Pénzügyek

A költségek meghatározása nélkülözhetetlen része a projekt koncepció megtervezésének, amely a Pénzügyek modul segítségével könnyedén kivitelezhető. A CRM és jelenléti ív integrációnak köszönhetően könnyen készíthet árajánlatokat, számlákat és bérszámfejtési kimutatásokat, amelyeket testre szabott PDF formátumban küldhet el Ügyfeleinek. Abból a célból, hogy belső pénzügyei szervezettek maradjanak, könnyen készíthet bérszámfejtési íveket, és beállíthat virtuális pénzügyi számlákat Ügyfeleinek.

Költségvetés Irányítópult

A Költségvetés Irányítópult egy interfész, mely könnyű és gyors áttekintést biztosít a költségvetésről és pénzügyi előrejelzésekről pénzügyi vezetők és elemzők számára. Készítsen költségvetést és jövőben teljesülő pénzügyi műveleti terveket. Tekintse át a legmagasabb bevétellel, teljes költséggel és profittal rendelkező projekteket. Irányítsa a profit alakulását az eredeti tervhez képest vagy hasonlítsa össze a pénzügyi adatokat az előző periódussal.

Easy Project – Budgets Statement Dashboard

Bér- és Számlázási Irányítópult

A bér- és számlázási műveletek fontos részét képezik bármely vállalatnak. Az irányítópult segítségével egy pillanat alatt áttekintheti a bér- és számlázási lapokat. Kövesse figyelemmel mely számlák lettek fizetve, melyek esedékesek, és melyek jártak le, hogy pontosan tudja mely összegekkel tartoznak Ön felé és mely összegeket szükséges behajtani. 

Easy Project – Payroll and Invoicing Dashboard

Pénzügyi Irányítópult

A pénzügyi riportolás lehetősége központi elemét képezi a pénzügyi menedzsmentnek, mely segít áttekinteni a pénzügyi oldalát egy vállalati szolgáltatásnak a különböző érdekelt felek felé, csak úgy, mint például a költséghelyek vezetői, osztályvezetők vagy a könyvelésvezetők felé.

Easy Project – Finance Dashboard

CBS – Költséglebontási struktúra

A Költséglebontási Struktúra (CBS - Cost Breakdown Structure) a Munkalebontási Struktúra (WBS - Work Breakdown Structure) különböző összetevőinek költség alapú lebontását jelenti, beleértve az alvállalkozók által végzett összes munkát vagy szolgáltatást. A tényleges költségeket folyamatosan összehasonlítja a költségvetéssel, valamint integrálódik a költségellenőrzési rendszerbe.

Easy Project – CBS – Cost Breakdown Structure

Projektköltségvetés tervezés

A Projekt költségvetés tervezés az egyik kulcsa a sikeres projektmenedzsmentnek. Az Easy Project lehetővé teszi, hogy elkészítse a projektköltségvetést, és összehasonlítsa azt a valódi költségekkel. Nyomon követheti a bevételeket, a kiadásokat, a bérszámfejtést és a teljes projekt megtérülését.

Easy Project – Project budgets for expense planning

Cash flow a Gantt-diagramon

Ha a projektben és a globális Easy Ganttban is látni szeretné a cash flow-t, válassza a Cash flow lehetőséget az Eszközök menüben. Természetesen a Cash flow funkció csak akkor érhető el, ha a Money bővítmény telepítve van az Easy Projectben. Ha rákattint, új vízszintes vonal kerül az idővonalra. Ez a sor a kiválasztott időszakonkénti (nap, hét, hónap) tervezett bevételek és kiadások egyenlegét jelző számokat jeleníti meg.
Easy Project – Cash flow in Gantt chart

Bérszámfejtés és számlázás időráfordítás alapján

A jelenléti ívekből kapott információk és a belső/külső óradíjak kombinációjával könnyen létrehozhatja számlázási és bérszámfejtési kimutatásait az Easy Project-ben. Az eredmények közvetlenül az Ügyfeleknek küldhetők a CRM és Partner modulokkal való integrációnak köszönhetően.  

Easy Project – Payroll & invoicing sheets based on timesheets

Pénzügyi adatok integrációja a Zapier által

Érdekli hogyan tudja összekapcsolni az Easy Project XERO-val vagy más könyvelő rendszerekkel? A Zapier platformjának köszönhetően könnyen! A Zapier integrációja szinte valós időben biztosítja a pénzügyi áttekintést a projektek költségvetéseihez. További információkat ezen a cikken talál. 

Easy Project - Quotation

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések