Szabványosított behozatal

Ha az Easy Project-el kezd, és projektjeit és feladatait az MS Excel, a Jira, az MS Project vagy az Asana programból kell végrehajtania, akkor szabványosított importálást használhat.

Adatok importálása a Microsoft Projectből

Ha a Microsoft Projectet használta az Easy Project előtt, akkor valószínűleg igen sok adatot kell átvinnie. Ezt nagyon egyszerűen megteheti! Ez az eszköz lehetővé teszi Microsoft Projectben meghatározott projektek és feladatok importálását az applikációjába.

Easy Project – Data import from Microsoft Project

Adatok importálása a Microsoft Excelből

Hozza át az adatait közvetlenül egy Microsoft Excel fájlból az Easy Projectbe. Könnyedén átvehet egész projekteket, feladatokat, alfeladatokat egyetlen lépésben, és az adatokat automatikusan hozzárendelheti az Easy Project attribútumaihoz.

Easy Project – Data import from Microsoft Excel

Adatok importálása Jirából

A Jira importáló nagyon hasznos ha adatokat szeretne konvertálni előbbi Jira projetkrendszereiből az Easy Projectbe. Exportálja az adatokat a Jirából, majd kövesse az egyszerű utasításokat.

Easy Project – Data import from Jira

Adatok importálása Asanából

Ha az Asanaból szeretne projekteket importálni az Easy Projectbe, akkor nincs egyszerűbb eszköz ennél az importernél. Először is exportálja a kiválasztott adatokat az Asanából, majd töltse fel őket azt applikációjába. Kövesse ezeket az egyszerű utasításokat.

Easy Project – Data import from Asana

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések