Content

Hogyan támogatja a Scrum az agilis szoftverfejlesztést?


Manapság minden cég szerte a világon alkalmaz valamilyen agilis eszközt - elsősorban Scrum-táblát -, ezzel megalapozva szoftverfejlesztését. Magának a Scrumnak azonban nem kell kiaknáznia az agilis megközelítés összes lehetőségét.

Hogyan támogatja a Scrum az agilis szoftverfejlesztést?

 

Mi lenne, ha egy helyen megtalálhatná a legjobb projektmenedzsment-gyakorlatokat, ezzel növelve a projekt leszállításának sikerét és gyorsaságát? Az Easy Project pontosan ezt próbálja elérni projektmenedzsment-felületén. A funkció aktiválása után a felület Scrum-táblát és sprinteket használ, de itt nem áll meg, hiszen a projektcsapat teljesítményének maximalizálása érdekében további eszközöket is tartalmaz. Lássuk, hogyan könnyítheti meg a szoftverfejlesztést az Easy Project segítségével!

 

Agilis módszertan a projektmenedzsmentben

 

Természetesen a Scrum a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb megközelítés a szoftverfejlesztésben. Az Easy Project egyik funkciójaként a Scrum-menedzsment lehetővé teszi a meglévő csapatai számára a szoftveres megoldások kifejlesztését. Nem kell több munkatársat felvennie, mely csak még több felelősséggel járna. Hozzon létre szoftvertárolókat, kezelje a szoftverkiadásokat, és hozzon létre egy központi Help Desket az Easy Project segítségével, hogy megkönnyítse a projektmenedzsment-csapatok munkáját!

 

Több mint agilis megközelítés

 

Az Easy Project a projektmenedzsment összes bevált gyakorlatát összefogja, hogy vizuális projekteket hozhassunk létre a leghatékonyabb menedzsment érdekében. Bontsa le a projekteket könnyen teljesíthető feladatokra a WBS-megközelítéssel, vagy kezelje őket vizuálisan a Gantt-diagram segítségével!

 

Mobilis projektmenedzsment

 

Napjainkat a mobil eszközök uralják, így csupán hátrányt jelent, ha egy szoftver nem mobil kompatibilis. Az Easy Projectnek köszönhetően mindig képben lesz, mivel a szoftver lehetővé teszi a projektek kezelését mobilon is. Jelentkezzen be mobiljáról, nézze meg a projekt előrehaladását, frissítse a projektmenedzsment-csapat feladatait, és vizsgálja meg, hogy a csapatok teljesítették-e az előre meghatározott KPI-ket!

 

 

Agilis projektmenedzsment? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

 

Fedezze fel az Easy Projectet

 

 

 

Easy Project
 

 

Projekttervezés menet közben

 

Az agilis megközelítéshez hűen folyamatosan tesztelnie kell termékét annak fejlesztése közben, ahelyett, hogy annak befejezése után térne vissza a teszteléshez. Az agilis megközelítés tehát megköveteli a szerepek megváltoztatásának és a feladatok megfelelő emberekhez rendelésének gyors megértését. Az Easy Project leegyszerűsíti ezt a folyamatot azáltal, hogy bármikor újra kioszthatja a szerepeket, hatékonyan tervezhet, és módosíthatja a csapattagok felelősségeit. Gyűjtse össze a teljesítménnyel kapcsolatos adatokat részletes jelentéseken keresztül, hogy azonnal megtudja, mennyire eredményesek a döntései!

 

Gyors és vizuális jegykezelés

 

Nem garantálhatja a projekt sikeres leszállítását, hacsak nem kap megfelelő visszajelzést a csapattagoktól, és azokat be nem építi a további munkája során. Az Easy Project Help Desk modulja vizuálisan ábrázolja a jegyeket a rendszerben, a színeknek köszönhetően lehetővé téve a legfontosabb jegyek azonosítását. Ezenfelül a Fogd és Vidd funkció használatával egyszerűen hozzárendelheti a megfelelő emberekhez a jegyeket és azok megoldását. A Help Desk statisztikák segítségével ellenőrizze még egyszer azokat az embereket, akikhez hozzárendelte a jegyeket, illetve azt, hogy dolgoznak-e még rajtuk!

 

Projektmenedzserként meg kell értenie, hogy a szoftverpiacon manapság igen kemény verseny zajlik. Meg kell győznie az embereket arról, hogy az Ön által nyújtott megoldás a lehető legjobb, ha szeretné, hogy azt válasszák. A „legjobb” elérése pedig nagymértékben függ az Ön projektmenedzsment-megközelítésétől. Optimalizálja minden projektjét az Easy Projecttel, és ügyeljen arra, hogy teljesítse a célokat, melyeket a fejlesztési folyamat elején kitűzött!

 

Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre