Avatar és gravatar

avatars

Az avatar egy profil kép, amit minden Easy Project felhasználó feltölthet a saját profiljához. Több menü » Adminisztráció  » Felhasználók » Szerkesztés » Profilkép.

Az avatar előnye, hogy a név mellett a felhasználó jobb és gyorsabb felismerésére szolgál. Az avatar támogatott formátumai: jp(e)g, png, gif, bmp. Ha a felhasználó még nem töltött fel személyes avatart, akkor egy fix, alapértelmezett logókép jelenik meg. (Az alapértelmezett képet nem szerkesztheti.)

Alapértelmezetten az avatar megjelenik minden felhasználó listában. Például felhasználók listája, feladat részletes nézete, feladatlistákon a szerző, felelős oszlopokban, scrum/kanban táblákon a kártyákon, felhasználók szerint szűrt listákon stb.

Az avatarok mellett az Easy Projectben gravatart (globally recognized avatar) is választhat. Ezt a Több menü » Adminisztráció  » Beállítások » Megjelenítés » Alapértelmezett Gravatar kép és Gravatar felhasználói ikonok használata opcióknál választhatja. Ha ezt a módot választja az alapértelmezett avatar mód nem elérhető, hanem a kiválasztott gravatar téma szerint a rendszer automatikusan kiosztja az egyedi ikonokat.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések