Agilis menedzsment

A modern idők rugalmasságot és gyors adaptációt kívánnak, amelyek mindegyikét könnyebb az Agilis menedzsment segítségével elérni. Az Easy Project használható megoldást nyújt bármely agilis módszertanhoz, legyen az Scrum, Kanban, vagy a kettő kombinációja. Az Agilis menedzsment biztosítja a szoros együttműködést és a gyors adaptációt még a projektek késői szakaszaiban is az ügyfélelégedettség eléréséhez. Miközben az IT világban sok helyen hasznosítják, az Easy Project Agilis megoldása kiválóan alkalmazható bármilyen ügyfélorientált cég számára, amely egy termék hatékony leszállítására törekszik.

Sprint Irányítópult

Kövesse figyelemmel bármely sprint alakulását a Sprint Irányítópult segítségével. Képzelje el: nagy tervekkel kezdett neki egy sprintnek. Csak egy pillantás az irányítópultra és máris tudhatja, hogy csapata megfelelően halad a munka leszállításával. Váltson kedv szerint Scrum és Kanban táblák között könnyen. 

Easy Project – Sprint Dashboard

SCRUM irányítópult

Minden életben lévő működést a SCRUM mester átlát A sprintek állapotát, az előrehaladottságukat, gyorsaságukat napra, hétre, hónapra lebontva, a lezárt story-pointokat színes diagramokkal és más beállítható modulokkal és opciókkal.

Easy Project – Agile Board for Scrum

Kanban – Személyes és Csoportos táblák

Az elvégzendő munkákról és a feladatok aktuális státuszáról áttekintést kaphat a személyes és csoportos Kanban tábla segítségével. Egyszerűen állítsa be személyes és csoportos Kanban tábláját, majd frissítse és rendelje újra hozzá a feladatokat „Fogd-és-vidd” tehnikával anélkül, hogy kilépne a táblából.

Kanban – personal & team boards

Product backlog lista az agilis projektekhez

Az Easy Project segítségével nagyon egyszerű heti hátralék kimutatást készíthet, és mindez csak néhány percet vesz igénybe. Egyszerűen hozza létre a Termék teendő listát a „fogd és vidd” módszerrel a feladatcsoportokból, majd hozzon létre heti Sprint Hátralék kimutatást „stand-up” megbeszélései során.

Easy Project – Backlogs for the organization of agile projects

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések