Megszűnik a Debian 8 támogatása

5/13/2020
2 minutes

Tájékoztatni szeretnénk arról, hogy hamarosan véget ér a Debian 8 operációs rendszer támogatása, ami hatással lehet az Easy Project alkalmazásra. A Debian 8-ra nem adnak ki több biztonsági frissítést 2020. június 30-tól.

Mit jelent ez az Ön számára?

Ha az alkalmazást másik operációs rendszeren futtatja, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja az alábbiakat.

Ha az alkalmazása az Easy Software által biztosított VM-en (virtuális számítógépen) vagy az Ön saját Debian környezetén fut, kérjük, ellenőrizze a Debian verzióját.

Az Easy Project frissítések továbbra is elérhetők lesznek (ha előfizetéssel rendelkezik), de a harmadik féllel való függőségek miatt a korábban említett dátum után nem tudjuk garantálni, hogy telepíteni is tudja majd ezeket.

Hogyan tud Önnek segíteni az Easy Software a probléma megoldásában?

1. Küldhetünk Önnek egy teljesen új VM-et ingyenesen, mely Debian 10-et tartalmaz. Ha szükséges, az adatmigrációban is tudunk segíteni. Ez utóbbi szolgáltatás az egyedi igények alapján díjat vonhat maga után.

2. Küldhetünk Önnak árajánlatot a jelenlegi környezetének frissítéséről az operációs rendszer legújabb verziójára (Debian 10).

3. Segíteni tudunk az alkalmazásának Easy Felhőbe való áthelyezésébe, ahol soha többé nem kell foglalkoznia ilyen problémákkal. A munkatársaink feladata az Ön alkalmazásának folyamatos felügyelete.

Az Easy Software csapata nevében szeretném megköszönni Önnek, hogy biztonsággal kezeli szoftverünket. Kérem,lépjen kapcsolatba velünk az Önnek megfelelő időpontban, hogy egyeztethessünk vállalatának leginkább megfelelő megoldásról.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések