Projekt menedzselés integrációja

Itt találhatja a legjobb eszközöket más rendszerekből való szinkronizáláshoz és migrációhoz az Easy Projectbe.

Érdekli, hogyan integrálja vagy migrálja az adatokat a harmadik féltől származó rendszerekről az Easy Project-be? Ezután kérjen tőlünk konzultációt.

Kérjen integrációt

Integration

Zapier integráció

Elgondolkodott már azon, hogyan lehetne az Easy Projectet más rendszerekkel integrálni? A Zapier platformnak köszönhetően ez nagyon egyszerű. Többet megtudhat erről itt Cikk .

Easy Project 10 - Integration using Zapier

Outlook bővítmény

Szinkronizálja az Easy Project adatait a Microsoft Outlookkal gyorsan és könnyedén. Takarítson meg időt a naptárak, kapcsolatok, feladatok, CRM esetek, részvételi jegyzetek és más valósidejű adatok szinkronizálásánál.

Easy Project 10 - Outlook plugin

Naptárak és kapcsolatok szinkronizálása

Egyszerűen szinkronizálja a nptárakat és kapcsolatokat az Easy Projectben bármely CalDAV vagy CardDAV rendszerrel, mint például a Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple iOS, és Google Android OS! Takarítson meg időt a kétirányú adatszinkronizálással.

Easy Project 10 - Synchronization of calendars and contacts

Adatok importálása XML/CSV formátumból

Nem kell többet zsonglőrködnie az applikációkkal , amikor adatokat kell megnyitnia és szerkesztenie. Ezentúl minden adatot egy helyen tarthat. Az XML/CSV import funkció lehetővé teszi, hogy bármely meglévő adatot Easy Project kompatibilissá tegyen.

Easy Project – Data import in XML/CSV format

Adatok importálása Redmine-ból

Az Easy Project teljes egészében kompatibilis a Redmine projekt eszközzel. Ha Redmine-ról Easy Projectre frissít, semmi sem egyszerűbb, mint elővenni a régi adatbázist, amelyben a projektek, feladatok és más entitások lettek tárolva, majd megkezdeni a migrációt.

Easy Project 10 - Data import from Redmine

Szabványosított behozatal

Adatok importálása a Microsoft Projectből

Ha a Microsoft Projectet használta az Easy Project előtt, akkor valószínűleg igen sok adatot kell átvinnie. Ezt nagyon egyszerűen megteheti! Ez az eszköz lehetővé teszi Microsoft Projectben meghatározott projektek és feladatok importálását az applikációjába.

Easy Project – Data import from Microsoft Project

Adatok importálása a Microsoft Excelből

Hozza át az adatait közvetlenül egy Microsoft Excel fájlból az Easy Projectbe. Könnyedén átvehet egész projekteket, feladatokat, alfeladatokat egyetlen lépésben, és az adatokat automatikusan hozzárendelheti az Easy Project attribútumaihoz.

Easy Project – Data import from Microsoft Excel

Adatok importálása Jirából

A Jira importáló nagyon hasznos ha adatokat szeretne konvertálni előbbi Jira projetkrendszereiből az Easy Projectbe. Exportálja az adatokat a Jirából, majd kövesse az egyszerű utasításokat.

Easy Project – Data import from Jira

Adatok importálása Asanából

Ha az Asanaból szeretne projekteket importálni az Easy Projectbe, akkor nincs egyszerűbb eszköz ennél az importernél. Először is exportálja a kiválasztott adatokat az Asanából, majd töltse fel őket azt applikációjába. Kövesse ezeket az egyszerű utasításokat.

Easy Project – Data import from Asana

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések