az erőforrás-menedzsment lehetővé teszi a vezetőknek, hogy egyensúlyba hozzák az emberek munkaterhelését, miközben megtartják a projektek ütemezését.
 • Easy Project Gantt 2019 (angolul, 19. 9. 2019)

  A Gantt-diagram a projekt feladatait időben ábrázolja, és lehetővé teszi azok kényelmes tervezését - ez alapvető eszköz mind az egyszerű, mind az összetett projektekhez. Az alapvonalak, a kritikus útvonal, a cash flow, az erőforrások és még több eszköz közvetlenül megjeleníthetők az Easy Gantt alkalmazásban. Alkalmazhat kapcsolatokat, alfeladatokat és mérföldköveket hozhat létre. Tökéletes projektmegjelenítés és könnyebb tervezés.
 • Easy Project Business Intelligence 2019 (angolul, 28. 8. 2019)

  Az Business Intelligence most a tökéletességre irányul. Elemezze költségeit, bevételeit, hirdetési költségeit, értékesítési adatait és másokat, hogy valódi üzleti betekintést nyerjen. Mindez a vizuális műszerfalaknak köszönhetően, globális szűrőkkel és többdimenziós nézetekkel. Sőt, a trendmoduloknak köszönhetően könnyedén összehasonlíthatja jelenlegi üzleti adatait más időszakokkal (tavaly vagy előző időszak).
 • Easy Project Scheduler 2019 (angolul, 14. 8. 2019)

  Egyetlen naptár képernyőn ellenőrizheti feladatait, találkozóit, részvételét, CRM tevékenységeit és forrásait.
 • Easy Project 10 - Újdonságok, és hogyan lehetne a legtöbbet kiaknázni (angolul, 19. 6. 2019)

  Tudjon meg többet arról, hogy mi az új az Easy Project 10 programban, és hogyan tudja azt használni a projektek könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb végrehajtásához.

  • A projektmenedzsment nullától hősig az új Easy Project Lite beállításokkal
  • Kezelje feladatát, találkozóit, részvételét és egyebeket egy képernyőn a vadonatúj egyszerű ütemezővel
  • Fedezze fel a vizuális pénzgazdálkodás hatalmát egy új költségbontási struktúrával
  • Javítsa az agilis kezelését új funkciókkal és még sok más...
 • Újdonságok az Easy Project 10 programban (angolul, 7. 3. 2019)

  Növelje projektjeit jövedelmezőbbé az új, nagy teljesítményű Easy Project 10 segítségével. Új funkciók, mint például az üzleti intelligencia, az ütemező, a költségbontási struktúra és még sok más. Most még könnyebb elkezdeni az új Lite verzióval.
 • Újdonságok az Easy Project 10 programban (angolul, 27. 2. 2019)

  Növelje projektjeit jövedelmezőbbé az új, nagy teljesítményű Easy Project 10 segítségével. Új funkciók, mint például az üzleti intelligencia, az ütemező, a költségbontási struktúra és még sok más. Most még könnyebb elindítani az új Lite verziót.
 • Erőforrás-menedzsment (német, 29. 11. 2018)

  Az erőforrás-kezelés az Easy Project 10 kulcsfontosságú kiterjesztése. Könnyen hozzárendelheti a felhasználókat a feladatokhoz, áttekintést kaphat az összes felhasználó és a projekt terheléséről, és kezelheti a felhasználói munkaterhelést kompetenciáik optimális kihasználása érdekében.
 • Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (spanyol, 26. 10. 2018)

  Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő...
 • Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (német, 16. 10. 2018)

  Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő...
 • PRINCE2 az Easy Project-ben (angolul, 2. 10. 2018)

  Miért okozna vállalata ügyvitelében káoszt a különböző, egymással nem szinkronizáló, költséges szoftverekkel? Az Easy Project 'minden egyben megoldást' kínál, mellyel minden menedzsment szakaszban olyan eszközökkel támogatjuk projektjeit, melyek a PRINCE2 módszertani elvek alapján készültek.
 • Iron Triangle, vagyis a hármas korlát (orosz, 25. 9. 2018)

  Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő...
 • Easy Project közösség (angol, 13. 9. 2018)

  Az Easy Community összegyűjti az Easy felhasználókat a világ minden tájáról egy helyen. Ideális tapasztalatok megosztására és információgyűjtésre az informatikai szakemberektől, rendszergazdáktól és rendszeres felhasználóktól.
 • Triple impératif (francia, 5. 9. 2018)

  Minden projektet legalább három fő jellemző határoz meg. A figyelem és a pontosság megfelelő szintjén a szállítás olyan könnyű lesz, mint egy szellő...
 • Egyszerű projektintegrációk (angol, 31. 7. 2018)

  Szeretne adatokat importálni az Easy Project-be, vagy szeretné integrálni egy olyan szoftverét, amelyet már használ az Easy Project-en? További információ az adattovábbításról és az integrációkról, mint például az API és a Zapier.
 • Partnerprogram Easy Project (angol, 3. 7. 2018)

  Csatlakozzon az Easy Project Affiliate Programhoz, és megtanulja, hogyan készítsek extra pénzt az Easy Projectnek az ügyfeleinek és a kapcsolattartóknak.
 • Gyorsgombok (angol, 19. 6. 2018)

  Csökkentse le a feladatfrissítéshez szükséges lépések számát. Csak nyissa meg a feladatok listáját és 'fogd és vidd' mozdulattal vigye azokat a már előkészített gombokra.
 • Tudásbázis (angol, 5. 6. 2018)

  Tartsa meg a projekt során gyűjtött tudást és használja később, ajánlja a felhasználóknak, ossza ki őket feladatokhoz.
 • Ügyfélszolgálat (angol, 22. 5. 2018)

  Miért is lenne szüksége külön megoldásra támogatási csoportja számára, ha ez az Easy Projectben már adott? Kéréseket e-mailben és közvetlenül, a fiókban adhatja át , amelyeket aztán a Help Desk projektben tárolnak SLA-val, előre kifizetett órákkal, stb.
 • Agilis - Scrum, Kanban (angol, 9. 5. 2018)

  Az Agilis tábla megjeleníti a feladatokat, és átlátható, adaptálható módját nyújtja a munka előrehaladás áttekintésének, menedzselésének és jelentésének. Válasszon a SCRUM vagy a KANBAN között, hogy egyedi előnyeikből és jellemzőikből részesülhessen.
 • Erőforrás menedzsment (angol, 24. 4. 2018)

  Az Easy Project segítségével azonosíthatja humán erőforrásainak teljes rendelkezésre állását, és a leghatékonyabban használhatja fel azokat.
 • Az Easy Project új verziója (angol, 10. 4. 2018)

  Ebben a videóban új funkciókat és változásokat fogunk bemutatni az Easy Project legújabb verziójában.
 • Vas háromszög - WBS, Gantt, Erőforrás menedzsment (angol, 27. 3. 2018)

  A vas háromszög valójában nagyon egyszerű ábrázolása a sikeres projekttervezéshez szükséges kulcselemeknek: hatókör, idő és költség/erőforrások.

 


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre