Smart Home megoldások szállításának előmozdítása projektkezelő szoftverrel - myComfort Esettanulmány

A myComfort egy kis cseh vállalat, amely otthoni felhasználókat és üzleteket is Smart Home megoldásokkal, valamint ezek integrálásával és implementációjával látja el.

myComfortaz Easy Projecttel

A myComfort egy cseh vállalat, amely Smart Home megoldásokat telepít a végfelhasználók lakásaiba, családi házaiba, valamint vállalati helyiségekbe. Ezek a megoldások komplex rendszereket tartalmaznak, beleértve az automatikus fűtés-, hűtés-, ventiláció-, megvilágítás-vezérlést, ezen felül biztonsági, multimédiás, welness és további funkciókat. A szándékunk az volt, hogy komplex, integrált megoldásokat kínáljunk, amelyeket egyetlen kompakt rendszerként kezelnek. Ez az ágazat nagyon gyorsan fejlődött az elmúlt pár évben, ezért állandóan alkalmazkodnunk kell a változásokhoz és megfelelnünk a vásárlóink elvárásainak.

LOXONE Gold partnerek vagyunk. A LOXONE egy osztrák Smart Home rendszer készítő, amely kipróbált technológiát készít, amelyet később mi telepítünk, illetve ezekre a termékekre alapozzuk megoldásainkat. A technológiát a végfelhasználók igényeinek szem előtt tartásával fejlesztették , fontos volt a könnyű felhasználás, a megbízhatóság, és a könnyű összeköthetőség, amely fejlett, intelligens és teljes automatizációt biztosít az otthonokba.

Az üzleti tevékenységeinket projektkezelési megoldásokra alapozzuk és minden egyes megoldás egyénre szabott. A jól menedzselt projektek sokkal hatékonyabbá teszik üzleti működésünket.

Az Easy Project implementációja előtt a projektkezelést régi módra végeztük, papírral-ceruzával és normál szoftvereszközökkel, amely néha káoszhoz és a kommunikációs kihagyásokhoz vezetett, magával vonva a hatékonyság csökkenését és kiszállítási folyamatok bizonytalanságát. Ezért úgy döntöttünk, hogy megfelelő szoftvereszközöket keresünk, amelyekkel finomhangolhatjuk az üzleti és projektkezelési folyamatainkat. Ekkor találtuk meg az Easy Projectet.

Smart Home megoldásokat biztosító vállalat

LOXONE Gold partnerek

10 munkatárs

myComfort az Easy Projecttel

"Nemrég kezdtük az Easy Projectet használni, de úgy hisszük ezzel sokban javíthatjuk a projektkezelésünk és üzleti folyamataink hatékonyságát."

Az Easy Project előnyei a myComfortnál

A piacon létező projektkezelő szoftvereszközök közül az Easy Projectet választottuk, mert komplex megoldásnak tűnt, amely megfelel az igényeinknek, kiváló fejlődési potenciállal a bővítményeknek köszönhetően. Például, az Easy Software Helpdesk bővítményével később könnyedén olyan megoldást hozhatunk létre, amellyel jobb technikai támogatást nyújthatunk ügyfeleinknek. Ugyanazon a platformon van az applikáció és az adatbázis is.

Azt is jónak találtuk, hogy a megoldás online is elérhető akárhonnan. Felhőből is elérhető, ezért nincsenek további hardver/szoftver fenntartási költségek, illetve a hirtelen lekapcsolódástól is megóvnak. Végül, de nem utolsósorban a megoldást az implementációs csomaggal vásároltuk. Ezért az alapvető rendszerbeállítást és az eredeti adatimportot az Easy Software konzultánsai végezték a mi igényeinkhez szabva.

Nemrég kezdtük az Easy Projectet használni, de úgy hisszük ezzel sokban javíthatjuk a projektkezelésünk és üzleti folyamataink hatékonyságát.

A legtöbbet használt projektkezelési eszköz a myComfortnál

Erőforrás-kezelés

Mivel általánosságban több egymás mellett futó implementációs projekten dolgozunk, a legtöbb munkatársunk több helyen is dolgozik, és ugyanazon feladatokat osztják meg, hogy a határidőket betarthassuk. Ezzel az eszközzel a kapacitásokat jóelőre betervezhetjük és újraoszthatjuk akár naponta.

Költségvetés

Az egyik legfontosabb előny, hogy azonnali áttekintést nyerhettünk a projektjeink nyereségességéről. A költségvetési modullal a projektjeink pénzügyi oldalát ellenőrzés alatt tarthatjuk és gyorsan reagálhatunk, amennyiben a projektünk mellékvágányra fut.

Honlapok és kezelőfalak

A könnyedén személyre szabható kezelőfalaknak köszönhetően a felső vezetés könnyen áttekintést nyerhet az összegyűjtött információkról diagrammok formájában, míg az ügyfélszolgálati munkatársak gyorsan elérhetik a még nem megválaszolt kérdéseket prioritási sorrendben.Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések