Projektellenőrzés és jelentéskészítés

A projekt felülvizsgálatának és jelentési folyamatának a projekten át kell futnia. A projekt felülvizsgálati folyamatának hatékony beállítása lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a költségeket és a menetrendet a projekt során. Ez a kulcs a projekt durva vizeken való kezeléséhez - és megmenti a projektet a pályáról.

Jelentéskészítő eszközök – Grafikonok és Diagramok

Jelenítse meg az elérhető statisztikákat kör-, oszlop- és vonal diagramok segítségével. Hozzon létre diagramokat bármely bevitt listaelemből. Néhány kattintással elkészítheti a projekt teljesítmény-jelentését, bemutatva ezzel, hogy hol szükséges még javítani.

Easy Project – Reporting tools – graphs & charts

Figyelmeztetések – korai figyelmeztető rendszer

Ön határozza meg miről és mikor szeretné értesítést kapni és az értesítés e-mailes figyelmeztetés formájában érkezik meg a kijelölt időpontban. Példák az értesítések típúsáról: egy mérföldkő határidő közeledik, egy projekt vagy feladat költségvetése emelkedik vagy pedig bizonyos feladatok lejártak. 

Easy Project – Alerts – Early Warning System

Megtermelt érték menedzsment (EVM)

Határozza meg a terjedelmet és elemezze a projekt átfogó teljesítményét Megtermelt projektérték menedzsment (EVM) modul segítségével. Az EVM egy kutatásokkal bizonyított módszertan a projekt sikereinek meghatározására.

Easy Project – Earned Value Management

Burndown chart az egyenletes sprintek érdekében

Az előrehaladási minták mélységi elemzése időbeli sprint teljesítéshez, a Napi eredménykimutatással (Burndown Chart). Összehasonlítja az ideális és a valódi hátralévő munkát, azonosítja a munka beosztásának mintázatát és biztosítja, hogy a sprint vállalása gond nélkül teljesüljön. 

Easy Project – Burndown Chart for smooth sprint commitment

Márkaexportok

A rendszerből minden adatlistát PDF-fájlba exportálhat a logójával és a cég színeivel. Példák az exportálásra: bármilyen feladatlista, projektlista, rögzítettidő-bejegyzés, feladatrészlet stb.

Projekt Irányítópult

Ahhoz, hogy vállalata rendeltetésszerűen működjön, projektmenedzsereinek és csapataiknak minden segítség jól jön. Az egyik bevett módja a haladás nyomonkövetésének és mérésének a Projekt Irányítópult, mely egyszerűvé teszi a valós idejű adatok vizualizációját, valamint a csapatok és projektek menedzseléséhez szükséges oldalak rendszerezését, testreszabását. 

Easy Project – Project Dashboard

Mérföldkő Irányítópult

Kövesse figyelemmel a projektenként eltérő nyitott, illetve már lezárt mérföldköveket, valamint az azok alá rögzített becsült és eltöltött időt. Ez az irányítópult segít áttekinteni projekt- és portfólió menedzserek számára a projektek alakulását, valamint eredeti tervnek megfelelését. 

Easy Project – Milestone Dashboard

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések