Pénzügyek

A költségek meghatározása nélkülözhetetlen része a projekt koncepció megtervezésének, amely a Pénzügyek modul segítségével könnyedén kivitelezhető. A CRM és jelenléti ív integrációnak köszönhetően könnyen készíthet árajánlatokat, számlákat és bérszámfejtési kimutatásokat, amelyeket testre szabott PDF formátumban küldhet el Ügyfeleinek. Abból a célból, hogy belső pénzügyei szervezettek maradjanak, könnyen készíthet bérszámfejtési íveket, és beállíthat virtuális pénzügyi számlákat Ügyfeleinek.

Költségvetés Irányítópult

A Költségvetés Irányítópult egy interfész, mely könnyű és gyors áttekintést biztosít a költségvetésről és pénzügyi előrejelzésekről pénzügyi vezetők és elemzők számára. Készítsen költségvetést és jövőben teljesülő pénzügyi műveleti terveket. Tekintse át a legmagasabb bevétellel, teljes költséggel és profittal rendelkező projekteket. Irányítsa a profit alakulását az eredeti tervhez képest vagy hasonlítsa össze a pénzügyi adatokat az előző periódussal.

Easy Project – Budgets Statement Dashboard

Bér- és Számlázási Irányítópult

A bér- és számlázási műveletek fontos részét képezik bármely vállalatnak. Az irányítópult segítségével egy pillanat alatt áttekintheti a bér- és számlázási lapokat. Kövesse figyelemmel mely számlák lettek fizetve, melyek esedékesek, és melyek jártak le, hogy pontosan tudja mely összegekkel tartoznak Ön felé és mely összegeket szükséges behajtani. 

Easy Project – Payroll and Invoicing Dashboard

Pénzügyi Irányítópult

A pénzügyi riportolás lehetősége központi elemét képezi a pénzügyi menedzsmentnek, mely segít áttekinteni a pénzügyi oldalát egy vállalati szolgáltatásnak a különböző érdekelt felek felé, csak úgy, mint például a költséghelyek vezetői, osztályvezetők vagy a könyvelésvezetők felé.

Easy Project – Finance Dashboard

CBS – Költséglebontási struktúra

A Költséglebontási Struktúra (CBS - Cost Breakdown Structure) a Munkalebontási Struktúra (WBS - Work Breakdown Structure) különböző összetevőinek költség alapú lebontását jelenti, beleértve az alvállalkozók által végzett összes munkát vagy szolgáltatást. A tényleges költségeket folyamatosan összehasonlítja a költségvetéssel, valamint integrálódik a költségellenőrzési rendszerbe.

Easy Project – CBS – Cost Breakdown Structure

Projektköltségvetés tervezés

A Projekt költségvetés tervezés az egyik kulcsa a sikeres projektmenedzsmentnek. Az Easy Project lehetővé teszi, hogy elkészítse a projektköltségvetést, és összehasonlítsa azt a valódi költségekkel. Nyomon követheti a bevételeket, a kiadásokat, a bérszámfejtést és a teljes projekt megtérülését.

Easy Project – Project budgets for expense planning

Cash flow in Gantt chart

To see cash flow in both project and global Easy Gantt, just select Cash flow under the Tools menu. Of course, Cash flow feature is only available when Money plugin is installed in Easy Project. Clicking on it adds a new horizontal line to the timeline. This line shows numbers representing the balances of planned incomes and expenses per selected period (day, week, month).

Easy Project – Cash flow in Gantt chart

Bérszámfejtés és számlázás időráfordítás alapján

A jelenléti ívekből kapott információk és a belső/külső óradíjak kombinációjával könnyen létrehozhatja számlázási és bérszámfejtési kimutatásait az Easy Project-ben. Az eredmények közvetlenül az Ügyfeleknek küldhetők a CRM és Partner modulokkal való integrációnak köszönhetően.  

Easy Project – Payroll & invoicing sheets based on timesheets

Pénzügyi adatok integrációja a Zapier által

Érdekli hogyan tudja összekapcsolni az Easy Project XERO-val vagy más könyvelő rendszerekkel? A Zapier platformjának köszönhetően könnyen! A Zapier integrációja szinte valós időben biztosítja a pénzügyi áttekintést a projektek költségvetéseihez. További információkat ezen a cikken talál. 

Easy Project - Quotation

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések