Projekt Hírek modul

Hogyan használja a Projekt Hírek modult

Alapvető fontosságú, hogy minden jelentős változásról a projekttulajdonos a megfelelő, hivatalos tájékoztatást nyújtsa az érintetteknek. Ha a projekt modulok közül a Híreket engedélyezi, akkor az ábrán látható módon egy új lap jelenik meg a projekt menüben.

Erre kattintva az összes projektet érintő hírt megtekintheti. A jobb felső sarokban lévő "Figyelés" gombra kattintva értesítést kérhet az új bejegyzésekről. Az Atom link segítségével pedig szinkronizálhatja a hírolvasójával.

Ha rendelkezik a "Hírek kezelése" jogosultsággal, akkor a jobb oldalon találja a "Hírek hozzáadása" gombot.

Erre kattintva a lista felett megjelenik a HTML szerkesztő felület.

Ha a hír nevére kattint, akkor a Hírek lapra kerül vissza, ahogy a képen látszik.  Ha rendelkezik a "Hozzászólás hírekhez" jogosultsággal, akkor a jobb oldalon megjelenik a Hozzászólás gomb. Ha erre kattint, akkor egy szövegszerkesztővel ellátott szövegdoboz jelenik meg, ahova beírhatja a hozzászólását. A bejegyzések melletti kuka jel a megfelelő jogosultságok mellett látszik, és azzal törölheti az adott bejegyzést. Ha szeretne az új hozzászólásokról értesítést kapni, akkor kattintson a jobb oldalon lévő Figyelés gombra (ezután a Figyelés megszüntetése lehetőség lesz elérhető). Ha jogosultsága van a hírek megtekintésére, akkor mindig szerepel ez a gomb a jobb oldalon. A felületen a szerkesztés és törlés gombok érhetőek még el.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések