Időkövetés

Jól ismert, hogy "nem mérhető nem javítható". Ezért a követési és naplózási idő mindenkinek fontos, aki jobb eredményeket kíván elérni. Az Easy Project lehetővé teszi, hogy a feladatokra és a projektekre fordított időt többféleképpen kövesse nyomon, beleértve a stopperóra és a manuális időbejegyzést is.

Időriportok Irányítópult

Minden projektmenedzsment központi eszközének kell lennie az eltöltött idő riportolása. Érdekelte valaha, hogy az Ön és munkatársai ideje mennyibe került az elmúlt hónapban? Vagy hány órát dolgoztak a kollégái az elmúlt héten? Hány órát töltöttek el egy adott projekten? Az Időriportok Irányítópultja kész megadni a válaszokat.  

Easy Project – Time Report Dashboard

Időkövetés és időriportok a precíz és pontos tervezésért

Az időkövetés és időriportok a kulcs a hatékony időmenedzsmentnek és tervezésnek. Ez teszi lehetővé a munkavállalók számára, hogy hatékonyan riportolják és osszák be idejüket, így a vezetők nyomon követhetik az eltöltött időt valamint ezt további referenciaként használhatjék a jövőbeli projekttervezéshez.  

Easy Project – Time tracking and reporting for efficiency and planning

Munkaidő-kimutatás a heti időriportokhoz

A munkaidő-kimutatás egy egyszerű módja az eltöltött idő riportok készítésére projekteken vagy feladatokon. A felhasználónk készíthetnek heti munkaidő-kimutatásokat, melyet a feletteseik áttekinthetnek és jóváhagyhatnak. 

Easy Project – Timesheets for weekly spent time reporting

Stopperóra a pontos időméréshez

A Stopperóra (vagyis Feladat Időzítő) a feladatok pontos időmérésére szolgál. Amikor készen áll a munkára, csak kattintson a "Folyamatban" gombra. Bármikor megállíthatja az időzítőt, és amennyiben újból a feladathoz ér, úgy a korábbi állapotától folytathatja a munkát. Amikor befejezte a munkát feladaton, úgy állítsa le az időzítőt és azonnal áttekintheti az összes felvett időt, hasonlóan a manuális idő rögzítéshez. A csoport- és felsővezetők továbbá áttekinthetik a csapattagok elindított és szüneteltetett stopperóráit is. 

Easy Project – Stopwatch for exact time tracking

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések