Megérkezett az új Easy Project mobilalkalmazás! Fedezze fel a 3 legjobb funkciót a mindennapi helyzetekre!

3/24/2021
4 minutes

Üdvözöljük a projektmendezsment új világában! Az új Easy Project mobilalkalmazásunk segítségével végre elszabadulhat az íróasztalától, és menet közben hozhat létre új feladatokat és adhat hozzá gyors megjegyzéseket, hogy mozgásban tartsa a dolgokat és néhány kattintással nyomon kövesse és rendszerezze a munkaidejét! Az alábbiakban közelebbi betekintést nyújtunk az alkalmazás működésébe.

Próbálja ki az Easy Project mobilalkalmazást most!

Egy jó projektmenedzser állandóan mozgásban van. Egyre gyakoribb, hogy a munkaidejének kevesebb mint 50%-át tölti az irodában, és mivel ilyen aktív munkát végez, az általa használt PM-eszköznek is mobilisnak kell lennie. Az persze biztos, hogy nem Gantt-diagramokat és 1 km hosszú elmetérképeket szeretne készíteni az okostelefonján.

Ezzel mi is tisztában vagyunk. Így az alkalmazást sem azért hoztuk létre, hogy minden egyes Easy Project funkciót belenyomorítsunk egy iPhone-kijelzőbe.

Az alkalmazással mindent megtehet, amihez nem kell a számítógépe előtt ülnie:

  • Létrehozhat és kioszthat új feladatokat, ha menet közben új ötletei támadnak
  • Gyors megjegyzésekkel válaszolhat, hogy egy pillanatra se akadjon meg a munka
  • Áttekintheti a projektet, hogy mindig képben legyen annak aktuális állapotával
  • Naplózhatja munkaidejét, hogy kontrollálja a kiadásokat
  • Érthető statisztikák segítségével nyomon követheti a ráfordított idő mennyiségét


“Ahhoz, hogy nagyszerű projektmenedzserré váljon,
nem kell állandóan magával hordania a laptopját.”


Megérkezett az új Easy Project mobilalkalmazás! Fedezze fel a 3 legjobb funkciót a mindennapi helyzetekre!


1. Feladatkezelés menet közben

Épp most ért véget a megbeszélés és nagyon sok megjegyzése van a projekttel kapcsolatban; természetesen egy darab papírra vetve. Szerezzen egy kávét, menjen ki a friss levegőre és használja az alkalmazást arra, hogy jegyzeteit kényelmesen felvigye a rendszerbe. Közben támadt egy újabb forradalmi ötlete egy meglévő feladattal kapcsolatban? Gyorsan előkeresheti és hozzáadhat egy megjegyzést, vagy megváltoztathatja a feladat prioritását.


2. Bárhonnan áttekintheti az összes projektet

Jó tisztában lenni mindennel, de egyáltalán nem fontos, hogy ehhez mindig nálunk legyen a laptop (vagy bemenjünk az irodába). Az applikációban szűrők beállításával rákereshet projektekre, láthatja a felépítésüket és aktuális állapotukat, mely elengedhetetlen pillére a menetrend megtervezésének. Lássa egymás mellett a projekteket és állítsa be prioritásait az adott napra vagy hétre.


3. Naplózza munkaidejét!

A munkaidő naplózása elengedhetetlen, de lássuk be, néha nincs elég idő az idő feljegyzésére, nem igaz? Egész nap elfoglalt az ember és mikor végre lejár a munkaidő, a háta közepére se kívánja, hogy megnyissa az idő feljegyzésére szolgáló felületet és csak gépeljen és gépeljen... Miért ne lehetne hazaúton megtenni ugyanezt? Vagy épp a fürdőkádból.

Get it on Google Play   Download on the App Store

Összegezve

Egy igazán jó projektmenedzsment mobilapplikáció hamarosan minden PM eszköztárának elengedhetetlen része lesz. Az új Easy Project mobilalkalmazás fő célja, hogy bárhonnan dolgozhasson benne és ezzel időt takarítson meg, mert úgy gondoljuk, hogy az alapvető feladatokat sokkal hatékonyabban és gyorsabban el lehet végezni csupán néhány kattintással.

Meg akarja szüntetni a számítógép előtt töltött időt? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések