Erőforrás irányítópult

resource dashboard

Hogyan használja az Erőforrás irányítópultot

Bemutató videó

Az erőforrás irányítópult plugin kiegészíti az Erőforrás-menedzsment plugint. Az irányítópult segítségével átfogó, szemléletes riportokat készíthet az összes erőforrásáról. Így az irányítópultot gyorsan áttekintve azonnal képet kap a fontos KPI mutatóiról és az erőforrásokról.

Hogyan szerezze meg a plugint

Az Easy Project - Client zone-on keresztül tudja megrendelni a plugint az Erőforrás-menedzsment modul részeként.

Hol éri el a plugint

A rendszerben a Több menü » Adminisztráció » Pluginok » Erőforrás-menedzsment » Erőforrás irányítópult menüben ellenőrizheti, hogy aktív-e a plugin. Ekkor a Több menüben különálló menüpontként megjelenik. Ez egy globális funkció, nem jelenik meg az adott projekteken belül.

Könnyen személyre szabható

Az erőforrás irányítópult ugyanúgy személyre szabható, mint a kezdőoldalak és a projekt áttekintő oldal. A fő különbség az, hogy milyen modulokat választhat ki és használhat az oldalon. A standard modulokon felül, amiket minden oldalon használhat, vannak olyan modulok, amelyek specifikusan arra készültek, hogy az erőforrás allokációt követhesse velük nyomon.

Interaktív megjelenítési módok

Többféle megjelenítési mód közül választhat: pl. vonal- és oszlopdiagramok, kördiagram, mérőóra. Mindet könnyen és gyorsan konfigurálhatja a modul beállításakor.

Feladattípus elosztások

A diagramon azt láthatja, hogy az egyes feladattípusokra mennyi időt allokált. Az alábbi módon nézhet ki:

Csoport leterheltség

A csoport leterheltség a kiválasztott csoport kihasználtságát mutatja:

Felhasználói leterheltség (min/max lista) / Felhasználói leterheltség (mérőóra)

A Felhasználói leterheltség (min/max lista) modulban a megadott számú leginkább kihasznált vagy legalacsonyabb terhelésű kollégákat tudja listázni, míg a Felhasználói leterheltség (mérőóra) a kiválasztott felhasználó terheltségét mutatja.

Teljes kihasználtság diagram

A teljes kihasználtság diagram az allokáció áttekintését teszi lehetővé az eltöltött idő, becsült idő arányaként az összes erőforrást figyelembe véve.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések