Az emberek és a Föld a mi érdekeltjeink

Ezért adományozzuk bevételünk egy részét olyan projekteknek, melyek bolygónkon és a szociális fejlesztéseken segítenek.

Az ökológiára, az oktatásfejlesztésre, a lelki higiéniára és a mentális egészségre összpontosítunk.

Csatlakozzon hozzánk!

165 970 €

adomány

11

támogatott szervezet

A növekedés akkor egészséges, ha megoszthatjuk

Csehországi székhelyű globális vállalat vagyunk, amely 15 éve készít SaaS projektmenedzsment szoftvert. Kezdettől fogva tisztában voltunk azzal, hogy egyetlen vállalkozás sem köszönheti önmagának a sikerét. Ha nem lenne bolygónk és az ott élő emberi közösség gazdagsága, nem lenne szoftver, és egy cég sem létezne.

A működés lényege bármely ökoszisztémában a kölcsönösségen alapul. Éppen ezért a környezeti és társadalmi fenntarthatóságot elősegítő tevékenységeket a vállalkozás természetes és elválaszthatatlan részének tekintjük.

Környezetvédelmi felelősség

Legyen szó a tiszta óceánok népszerűsítéséről vagy a környezetbarát tisztítószerekről az irodáinkban, arra törekszünk, hogy minimálisra csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat.

Az emberi fejlődés

Oktatás, mentális egészség és tudatosság. Mert minden növekedés fejben kezdődik.

Csatlakozzon hozzánk!

Támogatott projektek

The Ocean Cleanup

Egy mozgalom, amelynek célja, hogy új technológiák révén megszabadítsa az óceánokat a műanyag szemét akár 90%-ától. A szervezetnek eddig 464 920 kg műanyagot sikerült összegyűjtenie.

Mindfulness Foundation
Egy szervezet, amelynek célja a szociálisan hátrányos helyzetű csoportok segítése a jóga és a tudatosság gyakorlásával.
Ukrajna szervezete

Partnerünk, a Starlings segítségével négy vállalat és civil szervezet számára biztosítjuk az Easy Projectet háborús időkben az adománygyűjtési igényekhez és a minőségi projektmenedzsment fenntartásához.

People in Need
A humanizmus, a szabadság, az egyenlőség és a szolidaritás eszméire épülő civil szervezet.
Léčivka Támogató Ellátási Központ
A Thomayer Kórház nem orvosi osztálya, amely a betegek problémájának nem egészségügyi vonatkozásait veszi figyelembe a hosszan tartó és krónikus betegségek kezelésében.

Bevételünk egy része az Embereknek és a Földnek

Számunkra a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás nem csak a „karma megtisztítását” jelenti, hanem cégünk szilárd része és lényege. Ezért köteleztük el magunkat amellett, hogy rendszeresen adományozzuk bevételünk egy részét ezeknek az ügyeknek, a nonprofit szervezetek számára pedig stabil jövedelmet . Mindezt átlátható módon.

Döntésünket az 1% for the Planet mozgalom inspirálta, de fontosnak tartjuk, hogy az egyenletben mindig szerepeljenek az emberek is.

Csatlakozzon hozzánk!

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések