Projekt sablonok

Van-e ismétlődő projektje? Az Easy Project segítségével létrehozhatja a meglévő projekt sablonjait, amelyek magukban foglalják a feladatokat, mérföldköveket, csapatot, dokumentumokat stb. A sablonok sok időt takarítanak meg, és idővel javíthatják a projektek jobb megvalósítását. Az Easy Project segítségével felajánljuk a projekt-sablonok listáját a tipikus vállalati folyamatokhoz, mint például a HR, a támogatás, a stratégiai, eseményes projektek, amelyek időt takarítanak meg, és a legjobb gyakorlatokból származó projektstruktúrát biztosítanak Önnek.

Gyártási sablonok

Az Easy Project egy sor professzionális sablont ajánl, amellyel magasabb szintre viheti a projekt tervezési és végrehajtási fázisát. A sablonok a legmegfelelőbb menedzselési gyakorlatokon és szakértői tudáson alapulnak különböző iparágakból, időt takarítanak meg önnek, és a projekt gerincét szolgáltatják.

Easy Project – Production Templates

Stratégiai projektsablonok

Hozzon létre hidat a felsővezetés ambíciói és a napi működés közöttt az Easy stratégiai projektsablonjai segítségével. Amennyiben szolid struktúrával indítja el a projektjeit, amelyek a legjobb PM gyakorlatokra épülnek, úgy felgyorsíthatja a döntéshozatalt és egyszerűsítheti a stratégia tervezést.

Easy Project – Strategic Project Templates

Fejlesztési sablonok

Megoldásokat kínálunk minden fejlesztési modellhez. Egyetlen fontos lépést sem hagy ki a fejlesztési sablonjainkkal, ezen kívül meghatározhatja, mely modul felel meg a vállalatának. A sablonok sokféleségének köszönhetően mindig a legjobbat keresheti ki az Easy Project megoldások közül.

Easy Project – Product Development Templates

HR projektsablonok

Ha olyan HR folyamatokat szeretnénk elindítani, bevezetni, illetve ellenőrizni, mint amilyen a felvétel, állásinterjú, képzések és motiváció, akkor ajánljuk az Easy Project HR projektsablonokat, melyek a legjobb emberi erőforrás gyakorlatokon alapulnak.

Easy Project – HR Project Templates

Back Office sablonok

Az Easy Project Back Office sablonjaival egyszerűbben végezheti adminisztrációs feladatait, határozhat meg folyamatokat a vállalatában, illetve végezhet minőségellenőrzést. 

Easy Project – Back office templates

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések