Hogyan támogatja a Scrum az agilis szoftverfejlesztést?

Date:7/6/2021
Length:4 minutes
Share:

Manapság minden cég szerte a világon alkalmaz valamilyen agilis eszközt - elsősorban Scrum-táblát -, ezzel megalapozva szoftverfejlesztését. Magának a Scrumnak azonban nem kell kiaknáznia az agilis megközelítés összes lehetőségét.

Mi lenne, ha egy helyen megtalálhatná a legjobb projektmenedzsment-gyakorlatokat, ezzel növelve a projekt leszállításának sikerét és gyorsaságát? Az Easy Project pontosan ezt próbálja elérni projektmenedzsment-felületén. A funkció aktiválása után a felület Scrum-táblát és sprinteket használ, de itt nem áll meg, hiszen a projektcsapat teljesítményének maximalizálása érdekében további eszközöket is tartalmaz. Lássuk, hogyan könnyítheti meg a szoftverfejlesztést az Easy Project segítségével!

 

Agilis módszertan a projektmenedzsmentben

Természetesen a Scrum a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb megközelítés a szoftverfejlesztésben. Az Easy Project egyik funkciójaként a Scrum-menedzsment lehetővé teszi a meglévő csapatai számára a szoftveres megoldások kifejlesztését. Nem kell több munkatársat felvennie, mely csak még több felelősséggel járna. Hozzon létre szoftvertárolókat, kezelje a szoftverkiadásokat, és hozzon létre egy központi Help Desket az Easy Project segítségével, hogy megkönnyítse a projektmenedzsment-csapatok munkáját!

 

Több mint agilis megközelítés

Az Easy Project a projektmenedzsment összes bevált gyakorlatát összefogja, hogy vizuális projekteket hozhassunk létre a leghatékonyabb menedzsment érdekében. Bontsa le a projekteket könnyen teljesíthető feladatokra a WBS-megközelítéssel, vagy kezelje őket vizuálisan a Gantt-diagram segítségével!

 

Mobilis projektmenedzsment

Napjainkat a mobil eszközök uralják, így csupán hátrányt jelent, ha egy szoftver nem mobil kompatibilis. Az Easy Projectnek köszönhetően mindig képben lesz, mivel a szoftver lehetővé teszi a projektek kezelését mobilon is. Jelentkezzen be mobiljáról, nézze meg a projekt előrehaladását, frissítse a projektmenedzsment-csapat feladatait, és vizsgálja meg, hogy a csapatok teljesítették-e az előre meghatározott KPI-ket!

 

Projekttervezés menet közben

Az agilis megközelítéshez hűen folyamatosan tesztelnie kell termékét annak fejlesztése közben, ahelyett, hogy annak befejezése után térne vissza a teszteléshez. Az agilis megközelítés tehát megköveteli a szerepek megváltoztatásának és a feladatok megfelelő emberekhez rendelésének gyors megértését. Az Easy Project leegyszerűsíti ezt a folyamatot azáltal, hogy bármikor újra kioszthatja a szerepeket, hatékonyan tervezhet, és módosíthatja a csapattagok felelősségeit. Gyűjtse össze a teljesítménnyel kapcsolatos adatokat részletes jelentéseken keresztül, hogy azonnal megtudja, mennyire eredményesek a döntései!

 

Gyors és vizuális jegykezelés

Nem garantálhatja a projekt sikeres leszállítását, hacsak nem kap megfelelő visszajelzést a csapattagoktól, és azokat be nem építi a további munkája során. Az Easy Project Help Desk modulja vizuálisan ábrázolja a jegyeket a rendszerben, a színeknek köszönhetően lehetővé téve a legfontosabb jegyek azonosítását. Ezenfelül a Fogd és Vidd funkció használatával egyszerűen hozzárendelheti a megfelelő emberekhez a jegyeket és azok megoldását. A Help Desk statisztikák segítségével ellenőrizze még egyszer azokat az embereket, akikhez hozzárendelte a jegyeket, illetve azt, hogy dolgoznak-e még rajtuk!

Projektmenedzserként meg kell értenie, hogy a szoftverpiacon manapság igen kemény verseny zajlik. Meg kell győznie az embereket arról, hogy az Ön által nyújtott megoldás a lehető legjobb, ha szeretné, hogy azt válasszák. A „legjobb” elérése pedig nagymértékben függ az Ön projektmenedzsment-megközelítésétől. Optimalizálja minden projektjét az Easy Projecttel, és ügyeljen arra, hogy teljesítse a célokat, melyeket a fejlesztési folyamat elején kitűzött!

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések