Easy Project partnerprogram - Ajánljon egy klienst és jusson jutalomhoz

Date:8/29/2018
Length:2 minutes
Share:

Igen, ez ilyen egyszerű! Az Easy Projectnél meg szeretnénk köszönni azoknak, akik segítenek olyanokat elérni, akik projektmenedzselési eszközöket keresnek.

A kérdés tehát: Ismer olyanokat, akik növelni szeretnék a hatékonyságot, időt takarítanának meg, illetve fokoznák a termelékenységet? Segítsen nekik az Easy Project partnerprogrammal. 

A legjobb a dologban, hogy nem is kell tudnia arról, hogy az ismerúsei vagy üzletfelei éppen ilyen eszközt keresnek, elég információkat megosztania az Easy Projectről a közösségi oldalain, emailjeiben vagy saját webportálján. Ennyi az egész. Minden mással mi törődünk.


Kinek érdemes részt venni?

Feltehetjük a következő kérdéseket:

    A levelezőlistája tartalmaz címeket?

    Van Linkedin fiókja?

    Fenn van a Facebookon?

    IT konzultációval foglalkozik?

    Vannak -e üzletfelei?

Ha bármely kérdésre IGENNEL válaszolt , akkor éremes részt vennie az Jelentkezzen: Easy Project partnerprogramában.

Szerezzen egy személyes linket és ossza meg a kapcsolataival. Amikor egy klient ajánl, vagyis valaki a linkre kattint, illetve eljut a weboldalunkra, továbbá megvásárolja az Easy Projectet, akkor követhetjük a részesedését a Partnerportálon keresztül.

Minden a linken keresztül végrehajtott Easy Project vásárlás után 15%-ot kap az árból. A Partneroldalon keresztül figyelheti a nézettséget és a vásárlásokat. Az egybegyűlt partnerdíjakat banki átutalással fizetjük nagyjából hónaponként, amikor azok elérik vagy meghaladják az 500 €-t.

Vegyen érszt Easy Project partnerprogramunkban most- Regisztráljon itt és keressen pénzt!

Ha bármely kérdése lenne lépjen kapcsolatba Annával anna.ogunnusi@easyproject.com, címen, vagy írja be kérdését a chatablakba a képernyő jobb sarkán.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések