Transporeon - effektív erőforráskezelés a logisztikában

Field:

IT solution in logistics

Employees:

300+

Former solution:

several web applications + MS Project

Implementation:

2014

A TRANSPOREON csoport 3 SaaS megoldást ajánl, amelyek jelenleg több, mint 1000 szállítóval, 45 000 szállítmánnyal, valamint 100 000 felhasználóval állnak kapcsolatban 85 országból. Az Easy Project lehetővé teszi az effektívebb erőforráskezelést.

Paul Lendratót kérdeztük, aki a vállalat szoftveres hátteréért felel, mennyire vannak megelégedve az Easy Projecttel egy év használat után.

Miért kezdtek egy olyan eszköz kereséséhez, amely jobb projektmenedzselést tesz lehetővé?

A vállalatunk sokban növekedett az elmúlt évek folyamán, és ezzel a projektek kezelése is bonyolultabbá vált. Gyorsan rájöttünk, hogy új platformra lesz szükségünk, amely elég szofisztikált ahhoz, hogy a megnövekedett igényeinket ki tudja elégíteni.

Mennyi ideig tartott a megfelelő megoldás megtalálása?

Meg szeretném említeni, hogy a vállalatban már az elején megállapodtunk abban, hogy a megoldásnak SaaS -nak kell lennie, és futnia kell egy webböngészőben. A cél az volt, hogy olyan szoftvert állítsunk munkába, amely könnyen kezelhető, akárhonnan elérhető, és nem terheli le az IT infrastruktúrát. Az egész válogatási és tesztelési fázis egy évet vett igénybe.

Miért választották az Easy Projectet?

Olyan megoldást kerestünk, amely lehetővé teszi a komplex működést, és a hatékony működést. Az Easy Project erőforráskezelő bővítménye minden várakozásunknak megfelelt, elérhető áron.

Próbáloztak más platformokkal is?

Természetesen, sokféle applikációt teszteltünk. Sajnos a nagy részüknél eléggé limitált megoldásokkal találkoztunk, amely nem fedte az igényeinket. Az Easy Project mellett persze voltak olyanok is, amelyek megfeleltek az elvárásainknak, de nem fértek bele keretünkbe.

Közelebbről meg tudja-e határozni változásokat, amelyeket az Easy Projectnek köszönhettek?

Szeretném, de igen nehéz, mivel több száz projekten kell dolgoznunk az év során. Azt biztosan elmondhatom, hogy az átláthatóság sokban javult. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az erőforrástervezésnek köszönhetően előre látjuk mi mennyibe kerül, hol vannak szabad erőforrásaink, amely nagyban megkönnyíti a projektek kezelését.

Köszönjük a beszélgetést, és még sok sikeres projektet kívánunk önöknek.

Én is köszönöm.

Felhasznált bővítmények

  • Erőforráskezelés

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések