Színsémák

Hogyan állítsa be a feladatok színét a megjelenítéshez

A színséma megadásához menjen a Több menü »  Adminisztráció » Beállítások» Feladatok nyomonkövetése menübe. Itt három különböző lehetőség közül választhat, amelyek közül egyet választhat ki alapértelmezett módnak.

A betűszín kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy csak azokat az értékeket színezi majd, amelyek rákattinthatóak és ugró linket tartalmaznak (például feladata neve, projekt neve stb.), a többi adat, mint például az állapot, dátumok feketék maradnak.

Színséma a feladat prioritása szerint

A feladat színezése a prioritások szerint változik. A Több menü » Adminisztráció »  Kategóriák » Feladat prioritások menüben állíthatja be az adott prioritáshoz tartozó színsémát. Így minden prioritás eltérő színt kaphat, ami könnyíti az áttekinthetőséget, hogy mely feladatokat kell azonnal elvégezni.

Színséma a feladat állapot szerint

A feladat színezése az állapota szerint változik. A Több menü » Adminisztráció »  Feladatok állapotai menüben állíthatja be az adott állapothoz tartozó színsémát. Így minden állapot eltérő színt kaphat, ami könnyíti az áttekinthetőséget, hogy mely feladat milyen szakaszban tart.

Színséma a feladat típus szerint

A feladat színezése a feladat típus szerint változik. A Több menü » Adminisztráció »  Feladat típusok menüben állíthatja be az adott típushoz tartozó színsémát. Így minden típus eltérő színt kaphat, ami könnyíti az áttekinthetőséget, hogy mely feladat milyen folyamathoz tartozik.

Maga a színbeállítás mindig azonos. Az egyes állapotok, feladattípusok vagy prioritások beállításainak alján megtalálhatók a választható színek. Láthatja azt is, hogy miként jelenik meg a színséma.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések