Hogyan használja az RSS hírfolyamot (ATOM link)

Hogyan használja az RSS hírfolyamot (ATOM link)

Általában az RSS (Rich Site Summary) egy formátum, a rendszeresen változó webes tartalmak megjelenítésére. Sok hírekkel kapcsolatos weboldal, webnapló és más online kiadó RSS-hírcsatornaként osztja meg tartalmát azzal, aki akarja. Az Easy Project alkalmazásban az alábbi RSS lehetőségek állnak rendelkezésre.

1. Feladatlista exportálása (issue query) - másolja ki az ATOM linket bármely szűrt lista megnyitásakor (az exportálási lehetőségek között, lásd alább), és illessze be a hivatkozást egy RSS olvasóba. Megjeleníti a szűrőnek megfelelő feladatok naprakész listáját.

2. Feladat áttekintés exportálása (feladat részletek) - másolja ki az ATOM linket a feladat részletes megnyitásakor (az exportálási lehetőségek között, lásd alább), és illessze be a hivatkozást egy RSS olvasóba. Megjeleníti az adott feladat frissítéseit.

Hogyan töltsön le RSS ovlasót

Az RSS olvasót kiegészítő pluginként is telepítheti a böngészőjébe. Például a Chrome esetében nyissa meg a Chrome Web Store-t és írja be a kereső mezőbe ezt: "RSS". A találati listából válassza ki azt, amelyik Önnek megfelel.

Ha telepítette az RSS olvasót, és az Easy Projectben az ATOM linkre kattint, akkor az alábbi (vagy hasonló) ablak nyílik meg: megjelenik a Feliratkozás gomb, és a link, amit az RSS olvasójába tud közvetlenül másolni (ez akkor hasznos, ha a gombbal nem lehet feliratkozni).

Például, ha az Easy Project feladat listára akar feliratkozni, akkor az RSS hír, így jelenik meg.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések